Keikari > Etiketti

Hautajaisetiketti

(1/29) > >>

Alex Entwistle:
Itsellä on valitettavasti edessä mustaa solmiota edellyttävä tilaisuus, joten ajattelin kysyä foorumiittien mielipidettä, että saako surusolmiossa olla kudottua kuviota? Esim. olisiko tämä CT:n solmio, jossa on herringbone-kuvio korrekti?

ultra:
^ perinteisesti hautajaisissa tavataan kiinnittää huomiota lähinnä muuhun kuin saattoväen vaatetukseen, eli 100-varmasti kukaan ei pahastu..

Pasigo:
Hillitty kohokuviointi on OK. Pääasia että solmio on kokomusta. Tuo näyttää minusta oikein korrektilta.

JMasa:
Mielestäni tuollainen herringbone-kuvio on täysin sopiva hautajaisiin. Kauempaa näyttää ihan tavalliselta ja lähempää tarkasteltuna jotain persoonallista, mutta täysin korrektia.

Pahoin pelkään, että saatat nähdä värillisiä solmioita, paitoja ja pukuja, mikä ei ole mielestäni tilanteeseen sopivaa. Muista harmikseni erään hautajaisvieraan, jolla oli vaaleanharmaa puku, vihertävä paita ja värillinen solmio.

Toivo:
Hyvä solmio hautajaisiin.

Yleisesti ottaen mielestäni jokaisen miehen vaatekaapissa pitäisi olla musta solmio, se on kuitenkin varsin halpa asuste. Valkoinen paita ja musta solmio vaikuttavat riittävän korrektilta hautajaisissa, vaikka sitä tummaa pukua ei omistaisikaan. Vastaavasti yhdistän yksivärisen mustan yksinomaan hautajaisväriksi, joten muissa yhteyksissä sen näkeminen tuntuu oudolta. Kumman paljon niitä kuitenkin nykymuodissa näkee. 

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta