Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - danius

Sivuja: [1]
1
Laatutori / voi poistaa
« : 07.09.20 - klo:13:13 »

-

2
"Lihakset" on sen verran kasvaneet että ostamani Harringtonin L koko oli sittenkin liian nafti. Aivan uusi, laput kiinni, kerran sovitettu nyt omat pois hintaan 90 85e sisältäen postitukset Suomeen. Enempää en raski hintaa laskea, ostakaa pois, takki lähtee pois myynnistä maanantaina. Kuvia ja mittoja voin laittaa myöhemmin kiinnostuneille, mutta kyseessä siis tämä takki.3
Laatutori / M: Samsungin langaton Lan adapteri
« : 06.02.13 - klo:20:41 »
Paketista otettu, omaan telkkariin hyödyttömäksi todettu adapteri etsii uutta kotia. Tällä liität tablettisi televisioon, television nettiin ym. Vaatii tietysti Samsungin television. Tuote kuvan mukainen, kerran teeveessä käytetty. Laite on uusinta mallia, linkistä tarkempii tietoihin http://www.samsung.com/sg/consumer/tv-audio-video/television/tv-accessories/WIS12ABGNX/XS-features?subsubtype=wireless-lan-adapter45 eur

4
Myytävänä otsikon mukainen Bexleyn westgate- mallin vyö. Materiaali mokkanahkaa, väri Havana suede. Täysin uusi ja käyttämätön. Myydään, koska tilasin väärän kokoisen. Pituus 105 cm.  Jos ei mene myyntiin laitan takaisin. Hinta: omat pois eli 30e.

Linkki kohteeseen bexley sivuille:

http://www.bexley.com/Bexley/shoe-Westgatesilver-ACCPRD-EN.htm?blocReferrer=14389

5
Laatutori / Daniuksen syysshoppi, uutta ja vanhaa
« : 10.05.12 - klo:21:37 »
Myytävänä:

UK underground shoe - kengät. Nämä punk-henkiset longwingit on ostettu Lontoosta silloin kun verkkokaupat olivat vasta haaveissa 1990-luvun alussa. Jonnet ei muista. Koko UK8, steel cap, kapea lesti. Kengät tarvitsevat pohjalliset. En sotkenut kenkiä lankilla jotta todellisesta kunnosta saa käsityksen. Osta nyt nämä 90-luvun vintaget ja tee keikari skinheadkaverit kateellisiksi!
Hinta: 60e 50e 40e[spoiler][/spoiler]Selected sammari-irotakki

Koko 42. Väri tumman ruskea. Yhdista kuvan yksi ja kaksi, saat melko todellisen käsityksen väristä. Kunto hyvä. Mittoja ja kuvia tarkemmin pyydettäessä. Kiva takki mutta liian suuri minulle.
Hinta: 40e  30eTiger of Sweden kauluspaita MYYTY

Slim fir 42. Ollut muutaman kerran päällä, liian slimmi allekirjoittaneelle.
Hinta: 20e

[spoiler][/spoiler]Tiger of Sweden- vyö

Tämä munakas mahtivyö yllä kelpaa munakasta paistaa vaativammassakin seurassa! Vyön pituus 95 cm. väri keskiruskea.
Hinta: 50e 40e


"Traveljacket". MYYTY 100% pellavaa, safarihenkinen matkatakki. Turo, koko 150 eli pitkä 50. Koosta sen verran että aika napakka, eikä kovin pitkä, jonka vuoksi myyn. Vähän käytetty. Itse ole 186cm. Todella mukava kesätakki. Kuva salaman kanssa ja ilman. 40e

[spoiler]  
[/spoiler]

Selectedin trenssi MYYTY[/b Kokomerkintä M.

[spoiler]  [/spoiler]

50e

Petrifunin paitoja, molemmat käyttämättömiä. Väärä koko itselleni. Kokomerkintä 42 B.

Musta, 100% puuvillaa

 

30e 25e


Raidallinen kontrastikauluksilla


 
30e  25eTuotteita voi sovittaa Kankaanpäässä, mutta en usko kenenkään asuvan alueellani. Hintoihin tulee siis päälle posti. YV tavoittaa.

6
Yhteiskunta / Miksi pukeudun?
« : 24.11.11 - klo:12:22 »
Pukeutumisen motiivit ovat olleet monenkin keskustelun taustalla foorumin ketjuissa. Pohdimme huonoa pukeutumista, erilaisia laatukriteerejä ynnä muuta. Mutta jos menemme aivan perusasioihin, minulla ainakin herää kysymys "miksi pukeudun?" Tai "miksi pukeudumme?" Monesti haikailemme vanhoja aikoja jolloin Suomessakin osattiin pukeutua. Miehillä oli puku, hattu ja tavat. Mutta jos kaikilla olisi tänäkin päivänä sama klassinen tyyli, oliko koko keikarin blogia ja foorumia olemassa? Onko kuitenkin niin, että pukeudumme erottuaksemme?

En ole perinteinen pukumies, määrittelisin tyylini klassahtavaksi, country gentlemanniksi urbaanilla twistillä. (tästä voi sitten irvailla maailman napaan saakka!) En osaa oikein paremminkaan pukeutumistani luonnehtia. Onko se edes sitä jonkin toisen mielestä. Mutta omia pukeutumisen motiivejani ovat esimerkiksi halu erottautua. Pukeutumisellani viestin arvoistani, jotka eivät yhtene massamuodin, hiphop-ja katukulttuurin kanssa. Pukeudun myös työni puolesta. Lukion historian lehtorina ei olisi tarpeen pukeutua, koulumaailmassa kravatit on laitettu nurkkaan jo ajat sitten, ja ainoastaan filosofian opettajalla on virttynyt pikkutakki. No, minä olen poikkeus. Pukeutumiseni kertoo siitä, kuinka ammattiani arvostan. Ja kuinka arvostan opiskelijoita sekä kollegoita. Pukeudun myös kiinnostuksesta klassiseen pukeutumiseen, tähän ainoaan ja oikeaan tyyliin. Motiiveja löytyy kyllä lisääkin kun vähän kaivelee- mitkä ovat sinun motiivisi, miksi pukeudut?

PS. provosoiduitko? No, se oli tarkoituskin.

Sivuja: [1]