Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SamiP

Sivuja: 1 2 3 [4] 5
46
Kulttuuri / Vs: Millaista kirjallisuutta suositte?
« : 22.12.09 - klo:13:54 »
Brummel & Co: Hieno Mies

Mainiota lukemista bussimatkoille.

47
Asut ja pukineet / Vs: Solmiosta ja solmukkeista.
« : 25.11.09 - klo:16:17 »
Yhden solmukkeen hommasin ompelijalta. Sattui olemaan sopivaa kangasta(sinistä silkkiä valkoisilla palloilla) ja marssin vaatturin kautta ompelijalle, joka 25€ hintaan siitä teki halutun mallisen. Valitettavasti kankaasta ei riittänyt 2,5v poikani solmukkeeseen, mutta todennäköisesti tulen kyseisen tamperelaisen ompelijan palveluksia käyttämään vielä tulevaisudessa.

48
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 23.11.09 - klo:22:51 »
Kyseessä taisi olla Permanent style http://permanentstyle.blogspot.com/2009/05/why-your-gucci-doesnt-fit.html.Juuri tätä tarkoitin.

Itselläni puuttuu ja on liikaa, kaukana ollaan!

184cm tall : 192cm...
84cm waist: 93cm
100cm chest : 99cm
98cm hips: 98cm
47cm shoulders: ~48cm
40cm collar: 40cm

Varsin mielenkiintoinen tutkailla noita, kun pidennetty 52 on ollu varsin hyvä päällä, etenkin hartiaosastolta. Mutta ainakin noiden mittojen mukaan ei mikään ihme. Vyötärö on pienoinen ongelma, mut onneks sitä saa tarvittaessa "säädettyä".

49
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 23.11.09 - klo:19:14 »
Mielestäni Laamasen puku oli smokki, mutta napit auki. Rusetista ei kyl ollut tietoakaan herralla. Mut vaikeahan se on rusettia pitää, jos pari nappia smokkipaidasta on auki...

Tuo on valitettavasti melkeinpä "normi" täällä Tampereella. Joten ei noihin hirvityksiin oikein enää silmä reagoi.

50
Kaunis elämä / Vs: Hajuvedet
« : 21.11.09 - klo:21:59 »
Täällä käytetään aamun fiiliksen mukaan seuraavia tuoksuja:

Dolce & Cabbana, The One-partavesi
Prada, Infusion D´Homme-edt
Rochas for Man-edt
Jil Sander, Pure for Men-edt
Lancome, Hypnose-edt
+epämääräinen kasa näytepakkauksia, joita joskus tulee kokeiltua.

Tuo Rochas on ollut jonkin aikaa jo suosikkituoksu, mutta siinä on ollut jo jonkin aikaa saatavuus hyvin heikonlainen. Katsotaan nyt löytyykö sitä vielä mistään :/

51
Tampereella olen tykännyt käydä Tuulensuussa, joka on Sohon kanssa samaa ketjua. Myös muutkin Gastropubit kelpaavat. Etenkin valikoimassa on muutamia erikoisuuksia, mitä mieli tekee toisinaan.

52
Vapaa sana / Vs: Luonnonmateriaalien eduista kylmässä
« : 28.10.09 - klo:09:36 »
Merinovilla on kyllä mukava materiaali pitää yllä. Itse olen suosinut Ruskovillan merinovillaisia väliasuja ja etenkin polvimittaiset välihousut ovat optimiratkaisu mielestäni syksyyn, kevääseen sekä leutoihin talvikeleihin. Menevät vielä tarvittaessa siistimpienkin vaatteiden alle ja ovat huomaamattomat, mutta hiostamattoman lämpöiset. Heillä on valikoimassa silkkivillaisia tuotteitakin, joista oikeastaan ainut, jota olen käyttänyt on kypärämyssy pyöräilykypärän alla.

53
Asut ja pukineet / Vs: Hanskojen hoito
« : 24.10.09 - klo:21:09 »
Itse olen parit hanskat Liisalla teettänyt ja varsin tyytyväinen olen lopputulokseen. Etenkin hinta-laatusuhde on voittamaton. Kannattaa vain mennä itse Liisan puheille, niin saa sellaiset kuin haluaa. Hanskat tulevat postilla kotiin muutaman viikon sisällä tilauksesta. Olenkin tässä jo pari viikkoa miettinyt, että pitäisi taas tilata hanskat, kun on eräs visio pääkopassa. :)

54
Kaunis elämä / Vs: Suklaa ja kahvi
« : 21.10.09 - klo:20:33 »
Tampereelta ja Turusta löytyy suklaakauppa Suklainen (www.suklainen.fi). En ole itse kummassakaan käynyt, joten en osaa sen tarkemmin ottaa kantaa laatuun.
Ai niin meille Tampereelle avautui tuokin tuohon naapuriin, korttelin päässä on myös toinen itselle jo tuttu suklaakauppa (belgialaisia konvehteja): Pieni Suklaapuoti, http://www.pienisuklaapuoti.fi/

Pitääpä käydä testaan tuo Suklainen tässä jokupäivä.

Itsekin olen miettinyt tuon Suklaisen tutkimista. Ainakin nettisivujen mukaan siellä olisi saatavilla Varlhonaa, mutta vain pikkulevyinä. Kunhan sopiva hetki tulee, niin tämä herra ajatteli marssia ovesta sisään. Pieni Suklaapuoti on kyllä vierailun arvoinen paikka, etenkin jos konvehdeista pitää. Ja mikä parasta, niin siellä on myyjilläkin asiantuntemusta.

55
Kaunis elämä / Vs: Suklaa ja kahvi
« : 16.10.09 - klo:17:10 »
Kiitos!!! Tuohan kuulostaa jo melkein siltä, että pelkästään tuon takia voisi ajatella piipahtavansa Helsingissä.

56
Kaunis elämä / Vs: Suklaa ja kahvi
« : 15.10.09 - klo:21:37 »
Itsekin olen vannoutunut tumman suklaan ystävä, mutta tuota Jivaraa maistettua en ole muuta juuri syönyt. Eilen juuri palasin Sveitisistä lomamatkalta ja kyseinen maa on kyllä herkkua joka suhteessa. Juustot, suklaa ja paikallinen viini vuoristomaisemassa, ei sitä mies muuta enää kaipaa. Konvehtipuolella eivät mielestäni loista, se on enemmä belgialaisten ystävien juttua, Godiva etunenässä. Mutta kyllä sieltä muitakin ihan hyviä konvehdintekijöitä löytyy.

Kiitos jo etukäteen, jos kysyt harkkoasiaa.

57
Kaunis elämä / Vs: Suklaa ja kahvi
« : 15.10.09 - klo:21:10 »
Itse tilaan kahvini Hasbeanista Briteistä(www.hasbean.co.uk). Paahtavat kahvin tilauksen jälkeen ja valikoimaa löytyy ympäri maailman. Yhden tai kahden paketin tilauksissa postikulut eivät nouse hirvittäviksi, toimitusaika on noin viikko ja kahvi pysyy riittävän "tuoreena" vaikka tilaan toisinaan jauhettuna. Jauhamisessa on oma vaivansa ja se etenkin korostuu aamuisin... Töissä tulee tehtyä espressokoneella espressoa tai lattea, kotona pääasiassa aamukahviksi bialetilla kulhollinen aamukahviksi maitokahvia.

Suklaapuolella vannon Varlhonan nimeen. Lähiaikoina maistunut Jiavaran alkuperäsuklaa. 40% maitosuklaata ja 70g levy riittää ihmeen pitkäksi aikaa, etenkin verrattuna Fazerin levyihin. Fazeria menee toisinaan vain tyydyttämään suklaahimo, mutta nautintopuolella ei mielestäni ole Varlhonan voittanutta. Stockmannilta olen omani ostanut, mutta hyvä tietää tuo Kämpin suklaapuoti seuraavia pääkaupunkiseudun reissuja varten. Kyseisessä puodissa vierailleet voisivat kertoa, että huomasivatko 200g harkkoja olevan tuolla myynnissä?

58
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 20.09.09 - klo:19:09 »
Kaulus paidoissakin on varsin erikoinen. Foorumin henkeen ei mielestäni tuollainen pukeutuminen missään nimessä sovi, mutta arvostusta täältäkin tuosta mistä ChuckBass mainitsi.

59
Asut ja pukineet / Re: Erikoisemmat paitakoot
« : 11.08.09 - klo:14:16 »
Oman kokemuksen mukaan Tyrwhittin slim fit ja Black Label koolla ei ole isoa eroa keskenään. Juuri postipoika kantoi töihin Lewinin Milan ja Rovereto paidat. Katsotaan kuinka heidän paidat soveltuu tähän 193cm/85kg kroppaan.

60
Asut ja pukineet / Re: Charles Tyrwhitt
« : 01.07.09 - klo:22:16 »
Lainaus käyttäjältä: "Alhazen"
Lainaus käyttäjältä: "Ville"
CT:n Black Label -paidat ovat yhtiön mukaan kaikkein slimmein vaihtoehto. Mikäli joku on tilannut jo malliston paitoja, tuo istuvuus kiinnostaisi kovasti. Myöskin CT:n ekomallistosta voi raportoida, jos tietämystä on.

Kolme tällaista saapui postissa muutama viikko sitten, kokemus on valtaosin positiivinen. Istuvuutta on vaikeahko kuvailla vertaamatta muihin valmispaitoihin ja Tyrwhittin muut mallistot ovat itselleni kysymysmerkki, mutta se on kauttaaltaan jonkin verran reilumpi kuin esimerkiksi itselleni melko muotoonvalettu Stenströmsin kapein mallisto. Todella hoikkien kannattaa varautua siis ompelijakäyntiin tai hankkia edelleen paitansa muualta.

Kuvioita ei ole kohdistettu orjallisesti (mitä ei paitojen alennettuun hintaan voi ehkä olettaakaan), mutta napit ovat perushyvää helmiäistä ja työn jälki muuten hyvää, irtolankoja ei ole ainakaan omissa paidoissani näkynyt. Väittäisin, että 49 punnan hintaan Black Labelit hakkaavat hinta-laatusuhteessa kaiken esimerkiksi Stockmannilta saatavan - muualta Briteistä voinee löytää vieläkin parempia tarjouksia.

Tänään tuli postin mukana 2kpl Black Label-paitoja ja pikaisen testauksen perusteella en nyt niin isoa eroa huomannu slimfit-mallistoon. Classic on todella säkkimäinen, mutta kyllä siitäkin kelvollisen saa, jos käyttää asiantuntevalla vaatturilla korjattavana. Materiaalin silitettävyys yms selviää ensimmäisen pesun jälkeen, mutta veikkaan, ettei kauhean kauas jäädä Sea Islandin ominaisuuksista. 180 on sitten materiaalina täysin erilaista noiden kahden rinnalla. Mutta kieltämättä hinta-laatusuhde on mainio Black Labelissa.

Sivuja: 1 2 3 [4] 5