Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - i v y m a n

Sivuja: 1 [2] 3
18
Kaunis elämä / Automuotoilu
« : 22.12.10 - klo:09:31 »
Ostajiahan toki löytyy kaikille tällaisille idioittimaisille kerskailuvälineillekin.

Moitin eräällä toisella keskustelufoorumilla BMW X6:sta ruman näköiseksi. Haukkuivat minua kateelliseksi, mokomat.

BMW X6 on ruma. Junteilla on huono maku, minkä sille mahtaa. Useimmat muutkin citymaasturit ovat kamalan näköisiä. Autoja, joissa on mittasuhteet ja muotokieli ihan pielessä. Rumin lienee Porschen citymaasturi, joka on kuin vanhan kunnon 911 Carreran ensin testosteronia, sitten liikaa läskiä ja pullaa syönyt äpärälapsi. Alkuperäinen muotokieli on tunnistettavissa, mutta vääristynyt ja turvonnut kaamealla tavalla. Mutanttiautoja helvetistä.

19
Laatutori / Ylimääräinen kappale Take Ivy-kirjaa MYYTY
« : 29.10.10 - klo:09:26 »
myynnissä häthätää töppäillen tuplatilattua tavaraa eli ylimääräinen kappale take ivy -kirjaa. Lukematon, avaamaton, kuin uuni. Hinta 8 ekiä + postitus. Turgun alueella voin toimittaa kaupungin keskustassa tapahtuvaan tavaran ja pääoman vaihtoon. Anna mulle rahaa - saat henkistä pääomaa vastineeksi.

cheerio

20
..The Torch Societyn ohella pidän tämän 'miestenmuotiblogin' infantiilista asenteesta. Ja alla oleva OSUU:

http://fuckyeahmenswear.tumblr.com/page/2


22
Asut ja pukineet / Tattersall
« : 12.10.10 - klo:09:41 »
Syksyn ollessa jo pitkällä, hinkuni tattersal-ruutuisten - tai 'tattersaul', kueten J Press sen toisinaan vekkulisti nimeää - paitojen käyttöön sen kun kasvaa. Muutamia toki jo löytyy, kaikki nappikauluksellisia amerikan- tai vähän-niinkuin-amerikan-versioita, mutta lisää pitäisi saada, ja aionpa hankkia myös nappikauluksettoman paidan, pari, mielellään esim semi-cutaway-tyyppisellä kauluksella. Voisi toimia hyvin neulekrakan ja amerikan-tweedin kanssa?

Näin ollen, laiskana patuna kaipaisin vinkkejä hyvistä, muttei törkeän kalliista tattersall-paidoista. Ja kun olen a) tällainen kaljanjuojamies ja b) pidän nappikauluksetonta paitaa ehdottomasti takin ja / tai neuleen kanssa, paidan ei tarvitse olla slim fit.

Edelleenkin harmittaa, etten parisen vuotta sitten ostanut Turun Stokkalata helkkarin hyvännäköistä semi-cut away -kauluksista PölöSportin tattersallia.

Lopuksi hiukan ruutuhehkutusta kansalaisille silmien iloksi.

jne.

24
Asut ja pukineet / Pukeutumisen vaikutus palveluun
« : 15.09.10 - klo:14:12 »
Huvitusta eilisestä: vaatetuksen vaikutus palvelunopeuteen ja -intoon havaittu Stockmannilla. Hämmentävää. Toinen huvitus tuli kokonaisuuden hintaa arvioidessani: ylläni oli käsittääkseni n. 100€.

Nk. 'testattu skene': olen kokeillut ihmismielen ja palvelun rajoja Stokkalla (Tku) aina silloin tällöin. Parhaimpia on muutama viime talven kokemus. Päivänä yksi menin ostin miestenoastolta parin, kaksi Falken sukkia, ylläni punainen Cousteau-pipo, kulunut fishtail parka, farkut ja monkey bootsit tms. Palvelu oli nk. harmaata, hyvä etten vartijoita saanut perään. Seuraavana päivänä sama ostos, sama myyjä, yllä irtotakki, paita (ilman krakaa), suorat housut ja wingtipsit. Päällystakin olin jättänyt autoon joka oli mainitun konglomeraatin parkkihallissa. Hyvä ettei kenkiä nuoltu . Jos nyt vähän kärjistää. Mutta, kaiken kaikkiaan huvittavaa.

25
Viitaten eiliseen pienonnettomuuteeni (ks. mitä inhottavaa näit tänään -ketju):

Ostetaan: käytetty burberry, scutum tai london fog mac, koko uk 42 eur 52, maksan kohtuullisesti, en liikaa mutten myöskään liian vähän. Väritoive beige / tan. Tummansininen tai harmaakin kelpaa. Mustaa en tarvitse / halua.

Täsmennettäköön, mulla on toki tämmöinen haussa evilbayssa ym. jo, mutta pistän tännekin tämän ilmoituksen siltä varalte että jollain foorumiitilla ylimääräinen löytyy.

Cheerio

26
Vapaa sana / Jalkapallo
« : 19.07.10 - klo:12:21 »
Osman: nyt menee helmiä siolle: Jussin mielestä jalkapallo on junttilaji. ;)

27
Yhteiskunta / R.I.P: Sebastian Horsley
« : 17.06.10 - klo:23:50 »
Nykyajan ainut todellinen dandy, kovan linjan sekopää ja siksi kenties Hieno Mies Sebastian Horsley löytyi tänä aamuna kuolleena kotoaan:

http://thechap.net/content/section_news/?p=392
http://www.spoonfed.co.uk/spooners/tom-699/hookers-dealers-tailors-an-interview-with-sebastian-horsley-2993/

En erityisemmin perusta 'dandyismistä' tms, mutta Horsley-vainaan kahjouta pitää arvostaa.

29
Asut ja pukineet / Luonnollinen hartialinja
« : 06.05.10 - klo:20:34 »
Koska en millään ehdi kirjoittaa aiheesta luotan vanhaan viidakon kliseeseen 'kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa' ja laitan kuvan vanhasta Brooks Brothersin irtotakista, jossa tuo toppaamaton, pehmeä hartialinja - ja kokonaismuoto - esiintyy mileti täydellisenä:Palaan aiheeseen kunnolla myöhemmin.

Sivuja: 1 [2] 3