Tradera – Ruotsin oma Huuto.net

2

November 20, 2017 by Ville Raivio

Tradera on Ruotsin vastine kotoiselle Huuto.netille. Verkkohuutokaupoissa on samat ominaisuudet ja hienoudet, mutta valikoima erityisesti miesten laadukkaissa vaatteissa on erilainen. Suurin osa Traderan myyjistä suostuu postittamaan Suomeen, maksu hoituu kätevästi Klarnan välityksellä. Toki ruotsia täytyy osata, ettei osta sikoja säkeittäin.

Esimerkiksi pikainen haku miesten reunoskengistä paljastaa Traderan voittavan Huuto.netin mennen ja tullen. Suosittelut.

www.tradera.se


2 comments »

  1. Ville Raivio says:

    Hei vain!

    En enää muista, miten liityin jäseneksi, mutta asuinpaikan saa valittua myös muuksi kuin Ruotsiksi. Asetuksista ja asiakaspalvelusta kysymällä homma luonnistuu. Sotua ei muistaakseni tarvittu.

  2. Pia Korhonen says:

    Heissan Ville Rainio! Kysyisin ihan että miten pääsit ostamaan ja loit tilin Traderaan? Kun kysyy ruotsalaista sos.turvatunnusta. Kirjauduitko “foreign” puolella? Siis siinä kun kysytään PayPal tunnusta? En pääse sittenkää, siitä tämä kysyminen että miten sinä onnistuit siinä.
    Ystävällisesti Pia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari