Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Tyro

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Silkkisolmujen saatavuudesta
« : 26.05.10 - klo:16:51 »
Edelliset T.M.Lewiniltä ostamani silkkisolmut hajosivat, eikä tähän hätään kusti kerkeä polkemaan Britanniasta ennen kuin tarve on. Näin ollen ehkä tyhmä kysymys, mutta myydäänkö silkkisolmuja missään Helsingissä? Vai onko tarjolla olevat vaihtoehdot lähinnä kalvosinnappeja.

2
Asut ja pukineet / Parinsadan "budjettipuvut" Suomesta?
« : 16.05.10 - klo:20:25 »
Tosiaan huomasin sen ainoan pukuni kovin kärsineeksi säilytyksen jäljiltä ja aloin miettimään, mistäköhän saisi kohtuullisen puvun budjettihinnalla. Mietin, että moni muukin opiskelija-foorumitti on varmaan joskus paininut samanlaisen ongelman kanssa, enkä äkkinäisellä palstan ketjujen pläräämisellä löytänyt vastaavaa ketjua.

Netistä esim. Charles Tyrwhittin puvun tilaaminen olisi muuten varteenotettava valinta, mutta juhlakausi alkaa pian, enkä silkkaa kokemattomuuttani pukujen ostossa tuoreena klassiseen tyyliin ihastuneena uskalla ostaa sovittamatta.

Joten lyhyesti ja ytimekkäästi, mistä ja millaisen (valmis)puvun itse hankkisitte Suomesta (Helsingistä), jos tarve olisi pitää budjetti opiskelijalle sopivassa n. 200-250eurossa + muutoskustannukset ompelijalla ja vaatimuksena puvun sovittaminen? Onko sellaisia muualla kuin Dressmannilla?

3
Asut ja pukineet / Asianajajien pukeutuminen
« : 18.02.10 - klo:22:54 »
Tervetuloa joukkoon. Sopiiko kysyä mikä tämä opiskelemasi ala on?

Sopii tietysti kysyä.

Jos nyt hieman spesifimmin itseäni ilmaisen, tähtäimessä on liikejuridiikan saralle päätyä. Tällähetkellä olen kauppatieteiden opiskelija, kevään jälkeen tarkoitus tulla myös oikeustieteiden tavaajaksi.

Sivuja: [1]