Keikari > Etiketti

Hautajaisetiketti

<< < (2/29) > >>

tuc:
Keikarin blogissa kirjoitus aiheesta: http://www.keikari.com/blogi/musta-solmio/

choir:

--- Lainaus käyttäjältä: Pasigo - 01.09.11 - klo:22:00 ---Hillitty kohokuviointi on OK. Pääasia että solmio on kokomusta. Tuo näyttää minusta oikein korrektilta.

--- Lainaus päättyy ---

Olen samaa mieltä. Musta on meidän kulttuurissamme surun väri. Yksi musta solmio jokaisen herrasmiehen vaatekaappiin.

Kerran näin hautajaisissa mustan PUVUN, jossa oli selkeä kudottu kuviointi. Se tuntui ehkä pikkuisen ... hm... paremmin muuhun kuin surujuhlaan sopivalta; mutta menihän sekin, kun muu asu oli koruton: paita valkoinen, taskuliina valkoinen kapea viiru, sukat mustat ja kengät koruttomat, mustat.

Hautaansiunaamistoimituksissa työn puolesta olevana totean, kuten tässä ketjussa jo aikaisemmin todettiin, että päähuomio keskittyy ja tulisikin keskittyä muuhun kuin hautajaisvieraiden pukeutumiseen. Mutta hillityn ja koruttoman tyylikäs voi tietty olla hautajaisissakin.

Ville:

--- Lainaus käyttäjältä: choir - 05.09.11 - klo:20:06 ---Hautaansiunaamistoimituksissa työn puolesta olevana totean, kuten tässä ketjussa jo aikaisemmin todettiin, että päähuomio keskittyy ja tulisikin keskittyä muuhun kuin hautajaisvieraiden pukeutumiseen. Mutta hillityn ja koruttoman tyylikäs voi tietty olla hautajaisissakin.

--- Lainaus päättyy ---

Ilman muuta näin. Valitettavasti hautajaisissa näkee usein vaaleanharmaita tai jopa tästä vaaleampia pukuja, jotka ovat kantajansa tietämättömyyden ohella pienimuotoinen loukkaus edesmenneen viimeistä sosiaalista tapahtumaa kohtaan. Puhumattakaan heistä, jotka jäävät suremaan.

moonshine:
Jos käytettävissänne olisivat sekä tummansininen (joka istuu kuin nakutettu) että musta (se ensimmäinen, selvästi heikompilaaatuinen) puku, kumman laittaisitte hautajaisiin? (Muu kokonaisuus tietenkin mustat kengät ja solmio ja valkoinen paita.)

Elenkhos:
Ainakin, jos puvun kantaja ei ole vainajan lähiomainen, tummansininen puku tuskin herättää vainajaa huutamaan: "Saatanan tunari, opettele pukeutumaan!"

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta