Milstil

0

June 21, 2022 by Ville Raivio

Yksi klassisen miesten tyylin miniblogeista, joka sattuu kuulumaan suosikkeihini, on Milstil. Sen anonyymi hollantilainen pitäjä on koonnut tuhansien kuvien kokoelman, jonka ehtymättömistä virroista juoksee loputon inspiraatio. Joukossa on vanhoja mainoksia vaatevalmistajilta, näpsyjä kuninkaallisista, vanhoja Time-lehden kuvakokoelmia sekä muuta satunnaista. Valtaosa kuvista liittyy enemmän tai vähemmän tyyliin ja kokonaisuus on ilman muuta uniikki. En voi kyllin suositella.

Sivuston ylälaidassa on myös linkit saman päivittelijän muihin miniblogeihin. Picturesofgianniagnelli koostuu tuhansista valokuvista, joissa Fiat-konsernia johtanut tyyliveikko Agnelli elää elämäänsä. Ralphlipschitz on puolestaan kokoelma tuhansia valokuvia Ralph Laurenin omasta pukeutumisesta bisneksen sekä vapaa-ajan varrelta. Viimeisenä Italianindustrialist on kolmas tuhansien fotojen kokoelma italialaisen teollisuuden parissa työskentelevistä miehistä, jotka todistavat, ettei työunivormun tarvitse olla läpeensä tylsä.

Kaiken tämän kuvien tallentelun jäljiltä hämmästelen, miten blogöörillä jää aikaa tavallisen elämän viettämiseen. Vaan ehkä jotkin salaisuudet ovat herkullisempia, kun ne eivät paljastu.

http://milstil.tumblr.com/


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari