Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - vallaton

Sivuja: 1 ... 25 26 [27]
391
Kaunis elämä / Vs: Täydelliset lihapullat
« : 24.02.10 - klo:21:49 »
 Itse teen perinteisiä useammin omaa italialaishenkistä versiota, jonka resepti:

 - paistijauhelihaa
 - parmesania
 - korppujauhoja (ruis)
 - kanamunaa
 - oreganoa
 - mustapippuria

Muotoilen pieniä pullia ja paistan ne.

Tarjoillaan tomaattikastikkeessa spagetin kera.

392
Kulttuuri / Vs: Herrasmiehen seurapelit
« : 20.02.10 - klo:00:00 »
Itseltä löytyy lautapelejä hyllystä aika iso valikoima. Myös shakkia on tulut pelattua ja korttipelit ovat laajalla skaalalla tuttuja.

Go-muunnoksista kannattaa kokeilla Aavikon karavaanit-nimistä peliä. Se toimii hyvänä johdatuksena Go:n saloihin. Säännöt ovat yksinkertaiset, mutta peli on haastava. Kaiken lisäksi pastellikamelit ovat hurmaavan värisiä.

393
Vapaa sana / Vs: Matkavinkkejä Firenzeen?
« : 19.02.10 - klo:23:48 »
 Laajemmin Toscanan seudulta kannattaa käydä katsastamassa Valdichiana outlet village www.valdichianaoutlet.it. Kyseessä on samanlainen kylä kuin Tukholmassa esimerkiksi Barkarbyssä. Sijainti on kätevästi A1 moottoritien läheisyydessä. Valikoimasta löytyy kansainvälisen kuran lisäksi myös italialaisia laatutavaroita ja ainakin alennusmyyntien aikaan hintataso on todella halpa.

Noin yleisesti koko Toscana on täynnä pienien valmistajien  tehtaanmyymälöitä. Joka kylästä löytyy vähintäänkin yksi kengien valmistaja.

394
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 19.02.10 - klo:23:18 »
Mahtaako jäseniltä löytyä kokemuksia Charlesin neuleista? Tuolla näyttäisi olevan syystarjoukset päällä ja kokoelmistani puuttuu vielä (kriittinen) v-aukkoinen neule laivastonsinisenä. £40 per neule alkaa toisaalta olemaan jo sellainen hinta, että eBayn puolelta saattaisi löytyä parempia diilejä.

Itse innostuin ostamaan pari v-aukko neuletta tammialesta ja 30 £ hintaisiksi olen niihin tyytyväinen ainakin toistaiseksi. Kangas on todella hienoa merinovillaa ja mielenkiintoisena yksityiskohtana lapuista löytyy made in Italy. Paidoissahan ei ainakaan valmistusmaasta mitään mainita.

395
Asut ja pukineet / Vs: Tyyli-idolit
« : 19.02.10 - klo:22:52 »
Ja vauhtiin päästyäni viestien suhteen, avaus myös tänne. Dennis Farina on kolahtanut minulle niin rooliensa kuin siviilipukeutumisensa suhteen aina. Murharyhmä (Crime Story) oli joskus nuorena aika vaikuttava kokemus ja tällä hetkellä Kovassa laissa pyörivät Suomessa jaksot, jossa Farina on Joe Fontanana kunnon keikari.

Farinasta on ainakin sanottava, että kaveri on kaikkien aikojen tyylikkäin poliisi. Hän siis on päätynyt näyttelijän hommiin "aidon" uran jälkeen.


396
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 19.02.10 - klo:22:42 »
 Chester Barrie:n pikkutakki tuli mielenkiinnosta ostettua ebaysta. Toki takki oli myös muuten aika täydellisesti mitä etsin, mutta kun täällä ei pahemmin ole kokemuksia ko. yrityksen tuotteista, niin ehkä minäkin voin osaltani foorumin kokemuksia laajentaa uuden merkin osalta.

Sivuja: 1 ... 25 26 [27]