Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - TheodoreMaul

Sivuja: [1] 2 3 ... 68
1
Kaunis elämä / Vs: Ruoanlaitto
« : 08.03.15 - klo:22:48 »
Tänään se tuli todistettua: ankanrasva saa miltei minkä tahansa ruoan maistumaan loistavalta. Se on mannaa, nektaria ja ambrosiaa yhdessä öljyisessä muodossa. Mikään varsinainen salaisuus tämä ei ole, mutta eipä tuota ankanlihaa kovin yleisesti Suomessa tarjota ja harvasta paikasta saa pakastamatonta Aku Ankkaa lautaselleen.

Mistä tuota saa? Oletan, että myydään säilykkeinä ja useaan kertaan olen sitä etsiskellyt, mutta eipä ole tullut vastaan.

2
Asut ja pukineet / Vs:
« : 08.02.15 - klo:17:56 »
Brändihehkutus sekä tietty aitouden todistelu sillä kopioissa ei kait noita pinssejä useinkaan tule mukana.

3
Asut ja pukineet / Vs: Talvikengät
« : 13.10.14 - klo:13:48 »
Juuri tuosta parista ei ole, mutta yksi pari CT:n brogueita löytyy ja ne ovat olleet varsin hyvät kengät. Joskus liikkui huhua, että CT valmistuttaisi kenkänsä Barkerilla tai mahdollisesti Loakella. Kivan näköiset buutsit kyllä. Olen himoinnut vastaavia jo pari syksyä.

4
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 13.10.14 - klo:13:12 »
Mulle suositeltiin tällaisia kenkiä. Varmaankin tieto vaativasta maustani on levinnyt.

5
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 29.09.14 - klo:22:01 »


Kiitos muistutuksesta! On pitänyt näyttää tämä alkuperäinen pätkä kotona jo jonkin aikaa.

6
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 05.09.14 - klo:14:10 »
^Perustuttuja valmistajia löytyy yleensä. Harvemmin on mitään erityisiä tarjouksia ollut.

7
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 26.08.14 - klo:13:48 »
Hyvä källi kesken kilvanajon  :D
https://www.youtube.com/watch?v=a6iO3TQjXp4#t=48

Tarkemmin katsottuna kamera-auton kuski näyttää toiselle peukkua joten tuossa taisi säästyä peilit molemmilta.

8
Kaunis elämä / Vs: Ruoanlaitto
« : 24.08.14 - klo:13:04 »
Jos saa ruodottomaksi fileoitua niin leivitys ja rasvainen paisto ovat olleet ihan ok. Aika tuollainen perustylsä menetelmä, mutta onnistuessaan mukavan rapea ja helppo syötävä.

9
Kaunis elämä / Vs: Ruoanlaitto
« : 24.08.14 - klo:11:08 »
Tänään on savustuspäivä. Tulossa pari kiloa possun kassleria ja reilu kilo naudan paahtopaistia. Kukakohan tuon kaiken syö? Onneksi nyhdetty sika ei kärsi ihan hirveästi pakastamisesta.

10
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 24.08.14 - klo:11:06 »
Nyt on tämä off-roadin euforia laskenut jo sen verran, että oikeat maastoautot eivät enää sillä tavalla kutsu koska päivittäinen autoiluni on lähinnä moottoritiellä ajamista ja päiväkodin pihalle pääsee ilman nelivetoakin. Olenkin kääntänyt katseeni E60 korimallin BMW:n suuntaan.

11
Asut ja pukineet / Vs: Smokki
« : 24.08.14 - klo:11:04 »
Kiiltonahka ei sytyttänyt minuakaan. Yhtäältä lakeerikengillä olisi ollut vain yksi harvemmin toistuva käyttötarkoitus. Toisaalta oxfordien peilikiillottaminen antaa riittävän tuloksen ja tyydytyksen. Mielestäni useimmat kiiltonahkakengät näyttävät todella halvoilta ja muovisilta.

12
Kokeilussa eBayn Global Shipping Program. eBayn omasta seurannasta näkee, että paketti on FedExillä, mutta ei sitä FedExin seurantanumeroa. Näitä UPAA-alkuisia numeroita on monikin kironnut tämän GSP:n kanssa. Joku tosin väitti, että kuriirin seurantanumero päivittyy tuonne jossain kohtaa. Aika näyttää.

eBayn toimituskeskus on ilmeisesti saanut pakettini Kentuckysta Saksaan asti koska nyt seurantaan tuli uusi linkki jota seuraamalla selvisi, että paketti on UPS:n hallussa ja samalla sai UPS:n seurantanumeron.

Tämä meni lopun viimein aika hyvin. Paketti tuli perjantaina kun ennuste oli maanantai. Lähetti soitti aamupäivällä ja kyseli onko ketään kotona. Onneksi lapsenvahti oli ja toimituskin tapahtui luvatussa haarukassa joka ei siis ollut koko päivän mittainen. Puhelimessa UPS:n kaveri vielä totesi, että jos saatais tää paketti sulle jo viikonlopuksi niin ei tarvi maanantaita odotella.

13
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 21.08.14 - klo:14:00 »
Ajelin sellaisella Rangella, jossa oli kertoman mukaan automaattinen keskilukko. Olikohan se viskoperusteinen vai millainen. Jotkut ovat noita kai laittaneet myös jälkiasennuksena. Auto oli vm 1991 ja kyllä automaatilla vaan oli niin vaivatonta rymistellä pitkin metsiä.

14
Kaunis elämä / Vs:
« : 20.08.14 - klo:22:07 »
Kiitos tiedoista. Suunnilleen tuon hintaluokan Disco kakkosia olen katsellutkin. Verotuspuolta mietinkin tänään joten siihen oli mukava saada vastaus. Olin miettinyt, että josko tuollaisen ottaisi ihan automaatilla. Keskitasauspyörästön lukko olisi tietty kova myös.

15
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 20.08.14 - klo:13:48 »
Käyttöauton päivitys on edessä ja sitä kautta aasinsillalla päästäänkin aiheeseen. Eli mikä seuraavaksi autoksi, kun harmaa Corolla ei kiinnosta. Taustoina voidaan kertoa, että viimeiset 150tkm on taitettu matkaa Land Rover Defenderillä ja Discoveryllä.

Nyt osui sen verran mehukkaasti ajankohtaiseen aiheeseen, että minun on pakko ottaa tästä pieni sivuraide. Olin tuossa juuri rymistelemässä Land Rovereilla (oikeastaan suurin osa oli vanhoja Rangeja ja joukossa yksi Discovery) ja kun tässä on perheen kakkosauton vaihto jo mietitty niin sain älyttömän idean: mitä jos hankittaiisiin Land Rover? Nettiautoa katsellessa haut tarkentuivat aika pian noihin Discoveryihin. Niiden osalta kiinnostaisi kuulla ylläpitokustannuksista ja mitä kaikkea täytyy huomioida.

Sivuja: [1] 2 3 ... 68