Keikari ja Kallion korjausompelimo

7

July 15, 2010 by Ville Raivio

Keikari ja Kallion korjausompelimo ovat solmineet hellän suhteen, joka takaa lukijoille 10% alennuksen jo valmiiksi huokeista hinnoista. Tämä diili koskee kaikkia muutostöitä ja on käytettävissä kätevästi: asiakas vain mainitsee saapuneensa Keikarin välityksellä, ja siinäpä se.


7 comments »

 1. Brooks Brother says:

  Unohdin kysyä. Ei väliä, oli niin edullista muutenkin, vaikka edellinen ompelija jopa luovutti kun kangas oli niin paksua ja tukirakenteet liian haastavat.

 2. Mikko says:

  Lisättäköön muuten vielä että hain samalla muutaman bleiserin jotka olin vienyt työstettäväksi viikko sitten. Yhtä kavennettiin, ja olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Istuu aivan täydellisesti.

 3. Mikko says:

  Kävin tänään viemässä päällystakin tuonne kavennukseen ja hihojen lyhennykseen ja kyselin onko keikari.com alennus vielä voimassa. Rouva kertoi että se on loppunut. Antoi kuitenkin 5 € alennusta 85 € loppusummasta.

 4. Ville Raivio says:

  Iltapäiviä,

  kyllä tämän pitäisi yhä olla voimassa. Voit myös soittaa ompelimoon ja kysäistä, jos paikan päälle matkaaminen on vaivan takana.

 5. Brooks Brother says:

  Onko tämä diili voimassa?

 6. Ville Raivio says:

  Iltaa, Teemu.

  Kas, tämän ominaisuuden voisikin lisätä tulevan teeman harmaaseen yläkenttään. Yhteistyökumppanit olkoon palkin nimi.

 7. Teemu says:

  Tätä odoteltiinkin, hienoa! Sivu voimassa olevista eduista Keikarin lukijoille voisi olla paikallaan, jotta osaa hyödyntää neuvottelemiasi diilejä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari