Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - uuno

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 17
16
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 02.02.22 - klo:18:59 »

Minä taas 70-luvun lapsena en ymmärrä, miten karvahattu ja neukkumielikuvat liittyvät yhteen.  Karvalakit olivat lapsilla silloin tosi yleisiä, aikuisilla myös.  Ja keltaista vaaraa varten myös varauduttiin sitten aikanaan oikeissa karvalakeissa.

17
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 02.02.22 - klo:18:26 »
No, jonkunhan pitää olla ensimmäinen :)

Onhan Indiana Jonesillakin lierihattu.  Ehkä porukka vierastaa hattua vähemmän, jos sillä on haettu enemmän cowboy-henkeä.  Mutta kyllähän sellaiseen kylähenkeen jotenkin kuuluu se, että yritetään olla kovin huomaamattomia, ettei ärsytetä naapuria, jolloin elämä muuttuu hankalaksi.  Kaupungissa on helpompaa ja vapaampaa siinä suhteessa.

18
Asut ja pukineet / Vs: Turo Tailorin paluu
« : 21.12.21 - klo:18:23 »
Minulla on kahdessa mittapaikassa käynyt niin, että tulos oli liian pieni - BQ räätälistudiolla, jossa paikassa ravaamisen jälkeen alkoi kuulostaa lopulta siltä, että lähinnä asiakkaasta haluttiin jo päästä eroon.  Ja Kampin keskuksessa Sartoria Rossilla, jossa halusivat hoitaa asian oikeasti kuntoon, eli siitä jäi lopulta parempi fiilis, vaikka alkuperäinen mittaaminen oli ihan pielessä.

Turon mittapalvelua ei ole tullut käytettyä.

Hyvät fiilikset ovat olleet Schoffassa ja Herrainpukimolla, joissa mittaukset ovat onnistuneet ongelmitta, Saumassa sekä Turnbull & Asserilla Lontoossa, joista Sauma on ainakin toistaiseksi valikoitunut. 

19
Asut ja pukineet / Vs: Hatut
« : 23.08.21 - klo:21:31 »

Ehdoton suositus Panamahatulle tulee täältä.  Tuulee läpi, mutta suojaa auringolta, eli loistava kesähattu.  Jos on ongelmia formaaliuden kanssa, niin käytä vähemmän risaisia shortseja ja lyhythihaista kauluspaitaa (kyllä sitä saa minusta käyttää).

20
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 26.07.21 - klo:21:19 »
Se polyesteripaita kuulostaa jonkin massaurheilutapahtuman logopaidalta, jota voi sitten käyttää jälkikäteen treeneissä ja osoittaa käyneensä jossain.

Aika tyylikästä vetää maraton sellaisessa - pitäisi vain olla kaveriksi polyestersolmio.

Varmaan ihan toimiva, ainakin jos messut hikoiluttavat kovasti.

21
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 02.07.21 - klo:20:19 »

Juu, hauska yhdistelmä.  Pyöräily voi käydä kyllä näillä säillä vähän lämpimäksi pidemmän päälle.

22
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 18.06.21 - klo:16:54 »

No, jos se yleistyy, niin siihen ihmiset tottuvat.  Tuohan se mahdollisuuden pelin aikana ruveta kiihkeäksi, heittää takin penkille ja meuhkata pelkän liivin kanssa kentän laidalla :)

23
Myyn rakkaat vaelluskenkäni, joissa ei ole gore-texin häivää, vaan kunnon nahkaa.  Tällaiset BC-luokan kengät maksavat uutena kolmisen sataa, mutta noin 15-20 vuoden ja parin ulko- ja sisäpohjan vaihdon jälkeen ei moisista hinnoista voi tietysti haaveillakaan.

Ostin tilalle isommat samanlaiset, kun vuosien varrella jalka on kasvanut.  Nämä ovat virallisesti UK 11,5, mutta käytännössä tarvitsee ottaa pikkasen isompi koko, kuin joissain muissa kengissä.  Ja sisään luonnollisesti tuplasukat mahtuu.

Nahkassa näkyy jo patinaa (ja hieman pikkumurtumaa, kuten kuvasta näkyy), eli mahdollisuus saada itselleen katu-uskottavat kengät, jotka ovat jo kokeilleet Alppeja ja vuorenrinnettä Kaliforniassa.  Perusulkoiluun kävelytielle eivät kyllä mukavimmat mahdolliset, mutta jo lähimetsien poluilla toimivat mainiosti.

Muutama kuva: https://aijaa.com/a/EhZraN  (10.5. Kuvat on nyt muutettu julkisiksi)

Kengät ovat Espoossa, josta ne voi hakea, kunhan ensin sopii sopivasta korvauksesta ja noutoajasta.

Edit: Lisätään nyt vielä sekin tieto, etten odota näistä käyttökelpoisista kengistä merkittävää rahasummaa, mutta hinta, joka ylittää roskalaatikkoon siirtämisen vaivan ja lupaus tulevista polkukilometreistä ilahduttaisivat mieltä.

Edit: vein FIDAan.  Toivottavasti päätyvät sitä kautta käyttöön eikä kaatopaikalle.

24
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 01.05.21 - klo:12:54 »

25
Kulttuuri / Vs: Mitä katsoit viimeksi?
« : 30.03.21 - klo:20:51 »

Mielenkiintoisen ohjelman Lontoon asemasta maailmassa: https://www.youtube.com/watch?v=np_ylvc8Zj8
"The Spider's Web: Britain's Second Empire"

26
Asut ja pukineet / Vs: Kauluspaidat
« : 22.03.21 - klo:18:15 »

Minä olen nähnyt.  Isälläni.  Samoin remontissa - kauluspaita suojelee pieniltä maaliroiskeilta ihan yhtä hyvin kuin mikä tahansa paita. Olen itse myös käyttänyt puutarhatöissä risoja kauluspaitoja.

27
Asut ja pukineet / Vs: Kauluspaidat
« : 21.03.21 - klo:16:51 »
Näin.

Paita on ensin työpaita, sitten kotipaita, sitten työpaita, sen jälkeen rätti.


28
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 01.03.21 - klo:17:02 »
Monivärinen, karhea, epätasainen ja paksu kangas käy nykyaikaiseen suomalaiseen konttoriin hyvin.  Ainakin pikkutakkina. Sen sijaan bändipaitojen sekaan heikommin maastoutuva bisnespuku voi näyttää ihan väärässä paikassa olevalta.

29
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 20.02.21 - klo:20:06 »

T-paitoihin minäkin kiinnitin huomiota.  Jos ovat aluspaitakäytössä, niin eikö vähän nuhjautunut ole vain mukavampi päällä?  Kauluspaidan alta tuskin paljon näkyy kuitenkaan.

30
Vapaa sana / Vs: Sartoriaalinen itsensäruoskimisketju
« : 22.01.21 - klo:20:00 »
Outoa.  Paidat ovat suhteettoman kalliita irtotakkeihin verrattuna.  Jos 160€ irtotakki on hyvä, luulisi pärjäävän 20€ paidallakin...

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 17