John Ruston

3

January 26, 2009 by Ville Raivio

Toinen Lontoossa asioivan innokkaan tyyliniekan jännittävistä kohteista on John Rustonin jalkinemyymälä. Tämä yli 30 vuotta alalla toiminut liike on saavuttanut erinomaisen maineen, ja putiikkia alusta asti pitänyt John rakastaa jalkineita kuin hullu puuroaan. Cheaney, Sanders ja Alfred Sargent ovat edustettuja pitkän linjan Northampton-valmistajia, joiden tuotannosta poistuneita malleja sekä kakkosluokan jalkineita herra Ruston itse kauppaa järkevään hintaan. Myös kunnostuspalvelu löytyy, ja lojaalit asiakkaat huomioidaan erittäin lämpimin eduin. Putiikkia minulle suositteli muuan lontoolainen dandy, jonka sanaan luotan hyvin vahvasti.

http://www.johnrushtonshoes.com/


3 comments »

 1. Ville Raivio says:

  Hei, Anon.

  Kiitos kehuista. Suomessa laatujalkineita voi etsiä seuraavista:

  -Fere
  -Stockmann (varauksella)
  -Rizzo
  -Work of Art (Ferragamoa löytyy)
  -Solo for Men

  Voit myös matkustaa Tukholmaan, joka ei ole kovin kaukana. Siellä tarjonta on aivan toisessa potenssissa. Apua löytyy myös iki-ihanalta Keikarin foorumilta.

 2. Anonymous says:

  john rushton – todellakin legendaarinen kenkäkauppias. anekdootti eräältä foorumilta (lainattu kirjoittajan luvalla) john rushtonista:

  “Sorry to drag this thread off-topic, but John Rushton is a very interesting guy. We don’t talk about him on here enough.

  As well as shoes, he is knowlegeble on ivy. He has some interesting stories about going to the US with his father on business trips in the 1950’s.

  A few years ago I was in his shop with Daniele when John began discussing the merits of different shoe manufacturers in fluent Italian!”

  kertoo jotain herran tasosta..

 3. Anonymous says:

  Hei ja kiitos erinomaisesta blogistanne!

  Tiedustelisin mistä kotimaassa löytäisi laatukenkiä? Tilaaminen ulkomailta sovitusmahdollisuuden puuttumisen takia on itselleni mahdotonta, sillä jalkani on ilmeisesti hieman erikoisen mallinen ja lisäksi vain kokoa 39. Tallustimeni äityvät tuskallisen kipeiksi huonosti niille sopivissa kengissä joten en uskalla ottaa sovittamattomuuden tuomaa riskiä.

  Ulkomaille, erityisesti Britteihin, matkustaminenkin on allekirjoittaneelle sen verran harvinaista herkkua että sen varaan on hankala korttejaan laittaa.

  Hyvää alkavaa kevättä ja intoa valistustyöhön!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari