Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - starsailor

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 24
46
Näsineula on paras ruokapaikka Tampereella, jossa olen syönyt. Ruoka, ympäristö ja näköala kaikki täydellistä, mutta olen käynyt vain kerran. On sieltä kalliimmasta päästä.

Tampereella on useampia ihan laadukkaita thairavintoloita Thai Na Khon ja Faasai. Olen käynyt näissä kymmeniä kertoja, enkä ole oikeastaan koskaan pettynyt, eikä ole mitään mahatauteja ym. tullut vaikka vatsa on herkkä. Hintalaatusuhde on näissä huippua, mutta ei kannata odottaa mitään finedining aasialaista, jollaista saa pääkaupunkiseudulla. Perus kookosmaito-curry-kana hässäkät.

Ravinteli Berthaa on kehuttu paljon, uskon että se on kanssa hyvä paikka, mutta kannattaa tsekata mistä on kyse ennenkuin menee. Siellä ei ole paljon valintoja listalla.

Jos pitsaa haluaa, niin Napoli on oikeastaan ainut vaihtoehto Tampereella.

47
Asut ja pukineet / Vs: Dockers chinot
« : 07.08.13 - klo:13:19 »
Mielestäni D-1 ei ole liian leveä lahje koossa 32", eteenkin jos on yli 180cm pitkä. Tuo enemmin sellaista tasapainoa kun lahje on sen 20+cm.

Ne missä lahkeen käännös on kapeampi ovat ohuempaa ns. kesäkangasta ja niissä vyörätön on inasen pienempi. Tärkeää jos ostaa talvikäyttöön.
Ohempi kangas: http://876ec2efde58e279ff09-0716cdc0a8e0a4b1c89c266b65ac480c.r92.cf3.rackcdn.com/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/7/17-07-2012_dockers_d-1allpurp_britishkhaki1.jpg

48
Asut ja pukineet / Vs: Nippanappa
« : 17.07.13 - klo:18:09 »
Löytyykö tuolta värjäämätöntä kasvisparkittua nahkaa, jonka saa itse ajaa sisään käytön myötä? En pidä näiden värjäämistavasta, tulee mieleen jotkut veneiden puuosien petsaamistavat, joka ei mielestäni sovi pientavaroihin.

49
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 04.07.13 - klo:15:11 »
On vain ajan kysymys, koska lapikkaa on tokion kaduilla japsihistereiden jaloissa ja pian blogeissa.

51
Kulttuuri / Vs: Mitä katsoit viimeksi?
« : 26.06.13 - klo:10:47 »
Mestari - The Master tuli vihdoin katsottua ja oli aika suuri pettymys. En oikeastaan pidä kovin suuresti Andersonin elokuvista, niissä on aina jotain pielessä oman elokuvatajuni kanssa. Niitä katsoessa ei pysty samaistumaan tapahtumiin tai henkilöihin, kun sellainen elokuvallinen filtteri on liian ilmiselvä. Mestarin näyttelijätyö oli loistavaa, mutta Greenwoodin musiikki päälleliimatun tuntuista ja täysin irti tapahtumista. Jos sillä pyrittiin jotenkin alleviivaamaan päähenkilön mielentilaa, niin pienemmällä alleviivauksella olisi onnistuttu. Odotukset olivat kovat, koska aihepiiri on kiinnostava, mutta se lopputulos ei ollut kuin ajoittain hyvä. Se on hyvä, että Anderson tekee pitkiä ja staattisia kohtauksia, joissa näyttelijä pääsee laittamaan parastaan, mutta jos sillä ei ole mitään merkitystä tarinan kannalta, niin kokonaisuudelle se ei ole hyödyksi. Tämä ei ole elokuva jota tullaan kymmenen vuoden jälkeen katsomaan ja muistelemaan. Olisi kannattanut käyttää ulkopuolista käsikirjoittajaa ja sovittaa tarina paremmin elokuvaksi. Ongelma tulee helposti kun tälläinen menestynyt ja ilmeisesti studiopomojen suosiossa oleva ohjaaja pääsee toteuttamaan itseään, että lopputulos ei vain ole riittävän hyvä. 3/5

Drive oli hyvä elokuva, muutamassa kohdassa jos juoni olisi ollut erilainen, niin sanoisin että jopa erinomainen. 4.5/5

52
Asut ja pukineet / Vs: Villapaidan teettäminen
« : 18.06.13 - klo:22:19 »
Tälläisellä projektilla on suuri mahdollisuus epäonnistua, jos lähtee ihan alusta, eli hankkii itse myös langat. Koska niissä on suuria eroja riippuen siitä millaisesta raakamateriaalista lanka on tehty ja miten keritty. Sitten vielä mukaan tulee ompelijan panos. Eikö olisi yksinkertaisempaa vain ostaa alennusmyynneista ym. todennäköisesti laadukas villapaita ja sitten käyttää sitä vaikka kavennuttamassa, jos malli liian väljä. Villapaita ei kuitenkaan ole mikä puvuntakki jonka istuvuus on absoluutisesti oikein tai väärin, vaan siinä vaatteessa käy vähän monentyyppiset fitit.

53
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 09.06.13 - klo:21:24 »
Konda puhuu totta. Pikee on lämpimän kelin paita, jonka ei kuulu olla ihossa kiinni, vaan vähän rentoutta on paikallaan.

54
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 08.06.13 - klo:19:09 »
Ensimmäisen tuotteen koskaan Dressmanilta, eli pellavaisen irtotakin. Paisley kuvioinen taskukangas kääntyy taskuliinaksi - why so serious?

55
Asut ja pukineet / Vs: Laadukas T-paita
« : 03.06.13 - klo:07:50 »
Tuollaiset pienet vinkit mitä Jussi äsken heitti ovat aina tervetulleita. Olisiko "mistä tunnet laadukkaan materiaalin" -ketjulle aihetta? Hyvän kasmirinkin tunnistus on helppoa: hierotaan kangasta sormien välissä ja katsotaan onko sormissa liukkautta, toisin sanoen jotakin jäämiä. Jos on, kannattaa jättää tuote hyllyyn.

Todellakin on tarvetta, olen kysynyt tätä kasmirin tunnistusta jo useamman kerran, mutta en ole keneltäkään saanut vastausta. Käsittääkseni kaikki materiaaliongelmat johtuvat "lyhyistä kuiduista", niin kasmir, villa, kuin puuvilla ovat sitä parempia mitä pidempikuituista tavaraa.

56
Asut ja pukineet / Vs: Kevät- ja kesäpukeutuminen
« : 31.05.13 - klo:12:07 »
Entä mitkä ovat nuo alarivin nauhattomat mokkasiinit?

Mielestäni ovat Bexleyn Pompano malli, mutta vain vaalean ruskeana, itselläni ja netissä on myynissä vain tumman ruskeita.

57
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 29.05.13 - klo:12:18 »
Itselläni on lähes kaikki Miles Davisin fuusioaikakauden levyt ja pidän ehkä vähinten tuosta Bitches brewsta. Tai sitä tulee kuunneltua harvemmin. Mielestäni ne levyt, jotka on koottu sessioiden aikana nauhoitetusta ylijäämämateriaalista on parempia kuin itse tuo levy. Arvioisin itse levyt näin:

1. In a Silent Way
2. A Tribute to Jack Johnson
3. Get Up with It
4. On the Corner
5. Big Fun
6. Live/Evil
7. Bitches Brew

58
Linkit ja vinkit / Vs: Alennusvinkit
« : 28.05.13 - klo:10:36 »
Hintalaatusuhde on varmasti tärkeimpiä kriteerejä vaatteiden ostamisen kohdalla ja silloin jos saat puvuntakin ja puvunhousut yhteishintaan 50e, niin kyllä ne ovat varmasti sen arvoisia. Varsinkin kun tuokin setti oli maksanut sen yli 100e muuten.

Ei, vaan vaatteiden pitäisi olla istuvia ja kohtuullisen hyvä laatuisia, jotta kestävät käyttöä. Jotenkin Halosen tuntien voi nämä molemmat kriteerit olla vähän niin ja näin.

59
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 22.05.13 - klo:10:51 »
Eikö tohon settiin voisi toimia ne valkoiset Supergat solkikenkien tilalle, jolloin myös irtotakki toimisi?

60
Asut ja pukineet / Vs: Cottonwork
« : 21.05.13 - klo:16:32 »
Tuo Cottonworkin tapa mitata paidan hihan suu on ihan perseestä. Miten ostaja voi tietää napin ja napin reijän etäisyyden cuffsien reunoista, koska tuo ei ole mikään standardi. Jos olette tilanneet tuolta body-mittojen mukaan paidan, niin miten paljon varaa on paitoihin tullut, vai oletteko tilanneet mittojen perusteella? Positiivisena seikka on huomattavan suuri valikoima halpoja pellava ja poplin paitoja, joita ei kumpaakaan löydy Modern Tailorilta!?!

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 24