Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - teddy boy

Sivuja: 1 ... 16 17 [18]
256
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 25.08.11 - klo:10:38 »
Heps!

Tietääkö joku löytyykö kiwin kenkienhoitotuotteita jostain Turussa?

257
Classic man! Niinpä tietysti. Täytyypä käydä siellä vilkaisemassa. Samasta paikasta saa varmasti myös taskuliinoja?

Kaipa sen setin tästä saa kasaan!

258
No niin, kiitos!

Joo, munkin mielestä tuo oli aika eloton ja steriili tuote. Väriä halusin vaan haarukoida. Luulen, että tiedän mistä Turusta saa laadukkaita solmioita. En vain perhana muista sen liikkeen nimeä.... se on siinä Dianan korttelissa Humalistonkadulla.

259
Ok! Kiitos vinkeistä, otan niistä vaarin. Oltiin perheen kanssa kaupungilla ja odotellessani vaimoa ja tytärtä käppäilin Stokkan miesten osastolla ihmettelemässä krakoja. Onko tämä teidän mielestä helmenharmaa? Pahoittelut kuvan laadusta, se on iPhonella. Alla siis valkoinen kauluspaita.Olisiko nuo Loaken Aldwychit sopivat Oxfordit?

http://www.loake.co.uk/Shop/Products.aspx?Catalog=Loake+Catalog+GBP&ProductID=ALD%28Loake+Catalog%29

Ja pahoittelut kaikista noviisikysymyksistä... onneksi tämä aihe oli aloitettu jo ennen kuin minä saavuin paikalle.

260
Kiitos!

Niin minäkin vähän ajattelin. Ehkä pistän siis ne Aldwychit tilaukseen!

Mites krakaosasto tällaisessa kokonaisuudessa? Jotenkin huvittaisi pistää joku paisley-kuvioitu kravatti, mutta onko sellainen liian epäformaali mustan kolmiosaisen kanssa? Mä oon big time paisley fani!
 

261
Tervehdys kaikille!

Olen jo pitempään ollut täällä seuraamassa keskusteluita ja oppinut paljon. Nyt olisi kuitenkin kiperä kysymys johon kaipaisin apua. Kyseessä on siis uusien kenkien osto kaverin väitöskaronkkaa varten. Mulla kaksi kenkää joista en osaa valita kumman haluaisin. Ensimmäinen on Loake Aldwych, joka on Oxford-mallinen musta kenkä nahkapohjilla 1880-sarjasta. Toinen on Loake Buckingham, niinikään 1880-sarjasta, musta nahkapohjallinen brogue. Eli kyse on siis siitä että kumpaa suosittelisitte mustan kolmiosaisen puvun kanssa, brogueita vai oxfordeja?

Hommasin pari kuukautta takaperin Loake Chesterit ja omasta mielestäni laatu ja hinta kohtaavat tässä 1880-sarjassa oikein hyvin. Todella hieno kenkä!

Kiitos jo etukäteen!!

Sivuja: 1 ... 16 17 [18]