Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Centauri

Sivuja: [1]
1
Tässä alla on viisi eri mallia Loaken desert bootseja. Jos sinun olisi kertakaikkisen pakko valita näistä yhdet, niin mikä näistä viidestä mallista olisi valintasi?

Malli nro 1:

[spoiler][/spoiler]

Malli nro 2:

[spoiler][/spoiler]

Malli nro 3:

[spoiler][/spoiler]

Malli nro 4:

[spoiler][/spoiler]

Malli nro 5:

[spoiler][/spoiler]

ARVONTA: Voit vastata tai olla vastaamatta äänestykseen, mutta lähetä viesti tähän ketjuun! Kaikkien tähän ketjuun 18.03. mennessä vastanneiden kesken arvotaan vapaavalintainen kenkäpari Loakelta, siis ihan mikä vaan heidän 2012 -malliston malleista, haluamassasi koossa ja värissä.

Viestissäsi voit vaikka kommentoida valintaasi tai ihan vaan sanoa 'Hep', pääasia että kirjoitat jotain. Vain yksi viesti jokaiselta osallistujalta, eli ei keskustella tässä ketjussa sitä yhtä viestiä enemmän :) Viestin järjestysnumero on sitten jokaisen oma arvontanumero ja arvonta suoritetaan 18.03.2012. Huomaa muutettu arvontapäivä!

2
Myyty, voi poistaa.

Virhetilaukseni johdosta myydään käyttämättömät

Merkki: Loake
Mallisto: Loake 1880 Collection
Malli: Pimlico Chukka Boot
Materiaali: Mokkanahka
Väri: Tumma ruskea
Pohja: Dainite
Lesti: Capital F
Koko: 8
Hinta: 150,-

Linkki http://www.loake.co.uk/Shop/Products/Loake+Catalog+GBP/PID-PIMS(Loake+Catalog).aspx

Noutaa voi joko myymälästä Juhlagalleriasta (Tampere, Tullintori) (täytyy kysyä myyjiltä, ei esillä) tai voidaan lähettää postitse/bussilla (kulut lisätään).

3
Lukion toisella oleva tyttäreni ilmoitti äsken, että minun täytyy tulla mukaan heidän iltatanssiaisiin sitten vanhojenpäivänä. Isät kuulemma hakevat tyttärensä ja pojat äitinsä yhteen valssiin iltajuhlassa.

Uusi tilanne minulle ja pukeutumiseeni kaipaisin vähän ideoita ja mielipiteitä.

Taustatilanne:

- Pieni maaseutulukio, tanssiaiset (mihin vanhemmat on kutsuttu) paikallisella seurojentalolla.
- Ajankohta ilta, muistaakseni kuudesta alkaen.
- Vanhojenpäivää viettävät pojat ovat pukeutuneet enimmäkseen tummiin pukuihin, mutta mukana on varmasti myös joitakin frakkeja, smokkeja, saketteja ja joitakin erikoisempiakin värejä (kuulemma viime vuonna yksi punainen puku). Eli hyvin sekalaista seurakuntaa, vaikka opettajat toivoisivatkin jonkunlaista yhtenäisyyttä. Menneet vuodet ovat kuitenkin näyttäneet, että kaikki mahdolliset pukumallit tulevat olemaan edustettuina.
- Tytöillä iltapuku/vanhojenpäiväpuku -linjaa, eli melko näyttäviä pukuja kaikissa mahdollisissa väreissä.
- Oma tytär tulee pukeutumaan iltapukuun, väri vielä vähän hakusessa mutta jotain sinistä hyvin ilmeisesti.

Omat vaatimukset/mietteet:

- Vanhojenpäivä tuntuu olevan tyttärelle aika tärkeä juttu, joten en haluaisi mokata/nolata häntä tässä pukeutumisasiassani millään tavalla. Toki hän rakastaa minua vaikka pukeutuisin miten, mutta kuitenkin, kyllähän te tiedätte :)
- Vaarana siis on sekä yli- että alipukeutuminen. Frakki on mielestäni liikaa, jopa smokki voi olla liikaa, saketti taas tietysti ehdoton nounou.
- Minun laskelmissani siis jäljelle jää 'tumma puku'. Olisiko se sitten musta (synkkä, tylsä?), grafiitin harmaa (jep ei ole 'tumma puku' mutta jatkokäyttöä löytyisi helposti) vai tumman sininen (joka jotenkin juuri nyt voisi olla mieluisin)?
- Paita valkoinen juhlapaita.
- Solmio sointumaan tyttären puvun siniseen?
- Taskuliina mitä väriä?
- Kengät mustat oxfordit (tylsät?) vai mustat broguet?

Yhdistelmällä tummansininen puku + valkoinen juhlapaita + sointuva silkkisolmio + joku taskuliina + mustat oxfordit olisin ihan varmasti ok, vai mitä? Mutta jotenkin tuo tuntuu kuitenkin vähän 'tylsältä' vai mitä? En siis halua mitään "katsokaa minua" -pukeutumista, en halua tuoda itseäni tykö tyttären juhlissa, mutta kyllä joku pieni twisti tarkkanäköisille olisi kiva.

Any comments? Käytännössä mitään ei ole valmiina, joten kaiken tulen ostamaan.

Sivuja: [1]