Burlington

5

January 5, 2009 by Ville Raivio

Esittelisin mieluusti Burlington-yhtiön historiaa, mutta verkkosivut eivät enää ole aktiiviset enkä löytänyt verkosta lisäinfoa. Pelkään pahoin, että yhtiö on saattanut lopettaa liiketoimintansa.

Oli miten oli, saksalaisen Burlingtonin argyle-kuvioiset laatusukat ovat suosittuja kautta Euroopan, ja niiden tavaramerkkinä on metallinen nappi sukan varressa. Värit ovat kirkkaat, materiaalit ja työn jälki erinomaiset. Burlingtonin sukat on tavanomaisissa pukusukissa käytettyä puuvillaa paksumpaa materiaalia, ja kestävät oikein pestyinä melko kauan.


5 comments »

 1. Janne says:

  Burlingtonin sukkia saa myös Tonellesta Munkkiniemen puistotieltä. Hinta 15,70e parilta, valikoima laaja.

 2. hho says:

  Burlingtonin ystäville tiedoksi, ainakin http://www.socksfox.co.uk sivusto myy ko sukkia ja mielestäni vielä suht edulliseen hintaan, tosin en tiedä mitä nämä suomesta ostettaessa maksaisivat, itse tilasin falken sukkia juuri kyseisestä kaupasta kun lupaavat ilmaisen toimituksen eurooppaan jos ostat vähintään 2 paria, raportoin sitten toimituksen toimivuudesta jos ja kunhan tilaamani sukkakolmikko saapuuu

 3. Günter says:

  Huoli pois, Falke on ostanut Burlingtonin.

  http://www.burlington-fashion.eu/

 4. Ville says:

  Terveeks, Anon.

  Olen hyvin huolestunut Burlingtonin puolesta. Toivon mukaan yhtiö on pystyssä edes jonkun suuremman ketjun osana, ja Argyle-sukkia tuotetaan jatkossakin ihmiskunnan iloksi.

  Falkea en ole vielä kokeillut, yhtiön pitkä historia kyllä lupaa hyvää.

  -V.-

 5. Anonymous says:

  olen suuri burlington-sukkien ihailija. itselläni on jokaista alemman kuvasi kaltaista (ja paria muutakin lajiketta) sukkaparia vähntään 2 kpl.

  mikäli burlington on lopettanut, uutinen on argyle-sukkien ystävälle v—-mainen juttu. ainakaan suomesta ei tahdo löytää kunnollisia muiden valmistamia argyleita.

  oletko hankkinut falken sukkia btw? stocklta olen ostellut falkea viinin- ja kirkkaanpunaisian ja olen llut varsin tyytyväinen niihin. argylea falke ei tosin hallitse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vain kaunis elämä on elämisen arvoinen.


"If John Bull turns around to look at you, you are not well dressed; but either too stiff, too tight, or too fashionable."
~ Beau Brummell

Aiheet

Arkisto

Translate Keikari