G.J. Cleverley ja Keikari

3

July 2, 2009 by Ville Raivio

Ilolla ilmoitan Keikarin aloittaneen yhteistyön legendarisen G.J. Cleverleyn jalkineliikkeen kanssa. Lähestyin liikettä mailitse ehdottaen kampanjaa, ja kohteliaan asiakaspalvelun myötä viestini päätyi omistaja George Glasgow’n käsiin. Sain neuvoteltua sivuston lukijoille alennuskupongin, joka on voimassa tämän kuun 4. päivästä 29. päivään asti. Yrityksellä ei ole verkkokauppaa, mutta mikäli päätyy sähköpostin välityksellä tilaamaan käsintehdyn perienglantilaisen jalkineparin, koodillaan Keikarin lukija saa tilauksesta 10 prosentin alennuksen sekä ilmaisen postituksen kotiovelle asti. Tavanomaisesti pelkkä postitus kustantaisi 50 puntaa, joten säästö yltää liki sataan puntaan asti. Cleverley ei juuri tuotteitaan mainosta eikä alennuksia tarjoa, joten tilaisuus on harvinainen. Koodi koskee vain valmis- ja semi-bespoke -mallistoja.

GJC tunnetaan erityisesti bespoke-jalkineistaan, mutta myös huokeampi 41 eri tyylin valmisjalkinemallisto löytyy. Viimeistelyltään, materiaaleiltaan ja laadultaan ne ovat tuntuvasti Church’sin kaltaisten toimijoiden peruspopoja tasokkaampia, vaikka hintaluokka on miltei sama. Edukseen ne erottuvat myös Cleverleyn omaleimaisen muotoillun varvasosan ansiosta. Kaikissa valmisjalkineissa on tammiparkitut anturat, Freudenbergin nahkamateriaalit, Goodyear welt -rakenne, käsityöviimeistely sekä puiset lepolestit. Mikä mukavinta, yksi GJC:n suutarimestareista on suomalaisperäinen Teemu Leppänen (kuvassa alla). Koot 6-12, normaali lesti E sekä kapeampi lesti F. Bespoke-palvelu alkaen 1500 puntaa, semi-bespoke alkaen 595 puntaa, valmisjalkineet alkaen 350 puntaa.

http://www.gjcleverley.co.uk/

Keikarin lukijan alennuskoodi: “GJC-JR”.

Tilaukset ja tiedustelut ainoastaan sähköpostitse: george(at)gjcleverley.co.uk.

Kuvat: (C) GJC.


3 comments »

 1. Riku says:

  Hyvä tietää. Kivaa olisi tietysti, että leveys- ja kokomerkinnät olisivat yhteneviä, itsekin kun normaalisti käytän G-leveyksisiä. No, onneksi itselle uudenmerkkiset kengät tulee aina sovitettua ennen hankintaa. “Vanhoja tuttuja” voi sitten tilata mistä sopivasti saa.

  Jos sinulla on tietoa muidenkin valmistajien poikkeavista kokokoodeista, julkaise ihmeessä.

 2. Ville Raivio says:

  Iltaa, Riku.

  Useimmiten F on kookkaampi kuin E, mutta merkinnät vaihtelevat valmistajittain. Tämän vuoksi listasin erikseen GJC:n käyttämät lestimerkinnät.

 3. Riku says:

  Eikö F ole leveämpi kuin E?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari