Klassikon ennakkotilaus

4

March 10, 2015 by Ville Raivio

Klassikko on nyt mahdollista ennakkotilata lähettämällä viestiä osoitteeseen infoATkeikariPISTEcom. 320-sivuinen monivärijulkaisu saapuu painosta kluuttikanteen sidottuna huhtikuun lopulla, ja kulkee postissa ennakkotilaajille toukokuun alussa. Luonnollisesti mitään ei veloiteta ennen toimitusta. Hakemistoa, lähdeluetteloa tai sanastoa ei ole unohdettu, ja kansien välistä löytyy myös pieniä yllätyksiä. Todennäköisesti en lähde kiertämään Suomea signeerauskynä taskussa, joten ennakkoon tilaaminen on varmin keino saada kopionsa omistus- tai lahjakirjoituksen kera. Myös tietty maaginen symboli on mahdollisuus siitä erikseen Keikarin foorumilla tiedustelleille uskalikoille. Teoksen ennakkohinta on 43,50 euroa + postikulut.

Päivitys: nyt huomaan kirjani olevan halvempi Pohjoismaiden suurimmassa verkkokirjakaupassa, joten pieni myyntipuhe tai -kirjoitus on paikallaan. Suomessa kirjan tekijä voi ostaa kustantajalta omia teoksiaan erityishinnalla ja tämän jälkeen myydä niitä itse päättämällään summalla. Ennakkotilaamalla lukija voi siis tukea minua kasvottoman verkkokaupan tai satunnaisen kivijalkaliikkeen sijaan. Toki toiveeni on myydä monta kopiota itse, sillä Keikarin blogi sekä foorumi ovat olleet ilmaisia lukukokemuksia vuodesta 2008 alkaen, ja molempien sisältö on Suomessa ainutkertaista. Silti miltei 50 euroa tietokirjasta on suuri summa, enkä minäkään usein tällaisia opuksia hanki hyllylle. Pyydän siis lukijaa valitsemaan ennakkotilauksen, jos hän on ollut tyytyväinen Keikarin sisältöön ja nauttinut lukemisesta. Lupaan myös käyttää myynnistä verojen jälkeen kertyneet eurot kauniin elämän tavoitteluun, sillä kauneus on jalo tavoite, eikä se tarvitse selittelyjä. Kauneus perustelee itse itsensä.

Ville_Raivio_Klassikko_jokaisen_miehen_tyylikirja copy


4 comments »

 1. choir says:

  Nojoo, kyllä Keikari ansaitsee kiitoksen ja kannustuksen!

 2. Ville Raivio says:

  Iltaa,

  tämä on niin hiano mahdollisuus kiittää mukavasta lukemisesta, ettei voi.

 3. choir says:

  Hianoooo, että kirja ilmestyy!
  Hieman harmillista tuo melkoinen hintaero…. voisiko se olla edes alta kympin…. :)

 4. […] Ennakkotietojen perusteella tuhdit 320 sivua pitävät huolen siitä, että odotettavissa on kattava perusteos kaikille pukeutumisesta kiinnostuneille. Kirjan arvostelu on luvassa välittömästi, kunhan saamme arvostelukappaleen käsiimme. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari