Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - PleaseDeleteMe

Sivuja: 1 [2] 3
16
Asut ja pukineet / .
« : 17.05.10 - klo:12:08 »
.

17
Asut ja pukineet / .
« : 28.04.10 - klo:12:45 »
.

18
Asut ja pukineet / .
« : 20.04.10 - klo:11:12 »
.

19
Asut ja pukineet / .
« : 15.04.10 - klo:12:36 »
.

20
Asut ja pukineet / .
« : 16.03.10 - klo:10:22 »
.

21
Vapaa sana / .
« : 25.02.10 - klo:11:36 »
.

22
Kaunis elämä / .
« : 24.02.10 - klo:13:45 »
.

23
Liivivalmistajilla harvoin näkee takkien tyyliin pituuksia kuten S/R/L, joka minua on alkanut ihmettämään että eikö liivejä oikeasti valmisteta niin paljoa että niitä saisi eri pituuksisina? Rinnanympäryskoot kyllä ilmoitetaan, mutta 187cm pituisena jokainen kaupasta vastaantullut liivi on liian lyhyt, jolloin paita ja vyö näkyy alta. Ainoa vaihtoehtohan olisi se, että hankkisi housuja jotka olisivat tarpeeksi high waist eli tarpeeksi ylhäällä. Tällaisia housuja ei kyllä enää saa mistään kaupasta uutena vaan sellaiset pitäisi teettää. Onko kukaan muu törmännyt vastaavaan tai keksisi ratkaisua?

24
Käynnistetäämpä tällainenkin ketju, johon voi purkaa omia mielleyhtymiä mitä haluaisi ostaa. Ei nyt ole tarkoitus lähteä ihan sellaisellekkaan linjalle että jokainen pistää listalleen Bugatti Veyronit vaan ihan konkreettisia asioita joihin voisi olla mahdollisuuskin joskus :).

Itse himoitsisin tämän tyyppisiä kenkuleita vapaa-ajalle (kuva vaihdettu kun Pediwear esti linkityksen, Loaken sivuilta kuvassa ruskea nahka näyttää tummemmalta kuin Pediwearin sivuilla):


Ja tämänlaista harmaata pukua kesäksi ja iloksi:


25
Tästä aiheesta ei käsittääkseni ollut vielä omaa aihettaan.. Kysymys kuuluukin, minkä väriset kengät yhdistetään oikeaoppisesti eri väristen pukujen kanssa. Laivaston sinisen (navy blue) puvun kanssa näyttää maukkaasti toimivan niin tumman ruskea kuin perus-mustakin, mites tummanpunainen (burgundy)? Toimiiko tuo punertava sävy paremmin tummanharmaan (charcoal) kanssa? Vaalean ruskea (tan) taitaa olla enemmän vaaleiden kesäpukujen kenkä, ei varmaan istu hyvin tumman puvun kanssa?

Kysymys on sen suhteen ajankohtainen että omistan tummanharmaan liituraitapuvun ja juuri tilasin navy blue puvun ja kenkärintamalla olisi tarkoitus aloittaa kokoelman kerääminen :). Olen harkinnut tumman punaista (burgundy) kenkää joka toimisi ainakin mielestäni tummanharmaan liituraidan kanssa mutta toimisiko se myös laivaston sinisen kanssa? Mustahan toimisi kummankin kanssa mutta vaikuttaa aavistuksen.. liian varmalta valinnalta vaikka mustatkin Oxfordit aion hommata vielä.

26
Asut ja pukineet / Edulliset, mustat oxfordit
« : 20.09.09 - klo:23:56 »
Olen pohdiskellut mustien oxfordien (ei brogue) hankintaa ja hinta voisi olla budjettiin sopivana alle 150 eur posteineen. Vastaan on hintaluokassa tullut Loaken sekä Barkerin malleja. Mukaan voi myös lukea CT:n (Charles Tyrwhitt) myymät, Loaken valmistamat mallit, jotka sopivat hintaluokkaan. Barkerin Vigo olisi Pediwearilla tarjouksessakin: http://www.pediwear.co.uk/barker/products/2352.php

Miten tässä hintaluokassa näkyy laatu? Kokemukset ovat vähäiset ja varmasti näihin kenkiin nähden mitä olen aikojen saatossa Suomesta hankkinut, uskon jopa että nämä "halpisvalmistajatkin" tarjoavat parempaa mihin olen tottunut.

27
Asut ja pukineet / Yhdistelmät: Vaaleanpunainen paita
« : 20.09.09 - klo:13:39 »

28
Linkit ja vinkit / Charles Tyrwhitt tarjoukset
« : 12.09.09 - klo:15:42 »
http://www.ctshirts.co.uk/ym-shareuk3/default.aspx?ppp=12&sortBy=Relevance&page=1&back=False&cm_mmc=Affiliates-_-LSUK-_-shareuk3-_-homepage

Tämän linkin kautta kun menee, saa -5% alennuksen jo alennetuista hinnoista. En tosin tiedä kuinka kauan linkki on voimassa. Alennettu hinta näkyy vasta kun tavaran lisää ostoskoriin.

29
Tunnetusti foorumilla vihataan brändin näyttämistä vaatteissa mutta autoissahan sitä ei voi peittää. Miten foorumilaiset suhtautuvat merkkeihin automaailmassa, onko se merkki ja brändi nyt jo se asia jota enemmän korostetaan toisin kuin vaatteissa? Vai onko se pelkästään kulkuväline jolla mennään paikasta A paikkaan B. Nyt saa avautua autofetisseistään :).

30
Asut ja pukineet / Hawes & Curtis
« : 08.04.09 - klo:22:27 »

Sivuja: 1 [2] 3