Care of Carl

0

November 6, 2018 by Ville Raivio

Care of Carl on ruotsalainen miesten vaatekauppa, joka perustettiin Boråsissa vuonna 2010. Tänä syksynä verkkokauppa on laajentanut Suomeen. Henning Källqvist ja Gustaf Rudholm kaipasivat alun perin verkkokauppaa, jossa olisi tarkoin valikoitu ja laadukas valikoima sellaisia valmistajia, joita Ruotsissa ei juuri ollut tarjolla. Puodin nimi saatiin toisesta nimestä, joka molemmilla on Carl. Care of Carl nimettiin perustusvuonaan Prisjakt-kuluttajasivuston arvostelussa vuoden verkkokaupaksi. Kilpailijoistaan CoC erottautuu ennen kaikkea asiakaspalvelun avulla. Verkkokaupassa jokainen vaatekappale on mitattu erikseen ja työntekijät ovat sovittaneet vaatteita ennen listaamista. Lisäksi tuoteinfossa kerrotaan, millä metodeilla vaatteet on mitattu, ja mainitaan, onko leikkaus tavallista kapeampi tai leveämpi. Näin asiakas voi verrata ilmoitettuja mittoja kotona kaapissa oleviin vaatteisiin, ja istuvuus selviää tarkemmin. Asiakaspalvelu toimii myös puhelimen ja sähköpostin avulla.

Yrityksellä on toimisto ja varasto Ruotsin Boråsissa, mutta ei kauppatilaa. Verkkokauppa toimittaa toki kaikkialle Pohjoismaissa. Care of Carl myös tarjoaa sivustollaan inspiraatiota. Verkkojulkaisu Carl Magazine toimii kuin tyylilehti, jonka katsauksissa lukija voi tutustua valmistajiin, materiaaleihin ja vaatekappaleisiin. Erikoinen osio, jota en ole muissa verkkokaupoissa tavannut, on kategoria “tiedostavat vaatteet”. Siitä löytyy esimerkiksi luomu- tai reilun kaupan puuvillasta valmistettuja vaatteita, joita alkuperästä ja valmistuksen eettisyydestä tarkka asiakas arvostaa. Lisäksi CoC:lla on pieni kokoelma vaatteita, jotka on teetetty varta vasten heille. Tämän lisäksi verkkokaupassa on aina ilmainen postitus – ja palautuskin on valmiiksi maksettu, jos tilaaja ei halua pitää ostostaan.

Tänä päivänä CoC:lla on valikoimassaan yli 100 valmistajaa Ruotsista ja muualta maailmasta. Näistä kiinnostavimpia klassisen tyylin ystävälle ovat esimerkiksi:

  • Barba
  • Barbour
  • Caruso
  • Drake’s
  • Edward Green
  • Filson
  • Finamore
  • Merz B. Schwanen
  • Private White V.C.

www.careofcarl.fi


0 comments »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari