Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Co-re

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 239
16
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 22.03.17 - klo:17:28 »
Onko kukaan maistanut?http://nordicspiritslab.com/innovations/nordic-gin-with-akvavit-botanicals/

Tarttui Tallinkilta matkaan kun näytti niin artesaanikamalta mutta hintaa oli vain 14,90€ puolen litran pullo ja ruotsinlaivalla ilmeisesti alle kympin. Ei ole vielä tullut korkattua kun on tonicit lopussa. Olisihan se kivaa, että joku oivaltaisi, että kaikki uudet pienet ginimerkit eivät oikeuta sitä 80€ litrahintaa ja vähemmänkin voi pyytää ;)

17


Boglioli kesäpuku, 48. Off white mutta lähempää katsoen raidallisen tekstuurin kangasta, 83% CO, 17% SE. Slimmi puku, housut ei ehkä pahimmat pillit reisien kohdalta, mitä on tullut vastaan mutta lonkan ja persauksen kohdalta aika tiukat. Menee silti jalkaan vaikka on tullut kyykättyäkin mutta rotsi alkaa ahdistamaan. Pienehkö nelikasi siis. Toimivat hihanapit ja lyhennysvaraa hihoissa hyvin, 3 roll 2 napitus. Nappisepalus housuissa. Erittäin siisti eikä pesetetty kertaakaan, materiaali luonteeltaan hieman ryppyyntyvää joten ostaja saattaa haluta pesetyttää tämän kuitenkin niin saa sileän.

Housut:
Lahkeen sisäsauma runsaat 82 cm
Vyötärön leveys nappi kiinni noin 41 cm

Takki:
p2p ehkä noin 52 cm
olka-hihansuu noin 64 cm
niska kauluksen reunasta helmaan noin 75 cm
hartia 45 cm allaolevan kuvan mukaanPuku on Töölössä mutta posti tuo noin 6 euron hintaan.

90 €

18


SuitSupply Copenhagen, green, 48, puuvilla/pellava. Pitkin hampain lähtee myyntiin. Puku ei kasva ja minä en ajatellut pienentyä hetkeen. Menee vielä päälle mutta kohta ehkä ei. Kuin uusi eli ei pesetetty kertaakaan eikä mitään likaa tai tahroja. Takki ollut päällä 5-10 kertaa, housut ehkä kolmesti. Toimii rennosti ja formaalisti, myös erillään. Pellavalle tyypillistä pientä ryppyä polvitaipeissa ja kyynärtaipeissa. Alkuperäisessä mitassaan kaikin puolin, lahkeet lyhenee käärimällä. Henkari ja pukupussi mukaan.

200 €

Töölössä voi sovittaa. Postitsekin kulkee.

19
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 19.07.16 - klo:13:14 »
^Vähän kuin käänteisesti se, mitä Volmax (First Moscow Watch Factory) tekee. He tekevät uusia kuoria vanhassa hengessä mutta nykyaikaiseen kokoon päivitettynä mutta sisällä tikittää vanhat Poljotin koneistot uudelleen koottuina ja viimeisteltyinä.


20
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 10.07.16 - klo:09:41 »
Boksillinen budjettisikareita. Kappalehintaa noin 4-5 euroa. Nyt on taas mitä poltella kunhan kesäkelit tästä:


21
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 10.07.16 - klo:09:31 »
Ostin Superalkosta eilen pullon Koskue:ta. Enpä ole ennen kypsytettyjä ginejä kokeillut. Kaveri kertoi juoneensta hyvän GT:n tuosta tehtynä appelsiininkuorella maustettuna mutta onkohan ajatuksia, millaista tonicia tuollaiseen kannattaisi kokeilla.

22
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 13.05.16 - klo:06:59 »
Onko raadilla kokemusta Kyrön Helsingin-ginistä? Saa Arkadian Alkosta. Ihan jees, ehkä enemmän sitrusta/korianteria kuin Napuessa. Hinta tietysti poskellaan, koska prosentit (etenkin lentokenttätuontitankeroon verrattuna), mutta kai joskus voi suosia kotimaista.

Kesäjuomina muuten Long Kyrö ja Helsinki Long Drink mainioita lajissaan.

Löytyy pullo kaapista Helsinginiä. En ole ihmeemmin raakana maistellut mutta ei se gintonicissa mielestäni oikein esille pääse. Suu on toki puuta näille juomille edelleen.

23
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 02.05.16 - klo:10:21 »
^Saman tehtaan Churchill paloi eilen Ullanlinnalla picnic-sikarina. On kyllä Montecriston kakkosen ja Partagas D4:n ohella suosikkejani kuubalaisista. Vähän toki huonosti tapaavat vetää.

24
Vapaa sana / Vs: Ompelu ja ompelukoneet
« : 11.04.16 - klo:13:21 »
Perinteinen tapa on ilmeisesti yksi suora ommel ja reunan yli viimeistely siksakilla? Täytyy katsoa jos tuollainen kaksoisneula löytyisi tarvikelaatikosta, voisihan sitäkin testailla.

Sellaisen monimutkaisen "verkon" ompeleminen, mikä valmiissa saumoissa on, vaatisi ilmeisesti sitten saumurin?

25
Vapaa sana / Vs: Ompelu ja ompelukoneet
« : 11.04.16 - klo:12:32 »
Helma kannattaa vetää t-paituleissa yms. joustavissa kankaissa kaksoisneulalla. Ei täydy erikseen viimeistellä ja neulos joustaa.

Kerro tarkemmin? Mikä on kaksoisneula ja löytyykö tällainen ominaisuus kaikista nykyaikaisista ompelukoneista?

26
Vapaa sana / Vs: Ompelu ja ompelukoneet
« : 11.04.16 - klo:11:56 »
Olis pientä painetta opetella ompelukoneen käytön jalo taito. Harjoituskappaleena ihan alkuun muutama vanha liian iso t-paita ja hihaton sellainen treenikäyttöön ihan vaan että oppisi homman perusteet.

Miten nyt ihan rautalangasta vääntäen tuo homma menee, jos lähdetään alusta liikkeelle? Oma arvailuni kavennukselle on jotain tällaista:

1. Otetaan sivusaumoista sisään tarvittava määrä ja laitetaan nuppineuloilla kiinni
2. Ommellaan uusi sauma (minkälaisella tikillä?)
3. Leikataan ylimääräiset varat pois ja viimeistellään reuna (tässä käsittääkseni joku tietty tikkaustyyppi myös)

Helman lyhennys varmasti vielä helpompi eli neuloilla sopivaan mittaan, ompelu ja leikkaus. Pitäisikö tuokin reuna viimeistellä jotenkin vai estääkö se perusompele yleensä jo purkautumisen. Ei sillä, että näissä harjoituskappaleissa asialla olisi niin väliä.

27
Hintoja laskettu

28
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 09.04.16 - klo:17:40 »
^No sen kunniaksi!


29
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 02.04.16 - klo:16:37 »
Näitä mulla on kaapissa kasa ja yleensä tällaisissa se on mulle tarjoiltu. Joskus jalallinen versio. Mitäs muita vaihtoehtoja olisi esittää?


30
Lisää kamaa kaupan

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 239