*

uuno

  • **
  • 252
    • Profiili
Myyn rakkaat vaelluskenkäni, joissa ei ole gore-texin häivää, vaan kunnon nahkaa.  Tällaiset BC-luokan kengät maksavat uutena kolmisen sataa, mutta noin 15-20 vuoden ja parin ulko- ja sisäpohjan vaihdon jälkeen ei moisista hinnoista voi tietysti haaveillakaan.

Ostin tilalle isommat samanlaiset, kun vuosien varrella jalka on kasvanut.  Nämä ovat virallisesti UK 11,5, mutta käytännössä tarvitsee ottaa pikkasen isompi koko, kuin joissain muissa kengissä.  Ja sisään luonnollisesti tuplasukat mahtuu.

Nahkassa näkyy jo patinaa (ja hieman pikkumurtumaa, kuten kuvasta näkyy), eli mahdollisuus saada itselleen katu-uskottavat kengät, jotka ovat jo kokeilleet Alppeja ja vuorenrinnettä Kaliforniassa.  Perusulkoiluun kävelytielle eivät kyllä mukavimmat mahdolliset, mutta jo lähimetsien poluilla toimivat mainiosti.

Muutama kuva: https://aijaa.com/a/EhZraN  (10.5. Kuvat on nyt muutettu julkisiksi)

Kengät ovat Espoossa, josta ne voi hakea, kunhan ensin sopii sopivasta korvauksesta ja noutoajasta.

Edit: Lisätään nyt vielä sekin tieto, etten odota näistä käyttökelpoisista kengistä merkittävää rahasummaa, mutta hinta, joka ylittää roskalaatikkoon siirtämisen vaivan ja lupaus tulevista polkukilometreistä ilahduttaisivat mieltä.

Edit: vein FIDAan.  Toivottavasti päätyvät sitä kautta käyttöön eikä kaatopaikalle.
« Viimeksi muokattu: 28.05.21 - klo:20:52 kirjoittanut uuno »