Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - anon

Sivuja: [1] 2 3 ... 18
1
Laatutori / M: Herrings Hawkshead UK7,5
« : 09.05.20 - klo:13:04 »
Myydään Herrings Hawkshead koko UK 7,5. 40 €. Tampereen Amurista noudettavissa. Muistaakseni Loaken joku malli.
Kuvat https://photos.google.com/share/AF1QipO ... FJUTJtSXdR

2
Viiteryhmällä on näissä jutuissa mielestäni eniten merkitystä. Se voi määräytyä jonkun musiikkityylin kautta, mutta näin ei näillä (keikari/tyylit) foorumeilla pääasiassa ole. Näillä Suomen muotifoorumeilla porukka jakautuu karkeasti kahteen viiteryhmään: pikkutakki-/pukufiilistelijät ja tennarijengi, joiden sisällä on omat porukkansa. Ristiinpukeutumistakin toki esiintyy, varmasti myös sanan varsinaisessa merkityksessä.

Jos on kapea näkemys fäsönistä, niin voi tuntua tältä

....Kuten varmaan ylläolevasta kävikin jo ilmi, "fashion brändit" eivät välttämättä edusta sitä halutuinta kategoriaa täällä...

tai tältä

Jos vain hieman kärjistän, niin tällä foorumilla emme ole edes kiinnostuneita muodista ja vaatevalmistajien brändäystoimintaan suhtaudumme erittäin skeptisesti soi musiikki tai ei.

Oikeasti fäsönin perässä täälläkin juoksennellaan, vaikka se ei olisikaan sitä, mitä stokkalta löytyy (sieltä löytyy muuten nykyään täällä suosittua fashionmerkkiä, elikkäs Lubiamia). Täälläkin suositut vaatemerkit seuraavat tarkkaan kuinka monta nappia tulee miehustassa olla ja miten ne olis kiva napittaa, missä kohtaa kauluslovet on vai onko niitä, pidetäänkö jalassa selfedgeä vai pappafarkkua... Se että pulju on eksklusiivinen tai pieni, ei tee siitä irrallista muodista (Coren lista). Tyylien puolella homma jo myönnetään, täällä kuvitellaan vielä olevan joku fäsönistä irti oleva klassinen tyyli. Bullshit sanomminä. Suomen seuratuimmat fooruministit, bloggaajat ja "pukeutujat" seuraavat trendejä ja jengi täällä seuraa heitä ja kyselee et oisko tää hyvä (muodin mukainen).

Toki täällä muutama jäärä on, joka perustyyliltään tukeutuu perinteisiin (looking at ivy/vintage/Ville), mutta heilläkin homma tuntuu rakoilevan välillä. Esimerkkinä nyt vaikkapa ivymanin viime aikojen myönnytykset Niken suuntaan.

3
Kaunis elämä / Vs: Herrasmies ja fyysinen kunto
« : 20.04.15 - klo:10:28 »
Pakkiksella on yllättäen käyty HIT-asiaakin läpi. Kannattaa lukea sieltä.

4
Linkit ja vinkit / Vs: Yoox
« : 10.04.15 - klo:07:01 »
Ainakin näitä seuraan itse (ja eivät olleet listalla):

Lubiam oli mainittu, mutta L.B.M 1911 puuttui listalta
Brando
Barena
Tombolini
Mauro Grifoni

5
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 07.12.14 - klo:18:11 »
Luulisi, että nimenomaan yo. keski-ikäkerholaiset ymmärtäisivät anarkomarkon sielunelämää: kaikki on aina niin kovin mustavalkoista. Hyvä läppä on aina toi "kerron tähän provosoivan mielipiteen ja sitten totean, että eiköhän keskustelu ollut tässä". l o l.

6
Taisit vastata jo kysymykseesi :) mm EGn Bedfordissa ei ole nappeja hihansuussa, mutta eipä se ihan perinteinen takki ole muutenkaan.

7
Whitesit ilmaisella shippauksella myy http://www.eastwestapparel.co.uk/Whites-Boots. Siistejä kenkiä, varsinkin musta mokka/pintanahkakombo.

8
Asut ja pukineet / Vs: Paljakka Handmade
« : 12.11.14 - klo:20:40 »
Koodia: [Valitse]
[img width=400]image.jpg[/img]

pls

->

9
Laatutori / Vs: Gloverall, Barbour, Trickers
« : 11.11.14 - klo:10:47 »
Jengi ostaa Bexleyn kenkiä, kun torilla annetaan puoli-ilmaiseksi lähes käyttämättömät Tricker'sit... lol. Jos ette älyä ostaa, niin minä ostan ja luukutan jollakin fiksummalla foorumilla tuplahintaan ;)

10
Kainalo-kainalo-mitta vaikuttaa aika pieneltä 46:ksi, onko mitta varmasti oikein?

11
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 28.10.14 - klo:12:59 »
Viittasin lähinnä siihen, että tällä asialla olisi voinut lypsää maksimaaliset huomiot. Nyt tämä pysyi jotenkin tolkuissaan.

12
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 28.10.14 - klo:12:19 »
Lh on kyllä mies paikallaan, kusipäämpi olisi lähtenyt nostattamaan oikein sellaista perinteistä someraivoa.

13
Ostan jos ei vielä mennyt.

14
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 23.10.14 - klo:09:57 »
Jos rasismi on jännää, niin onhan konda tosi jännä kaveri.

15
Asut ja pukineet / Vs: Täällä rakastamme Uniqloa.
« : 18.10.14 - klo:21:39 »
Lähes kaikki villa nukkaantuu, varsinkin alkuun. Nukan voi nyppiä pois.

Sivuja: [1] 2 3 ... 18