Emma Willis

0

December 1, 2011 by Ville Raivio

Vuonna 1999 perustettu Emma Willis on omistajansa nimeä kantava tasokas toimija, joka on Jermyn Streetin uusimpien paitavalmistajien joukossa tervetullut tuttavuus. Ennen omaa JS-liikettä Willis oli kouluttautunut opinahjossa Slade School of Art ja toiminut miesten paitojen parissa vuosien ajan. Tulokas on kasvattanut mainettaan tasaisesti vuosien ajan, ja päässyt GQ:n 100 Best Things in the World -listalle sekä valittu Englannin tasokkaimmaksi tilauspaitojen valmistajaksi kehnosti nimetyn Luxury Telegraph Magazinen sivuilla. Emma Willisin paidoissa on valtaosa tasokkaiden kauluspaitojen ominaisuuksista ja materiaalien puolella EW luottaa italialaisiin ja sveitsiläisiin puuvilloihin, silkkeihin sekä pellavakankaisiin, joista moni kudotaan ainoastaan hänen tehtaansa käyttöön.

EW:n valikoimiin kuuluvat valmis-, mittatilaus- sekä tilauspaidat, solmiot ja asusteet. Hinnoiltaan Willis on tietääkseni Jermyn Streetin kallein, toivon mukaan laatu on tämän mukainen. Kustannuksia nostavat erityisesti sveitsiläiset kankaat, joita verkon tyylifoorumeilla pidetään – niin sanotusti – maailman tasokkaimpien joukkoon kuuluvana. Mitoitukseltaan valmispaidat ovat tyköistuvia, toisin kuin Jermyn Streetin paidat yleensä ovat.

Kuva: © Emma Willis

http://www.emmawillis.com/


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari