Keikari > Etiketti

Hautajaisetiketti

<< < (29/29)

Alhazen:

--- Lainaus käyttäjältä: Willy90 - 23.01.22 - klo:20:48 ---Onko mitään perää väitteessä että musta solmio olisi surusolmion lisäksi merkki siitä että kuuluu palvelusväkeen?

--- Lainaus päättyy ---

Brittien yläluokalla ja sitä jäljittelevillä piireillä on ollut tapana, että palvelusväki pukeutuu ikään kuin tarkoituksellisesti väärin käyttämällä kellonaikaan tai tilaisuuteen nähden sopimattomia asuja tai muuhun asukokonaisuuteen nähden sopimattomia asusteita.

Hyvä esimerkki on Jeevesin puvustus 90-luvun Jeeves & Wooster -televisioinnissa: Jeeves kulkee, milloin ei ole vapaalla, ulkona maaseudulla tai juonikuvio vaadi muuta, koko ajan sakettia tai lounaspukua muistuttavassa asussa mustan liivin ja solmion kanssa. Nyt kun vilkaisi muistin virkistämiseksi muutaman kuvan, huomaa myös että Jeevesin kaulukset olivat asuun nähden epätavallisia, usein joko myös brittien koulupukuihin kuuluvia pyöreäkärkisiä klubikauluksia tai pystykaulus solmion kanssa.

Arska:

--- Lainaus käyttäjältä: Alhazen - 24.01.22 - klo:16:10 ---Brittien yläluokalla ja sitä jäljittelevillä piireillä on ollut tapana, että palvelusväki pukeutuu ikään kuin tarkoituksellisesti väärin käyttämällä kellonaikaan tai tilaisuuteen nähden sopimattomia asuja tai muuhun asukokonaisuuteen nähden sopimattomia asusteita.

--- Lainaus päättyy ---

En arvannut edes brittien osaavan olla noin brittiläisiä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta