Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Dandylion

Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1
Kaunis elämä / Vs: Olutsuosituksia
« : 05.11.11 - klo:22:57 »
Pitäisikö tässä huolestua kun Anchorin tuotteet ovat kuuluneet jo pitkään lempiölppiini. Etenkin steam beer saa täydet pojot tästä osoitteesta. Ja jokavuotinen christmas beer kruunaa joulun ja tarjoaa rattoa sen odotukselle.

2
Asut ja pukineet / Vs: Hatut
« : 02.11.11 - klo:16:26 »
Itse olen jättänyt lierihatut vain pukutilaisuuksiin. Toisin sanoen jos tilaisuus edellyttää puvun käyttöä, on päälläni kaikki asianomaiset vermeet ja päässä keikkuu trilby. Vapaa-ajan pukeutumiseni on kokoajan kehittynyt rennompaan suuntaan, klassisin elementein, joten flat cappi on ehdoton maksimi. Lierihattu näyttäisi arkikokonaisuuksissani hyvin irralliselta.

Mitä noihin keski-ikäisyyskommentteihin tulee, niin itse koen olevani vielä sen verran nuori, että hatun käyttö puvun kanssa menee vielä sellaisen nuoren miehen velmuilun piikkiin. Ehkä 5-10 vuoden päästä tilanne voi olla toinen, kun asioita ei vaan voi enää laittaa nuoruuden hulluttelun piikkiin.

3
Kaunis elämä / Vs: Olutsuosituksia
« : 30.10.11 - klo:01:24 »
Nykyisenä porilaisena on pakko antaa suositus Huntterssille. Loistava mesta olutelämyksiä hakevalle - olutvalikoima on huomattava ja hanasta löytyy alituiseen vaihtuvia, sekä panimon omia että muita, oluterikoisuuksia.

4
Nyt tarvitsisin suosituksia suomen talveen sopivista (lue: prkleen lämpimistä) vakosamettihousuista. Leikkaus mielellään suht slimmi ja prässitön, farkkumallisetkin käy.

5
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 26.10.11 - klo:21:42 »
Jos ei kasva niin sileänä pitäminen ei ole ongelma...

Eipä tuo ihan noinkaan mene. Esimerkiksi mulla parta kasvaa (toistaiseksi) melko epätasaisesti, jolloin toisissa kohdin kasvu on tuuheampaa ja karva karkeampaa, kun taas toisaalla kasvaa vaan sellaista vaaleaa untuvaa, joka lähtee froteepyyhkeelläkin. :) Asia kyllä korjautunee muutaman vuoden sisällä... Ainakin isäukon parrankasvun perusteella.

EDIT: Niin ja siis pointtina oli se, että karkeaa partakarvaa vastaan joudutaan täälläkin taistelemaan, eikä kokoparta ole vaihtoehto.

6
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 22.10.11 - klo:22:25 »
I dig your style ivyboy.

7
Kulttuuri / Vs: Klassinen musiikki, osa 1 - renessanssi
« : 05.10.11 - klo:16:12 »
Täältä löytyy myös yksi cornisti, joten Mosse kuuluu melko vahvasti repertuaariin. En ota siihen siis muuten kantaa, kuin että käyrätorvikonsertot ovat varsin nerokkaan käyrätorvimaisia herättämättä kuitenkaan liikoja mielleyhtymiä saksalaisiin metsämiehiin nahkasaappaissaan. Niitä on myös pirun hauska soittaa. Vaikka melkoista karkkiahan se on, kuten todettua. Pieniin makeannälkäisiin hetkiin tosin varsin toimivaa viihdettä. (Assosiaatio: kammottavat Mozartkugelit, älkää ikinä antako niitä mulle joululahjaksi)

Olavin kirjoituksessa särähti pahasti korvaan seuraava toteamus Dowlandiin liittyen: "Kitarasovituksia en kuuntele." Toinen (pimeä) puoleni on klassisen kitarismin harjoittaminen, joten ihmettelen kuinka voit kuunnella periodisoittimille tehtyä kosketinmusiikkia flyygelillä soitettuna, muttet luutulle sävellettyä musiikkia luutun hyvin läheisellä sukulaissoittimella esitettynä? Itse olen soittanut huilu-kitaraduossa Dowlandia ja se toimii mielestäni erinomaisesti.

Bachista: mieshän oli uskomattoman paljon aikaansa edellä ja niin monet säveltäjät hänen jälkeensä ovat alittaneet kaverin asettaman riman - tuntuvasti. Ei sitä voi nykypäivänä kuin ihmetellä Bachin neroutta. Tuskin yhtä mullistavaa säveltäjää enää tullaan näkemään. NP: Kitarasovitus Bachin 1. sellosarjan (BWV 1007, G-duuri) preludista, tietenkin Andrés Segovian soittamana: http://www.youtube.com/watch?v=CyPvr8AKVJQ

8
Yhteiskunta / Vs: Pääsykokeisiin valmistautuminen
« : 02.09.11 - klo:18:42 »
Mulla on tässä nyt tällainen välivaihe, eli sluibailen syksyn konservatoriolla ja haen intissä yliopistolle. Tulin siihen tulokseen, etten hyödy syksyn opiskeluista kokonaisuutta ajatellen, vaan aloitan sitten aivan puhtaalta pöydältä palveluksen jälkeen. Myös lentäjänkoulutus kutkuttelee, ja se vaatiikin asepalveluksen pohjalle, ennen kuin voi edes hakea. Eli sieltä löytyy yksi varma hakukohde.

9
Yhteiskunta / Vs: Foorumin särmä inttiketju
« : 26.08.11 - klo:03:39 »
http://www.youtube.com/watch?v=iTziuY9IR1U&feature=related
Jaahas, siellähän on tutui soittelemas. :P

Kiitoksia kannustavista sanoista. Oikeastaan odotan innolla inttiin pääsyä, niin oudolta kuin se saattaa kuulostaa.

10
Yhteiskunta / Vs: Foorumin särmä inttiketju
« : 23.08.11 - klo:19:37 »
9.1.2012 nokka suuntautuu kohti Lahtea ja sotilassoittajan tehtäviä. Harmaissa tulee sitten edustettua ympäri Suomennientä ja mahdollisesti myös ulkomailla.

11
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 03.08.11 - klo:06:56 »
Lehmänkelli tuo aina mukavan lisän biisiin kuin biisiin.

12
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 06.06.11 - klo:13:38 »
Urheilu, Uskonto ja Isäm Maa... Mitä enää tarvitaankaan?

13
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 05.06.11 - klo:16:59 »
Eilen lakkiaisissa:

14
Ainiin; vaikka mihin päätyisi juhlimaan, niin olen kuullut, ettei kannata ottaa kyytiin turvattomia karkulaistyttöjä.

15
Totaalinen repeäminen sananmuunnoksille. Osallistunen kilpailuun uutukaisen madrassolmukkeen ja valkoisen lippalakin voimin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 14