Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - S. Crockett

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
2
Myydään kerran kokeillut ja pestyt mustat Tiger of Sweden Pistolero -farkut koossa 30/34 (vyötärö/pituus). Todettu farkut liian pieniksi ja siksi myydään. Tämä malli suositellaan ostettavaksi kokoa (tai jopa kahta) pienempänä kuin mihin on normaalisti tottunut. Itselle kahden koon pienennys oli liikaa (nämä farkut). Yksi pienempi koko sen sijaan on ollut varsin passeli, joten tätä ohjenuoraa voin suositella.

Seuraavana linkki farkkuihin:
http://tigerofsweden.com/fi/jeans/pistolero-jeans-W43926005Z.html?dwvar_W43926005Z_color=050&cgid=1ab47008558e1e8aba007162662e1f36a1e94993#!start=9

Farkut sijaitsevat Helsingissä.

H. 50e.

5
Myydään seuraavat parin käyttökerran jälkeen liian pieniksi todetut farkut:

1. Armani Jeans -farkut. Kesään sopivan haalean lilat (näitä on käytetty/kokeiltu muistaakseni vain kerran ja silloinkin vain hetken, eli käytännössä melkein kuin uudet).

Ostettu Italiasta Armanin liikkeestä. Lapussa lukee: "Size: 32 EU, 31 USA".

Mitat:
- Vyötärö napitettuna ja reunat tasattuna n. 42,5cm
- Lahkeensuu n. 19 cm
- Inside leg n. 86,5cm


Lisää kuvia...[spoiler]


[/spoiler]

H. 40e 30e 20e

2. J. Lindeberg - The Bridge Project -farkut. "Kulutuspestyt" (näitä on käytetty muistaakseni kaksi kertaa - lyhyitä kokeiluja, joiden jälkeen todettu liian pieniksi).

Ostettu J. Lindebergin webbikaupasta. Lapussa lukee: "REG JEAN; 2195 Stone Denim; W:32 / L:34".

Mitat:
- Vyörärö napitettuna ja reunat tasattuna n. 44,5 cm
- Lahkeensuu n. 19cm
- Inside leg 86,5cm


Lisää kuvia...[spoiler]


[/spoiler]

H. 40e 30e 20e

Kuvien värit eivät täysin vastaa todellisuutta sivulta tulevan auringonvalon ja iPhonen käytön seurauksena.

Farkut pk-seudulla.


6
Tiputettu hintaa kesäpäivien kunniaksi.

7
Laatutori / MYYTY: Mustat split toe derbyt EU45
« : 16.05.14 - klo:21:11 »
Kaappien tyhjennys jatkuu:

Myydään Italiasta ostamani puolipohjatut split toe derbyt mustana koossa EU45.

Kenkiä olen käyttänyt kerran tai kaksi, minkä jälkeen totesin niiden olevan aavistuksen liian isot itselleni (käytän nykyään EU44-koon kenkiä).

Kengät pk-seudulla, jossa myös sovittaminen onnistuu.

H. MYYTY


[spoiler]


[/spoiler]

8
Myydään pari vuotta sitten D&G:n liikkeestä Italiasta ostamani nahkaiset varvassandaalit pois, koska käyttöä ei tule. Näitä on käytetty kerran tai pari pihalla terassilla (kävelty ehkä yhteensä noin 50m), joten käytännössä ovat uusia vastaavassa kunnossa. Kokomerkintää ei kengissä ole, ja kenkälaatikkoa en Italiasta mukanani tuonut, mutta muistaakseni paketissa oli kokoerkintä EU44 tai sitten EU45. Joka tapauksessa istuvat EU44 kokoiseen jalkaani oivasti.

Ulkopohjan mitat ovat seuraavat: pituus n. 29,3 cm ja leveys 11,2 cm. Pohjan mitat tikkausten kohdalta: pituus 27,5 cm ja leveys 9,7 cm. Kaikki mitat leveimmistä kohdista.


Lisää kuvia...[spoiler]

[/spoiler]

Sovitus onnistuu pk-seudulla.

H. MYYTY

9
Drop: Nyt lähtisi molemmat farkut yhdessä ostettuna 50e/kpl. Nyt on pohja vastassa; näiden ovh lienee päälle 300e/kpl.

10
Drop

12
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 07.04.14 - klo:23:30 »
Päivän juttuja. Nyt kun Pukimolla homma rokkaa niin täytyy poistaa ihan kunnolla korkeamman risen chinoja. Näissä RTW kamoissa tuntuu olevan aina liian matala rise, ellei osta jotain 150+ € authentic menswear shittiä.
n%2011-8-13/WP_20140406_16_35_54_Pro_zpsdd5b9bdc.jpg[/img][/URL][/spoiler]

Pahoittelut offtopicista, mutta pakko tarttua tähän: Onko Herrainpukimolta saatavilla chinoja korkeammalla risellä suoraan hyllystä, vai viitattiinko tässä mittatilauspalveluun? Itsekin voisin muutaman poistaa, mikäli saa suoraan hyllystä, mutta en pikaisesti löytänyt heidän webbisivuiltaan infoa tähän liittyen, joten lisäinfoa arvostettaisiin.

13
Laatutori / Vs: M: Prada loafers dark brown 45
« : 05.04.14 - klo:17:54 »
Lisätty parit siistit kesäfarkut sekä yhdistetty myyntiketjuja.

14
Laatutori / MYYTY: Prada-tuotteita
« : 03.04.14 - klo:21:02 »
Myydään seuraavat Pradan tuotteet. Kaikki tuotteet sijaitsevat pk-seudulla. Voi tulla katsomaan livenä ja sovittamaan. Myös postitus onnistuu.

Tarkennuksena vielä, että kaikki tuotteet ovat täysin aitoja; olen kaikki itse ostanut Italiasta Pradan liikkeestä, ja kuititkin taitavat olla vielä tallella.

1. MYYTY: Tummanruskeat loaferit koossa 45

Ostettu Italiasta. Käytetty muutamia kymmeniä kertoja. Oikein mainiot kengät, mutta aavistuksen liian isot itselleni nykymakuuni. Käytän nykyään 44 kenkiä. Tästä 45 kokoiselle laadukkaat, erinomaisessa kunnossa olevat loaferit kesäksi. Kumipohjat, joten voi hyvin käyttää myös märkinä päivinä.

Kuvia: [spoiler]

[/spoiler]

H. MYYTY

2. MYYTY: Käyttämättömät (NWT) tummansiniset farkut, koko 34.

Käyttämättömät, kaikki laput ja vaihtonapit vielä kiinni. Ohutta kangasta, joten sopii mainiosti siisteiksi kesäfarkuiksi. Suorat lahkeet. Tägissä lukee mm.: "Blue Chambray, classic fit". Ostettu Italiasta. Myydään pois, koska tiputtelin painoa ennen kuin ehdin alkaa käyttää näitä, ja näillä näkymin pysyttelen pienemmässä koossani.

Mitat:
- Vyötärö n. 46,5 cm (sivusta sivuun vyötäröltä, kun napit on kiinni ja yläreunat tasassa)
- Lahkeen sisäsauma n. 89 cm
- Lahkeensuu n. 22,5 cm

Kuvia:[spoiler]


[/spoiler]

Kuvat lähinnä suuntaa antavia; otettu lähes vaakasuoraan paistavassa auringonvalossa kännyllä. Väri on todellisuudessa tummansininen, eikä harmahtava kuten kuvasta voisi päätellä. Livenä luonnollisesti huomattavasti paremmat.

H. MYYTY

3. MYYTY: Käyttämättömät (NWT) harmaat farkut, koko 34.

Käyttämättömät, kaikki laput ja vaihtonapit vielä kiinni. Ohutta kangasta, joten sopii mainiosti siisteiksi kesäfarkuiksi. Suorat lahkeet. Tägissä lukee: "Grey light denim, classic fit". Ostettu Italiasta. Myydään pois, koska tiputtelin painoa ennen kuin ehdin alkaa käyttää näitä, ja näillä näkymin pysyttelen pienemmässä koossani.

Mitat:
- Vyötärö n. 46,5 cm (sivusta sivuun vyötäröltä, kun napit on kiinni ja yläreunat tasassa)
- Lahkeen sisäsauma n. 89 cm
- Lahkeensuu n. 22,5 cm

Kuvia:[spoiler]


[/spoiler]

Kuvat lähinnä suuntaa antavia; otettu lähes vaakasuoraan paistavassa auringonvalossa kännyllä. Livenä luonnollisesti huomattavasti paremmat.

H. MYYTY

4. MYYTY: Ao. kuvien mukaiset kolme vyötä. Mukaan navy-väriset pussit, yksi kullekin.

Kuvia: [spoiler]


[/spoiler]

Vasemmanpuoleista vyötä en ole tainnut käyttää kertaakaan. Keskimmäistä vyötä olen käyttänyt ehkä max 10 kertaa. Oikeanpuoleista pukuvyötä olen käyttänyt kerran tai kaksi. Ovat minulle nykyään liian isoja, joten katsotaan josko löytyisi parempi omistaja. Vyöt toiminee parhaimmin 34-36"-kokoisten housujen käyttäjille, mutta mennee myös 32-38"-haarukkaankin (riippuen siitä miten tykkää vöitä pitää).

Olen säilyttänyt vöitä niiden mukana tulleissa vyöpusseissa, ja tämä on hieman venyttänyt oikeanpuoleisimman vyön pintanahkaa, minkä seurauksena vyöhön tulee hyvin pieniä ryppyjä, kun vyön oikaisee. Näitä ei kuitenkaan juurikaan huomaa - varsinkaan, kun vyö on päällä (jolloin se siis on taas hieman käyrässä).

H. MYYTY

15
Myydään käyttämätön (laput vielä kiinni) Boggi-merkkinen navy blazer koossa 52. Pystykaulukset. Ostettu Italiasta, ja pitänyt käyttää vaatturilla/ompelijalla pieniä säätöjä varten, mutta en ole saanut aikaiseksi, joten katsotaan josko menisi täällä parempiin käsiin.

Kuvia:
[spoiler]
[/spoiler]
Pahoittelut kuvien ala-arvoisesta laadusta. Otin äsken muutaman kuva kännykällä, jotta ei tarvitse ihan kokonaan mielikuvituksen avulla mennä. Livenä huomattavasti upeampi blazer.

Valmistajat sivut, joista löytynee lisätietoa: http://shop.boggi.com/?lang=en

H. MYYTY

Takki pk-seudulla. Sovittaminen onnistuu.

Mittasin pikaisesti takin pituuden: niskasaumasta alas 77cm, kauluksen yläosasta alas 80,5cm. Tarvittaessa voin mittailla muitakin osia takista.

Sivuja: [1] 2 3 ... 8