Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Pchan

Sivuja: [1] 2
1
Myyty: Crockett & Jones broguet
- Koko UK 10,5
- Leveys F, eli leveä, mutta kapeampi kuin G
- Väri musta
- Malli London

Hinta 50€ + postit

Kuvia: https://photos.app.goo.gl/55nMd9q9GjtyEx8L8

Lasse Ukkonen
[email protected]

2
Myyn Crockett & Jones full brogue kengät. Malli London. Koko UK10½. Leveys F, joka on pykälän leveämpi kuin normaali E leveys.

Hinta postikuluineen 80€

Kaikki kuvat:
https://photos.app.goo.gl/oK3nEYzVJTp2Lj61A3
Kaunis elämä / Äänentoisto
« : 30.04.12 - klo:13:39 »
Sisustusketju alkoi mennä äänentoistoksi, joten perustetaan sille uusi ketju.

Yritetään olla tappelematta vehkeiden paremmuudesta ja keskitytään kauniisiin elämyksiin.

4
Pikavilkaisulla pari juttua Yooxilta. Tuo windowpane-rotsi on sellanen, että joutuu ehkä itsekin testaamaan.

...

Tombolini windowpane-irtotakki, koko 48 ja 50 (109e)

Yksi kokoa 50 lähti tähän suuntaan. Paikkatasku windowpane on ollut haussa.


MYYTY

Tombolini sitten saapui. Kangas oli 100% villaa, kuten uumoiltiinkin. Takki on kevyt ja rakenteeton. Leikkaus ja mitoitus on kuitenkin erittäin slimmi ja droppia on peräti 8 tuumaa. Takki ei siis istu meikäläisen 33-34" vyötärölle. 109€ hintaan tämä on kuitenkin huippuostos, jos on puvun osalta kokoa 50 ja housujen osalta 32 tuumaa.

Nyt on mahdollisuus ostaa tämä pois, ennen kuin viskaan tämän takaisin YOOX:ille. Hinta 109€. Takki sijaitsee Helsingin Kampissa.

Mitat:
Kainalo-kainalo 51cm
Hiha 64cm
Pituus 75 / 71,5
Hartiat 45 cm5
Yhteiskunta / Brändeistä ja brändäämisestä
« : 02.09.11 - klo:16:31 »
Adidas on ihan eri kokoluokan yritys — tottakai sillä on enemmän brändiarvoa. Mutta brändiarvo kohderyhmälle, siinä Lobb menee Adidaksenkin edelle.

En tunne Lobbin tuotantokustannuksia, mutta voisiko ajatella että kustannusten (ja sitä kautta hintojen) on annettu kasvaa juuri sen takia, että brändiarvoa on?

Ehkä tarkoitat brändiarvolla jotain muuta kuin minä? Itse en ymmärrä miten tuotteella jota yleisesti pidetään havainnoitavilta ominaisuuksiltaan hintaluokkansa parhaana, voisi olla suurta brändiarvoa. Jos myyn samaan hintaan kiloa kultaa nimellä 'Mikko' ja puolta kiloa kultaa nimellä 'Matti', niin onko Mikon brändiarvo suurempi kuin Matin?

Kituvatko vieläkin? Itse olen ymmärtänyt, että esim. C&J:n toimitusvaikeudet johtuvat kasvaneesta kysynnästä.

Kysynnän muutokset ja kysynnän pitkän aikavälin trendi ovat kaksi eri asiaa. Käsittääkseni mikään ei viittaa siihen, että 2000-luvulla laatukenkien kysynnän trendi olisi ollut suuremmin nousussa. Kaikki sen sijaan viittaa siihen, että laatuvalmistaja toisensa perään on ajautunut vaikeuksiin viimeisen 20-vuoden sisällä.

6
Asut ja pukineet / Nahkatakin hoitaminen
« : 20.06.11 - klo:18:17 »
Päätin perustaa tälle aiheelle uuden ketjun. Parhaiten homma lähtee liikenteeseen pilotilla.

Ryhdyin ottamaan selvää, kuinka kirpparilta ostamani Pal Zilerin nahkarotsin saisi kuntoutettua. Googlettaessa kävi ilmi, että takkien nahka vaatii hieman erilaiset käsittelyt kuin kenkien nahka. Kengät on tarkoitettu kovempaan kulutukseen, ne ovat erilaista nahkaa ja käsitelty eri tavoin.

Takissani on seuraavia ongelmia:
- Kaulus on rasvaantunut, josta syystä takki on ilmeisesti pesty väärin ja joutunut kirpparille. Kaulus ei kuitenkaan lähtenyt tuossa virheellisessä pesussa puhtaaksi. Kauluksen nahka on selvästi rasvaisemman oloinen kun muu takki on liian kuivan tuntuinen.
- Takin väri vaikuttaa hieman kärsineen ja se on eloton
- Takissa on muutama ilmeisesti virheellisen pesun jälkeen tullut tahra, jotka luultavasti lähtevät pois ja jäävät tahrat tuskin haittaavat.
- Vetoketjun reunat ovat vetäneet aalloille ja ne pitää korjata jotenkin. Elleivät suoristu pesusa, niin aion kevyesti silittää niitä kankaan läpi.

Kuvia takista:


Valmourilla oli varsin hyvän tuntuvaa ohjeistusta. Tosin perustelut puuttuivat ja jouduin hieman vilkuilemaan tuoteselosteita, jotta uskoin ohjeita. Eräs tieto, jonka googletuksen perusteella uskon todeksi on, että nahkatakkien nahka vaatii ph-neutraalit aineet ja että esim. satulasaippua tai edes marseille-saippua ei sovi nahkatakeille. Valmourillakaan ei lopulta ollut täysin aukotonta ohjeistusta, vaan useaa ohjetta päällekäin vertaamalla vaikutti siltä, että suositukset hieman heittelevät.
Care for Leather Clothes
Cleaning Leather Clothes
Removing Stains from Leather Clothes

Päädyin kolmen ohjeen pohjalta valitsemaan seuraavan kombon:

Yleispuhdistus: Cleaning Regenerating Soap AVEL
Kauluksen ja hihojen suiden puhdistus rasvasta: Stain Remover HUSSARD Spray Leather and Textile
Jälkikäsittely: Renovator Shoe Polish NAPPA SAPHIR
Mahdollisesti värin palautus (tilaan varmuuden vuoksi samoilla postikuluilla):Shoe Polish Canadian Saphir

Jos jollakulla on parempia vinkkejä restaurointiin, niin kiekaiskaa ulos? Pistän pian tilauksen aineista Valmourille.

7
Tavaraa on kertynyt nurkkiin valtavasti. Tästä saa hieman tuntumaa minkä tyyppistä on miesten puolelta myynnissä:
http://www.keikari.com/foorumi/index.php?topic=790.0

Kaikkiaan kamaa on ehkä 3 kertaa tuon ilmoituksen verran ja taso suunnilleen samaa. Koot pääasiassa EUR50 vastaavia tai kokoa 52. Hieman tavaraa on myös alle 50 koossa.

Miesten vaatteiden lisäksi tarjolla on naisten vaatteita noin koossa 36-38 sekä lastenvaatteita 1-2 vuotiaille (Po.P, Mayoral, Ikks, jne.)

Parhaat löydöt tekee kirppistyyliin heti aamusta, eli myynnin alkaessa klo 10 tai jopa hieman ennen. Iltapäivälläkin kannattaa tulla, koska silloin hinnat laskevat. Luultavasti kuitenkin pakkaamme kamamme ennen myyntiajan loppumista, eli noin kolmen maissa. Jos sataa, niin emme saavu paikalle.

Paikan numero on 72.

Tervetuloa!

8
Asut ja pukineet / Tyylikäs talvivaatetus
« : 01.12.10 - klo:12:04 »
Kaikki tällä foorumilla osaavat varmasti pukeutua tyylikkäästi pikkupakkasella. Pakksen noustessa kovempiin lukemiin moni kuitenkin tinkii tyylistä,  minä mukaanlukien. Kiinnostaisikin kuulla, miten foorumin jäsenet ovat pakkaspukeutumisensa ratkaisseet ja millaisiin tilanteisiin olette varautuneet? Tilanteet kiinnostavat, koska VR:n odottelu suojattomalla asemalla on hieman erilaista kuin lämmitettyjen tallien välillä sukkulointi autolla. Pistäkää rohkeasti kuvia.

Viime talvi oli Helsingissä pitkästä aikaa sellainen, että pakkaspäiviä oli useampia. Tuota ennen en nähnyt tyylipakkasvaatetusta tarpeellisena, mutta nyt voisin ryhtyä keräämään sopivaa settiä mikäli käytettynä sopivia kävelee vastaan. Pikaisesti ajatellen seuraavanlainen yhdistelmä tuntuisi omaan käyttöön toimivalta:
- aluspaita, mahdollisesti jokin lämpimämpi
- pitkät alushousut, myös mahdollisesti hieman lämpimämmät
- puku, mielellään kolmiosainen, jotta liivi antaa mahdollisuuksia lämmänsäätelyyn
- optionaalinen slipoveri lämmönsäätelyyn
- normikauluspaita
- polven alle ulottuva sukat villaa, mahdollisesti kahdet päällekäin
- kengät ½-1 numeroa suurempina, jotta jalkaan mahtuu 2 ohutta villaista sukkaa ja mahdollisesti vielä pohjalliset kenkiin (tyylipakkaskengät ovat varrettomat, koska tarkoitus ei ole kahlata lumessa ja sohjossa)
- Reilun kokoinen kaulaliina (tavallisesti kaulaliinat jättävät kauluksen turhan avoimeksi)
- Vuorelliset hansikkaat, mahdollisesti sen kokoisena, että alle mahtuu vielä ohut alushanska. Alushanskan käyttäminen lisää kivijalkaliikkeestä löytyvien päällishanskojen määrää huomattavasti.
- villakangastakki mielellään vähän paksummasta kankaasta, mahdollisesti crombie-mallinen
- sopivaa päähinettä en ole keksinyt

Nyt kun tuota listaa lukee, niin aika iso osa tarvittavasta tuntuisikin olevan kasassa. Pitänee katsoa mitä puuttuu ja palata niiden hankinnan jälkeen asiaan kuvien kera.

Tähän astisia talvivaatetusta käsitteleviä ketjuja:
Talvipäähineet
Talven kengät
Talvikengät
Talvipäähineongelma    
Pitkän talvitakin väri
laadukas duffelitakki
Pea coat
Kaulahuivit
Hatut
Kuvia talviurheilusta (paljon kuvia) 
Red Wing shoes

9
Yhteiskunta / Jousipaita lopettaa valmispaitansa
« : 03.08.10 - klo:10:58 »
Jousipaita lopettaa tuotannon suomessa:
http://www.kauppalehti.fi/5/i/yritykset/yritysuutiset/?oid=2010088933

Firman sanojen mukaan 'hinta tuli vastaan', vaikka Jousipaitahan ei ole koskaan ollut mikään halpa paita.
http://www.keikari.com/blogi/jousipaita/

Joku juju pitäisi valmistajalla olla, jos meinaa suomessa tuottaa vaatteita. Pelkästään 'suomalaista suosiviin' asiakkaisiin perustuva liiketoimintaidea ei vain toimi.

Perustin aiheelle uuden ketjun.
-Ville

10
Vaihtokauppa se on joka kannattaa!

Vaatteet ovat roikkuneet laatutorilla nyt kuukauden ja kamoista pitäisi päästä eroon. Kokeilen siis brutaalin rahakaupan sijaan liikutella vaatteita ruohonjuuritason vaihtokaupalla. Kokoa mieleisesi paketti meikäläisen vaatteista ja ehdota mitä antaisit tilalle.


Olen kokoa 50 R (183/80kg) ja kaulukseni on 44, joten kommenttejani istuvuudesta voi verrata tuohon. Valitettavasti minulla ei ole nyt kykyä tarkempiin mittauksiin edes pyydettäessä. Mittaaminen pitäisi opetella ja siihen ei nyt ole aikaa.

Olen erityisen kiinnostunut ainakin seuraavista tuotteista:

- kesäpuvut (koko 50R)
- musta villakangastakki (koko 50)
- reunoskengät, mielellään puolipohjatut tai dainite (koko 45 / UK10)
- solmiot: yksiväriset tai lähes yksiväriset, pilkulliset tms. (kravatteja löytyy paljon vaihtareiksi, jos kiinnostaa, mutta niistä ei nyt ole kuvia, kysy lisää)
- tummat laatufarkut (34/34, 32/34)
- vyöt: farkku- ja vaaleat kesävyöt
- nahkatakki: lyhyt vaaleanruskea (koko 50)
- viikonloppulaukku, duffeli tms, nahkaa, kanvaasia tai muuten vaan siisti

Meikäläisen tavarat:

Tyhjennän komerosta vähälle käytölle jääneita vaatteita. Tarjolla on kauluspaitoja, pikkutakkeja, päällystakkeja ja kenkiä: Borrelli, Armani,
Moreschi, Tiger, Boss, Caramelo ja paljon muuta

Kaikki vaatteet ovat käytettyjä. Mitään käyttöä haittaavia tahroja tai vikoja en huomannut. Pienet huomautukset olen merkinnyt yksittäisten vaatteiden kohdalle. Osa vaatteista on talvisäilytyksen jäljiltä aika ryppyisiä.

Sovitus ja nouto Helsingin Kampista onnistuu.


KAULUSPAIDAT


Nautica kauluspaita
- kaulus 18 (44cm)
- ranskalaiset kalvosimet


Bretelle kauluspaita
- kaulus 44
- ranskalaiset kalvosimet
- paita on nähnyt enemmän käyttöä kuin nämä muut, mutta mitään näkyviä virheitä ei ole

Borrelli kauluspaita MYYTY
- kaulus 44
- ranskalaiset kalvosimet
- aidot helmiäisnapit
- huippupaita eräältä parhaina pidetyistä valmistajista
- huippukaulukset, Borrellin 'roll' on maailmankuulu
- viimeisessä kuvassa näkuu rinnassa pieni säilytyksen aikana ilmaantunut tahra (ostajalla on palautusoikeus, jos tuo ei lähde pesussa)PÄÄLLYSTAKIT


McGregor duffeli-talvitakki
- koko 56
- mursunhampaiden lisäksi vetoketju
- vähän käytetty
- kuvassa näkyy vuoreessa yhdessä kohdassa farkun niitin tai jonkin muun aiheuttamaa nyppiintymistäLanvin silkki-trenssi
- koko 50 (mutta ranskalaisittain reilu, eli suosittelisin 52 kokoiselle, tarvittaessa hihoissa on pidennysvaraa reilusti)
- 100% silkkiä, tämä takki on näyttävä ilmestys
- silkkinen vyö ei ole alkuperäinen, vaan teetetty ja se on aivan vähän erivärinen kuin takki
Bugatti Gore-Tex talvitakki MYYTY
- koko 50 (väljä leikkaus, suosittelisin 52 kokoiselle)
- Gore-Tex
- 70% villa, 25% polyesteri, 5% kasmir
- hyvin suojaava kaulus ja vyötärö (vyötärössä kiristinnauhat)
- kevyesti topattu
- erinomainen takki pikkupakkasille viimaan ja tuiskuun. Gore-tex pitää kosteuden ja tuulen poissa, eikä vuori ole liian kuuma.
- Ainoa hieman kulunut kohta on kauluksen sisäpuolella
- villa,
Casanova pitkä kaksirivinen päällystakki
- koko 50
- 70% villa, 15% kasmir, 15% polyamidi


PIKKUTAKITBoss pikkutakki (Loro Piana!)
- koko 50
- Huippukangas: Loro Piana Zelander merinovilla
- Mitat sentteinä: rinnanleveys: 57,5, vyötäröleveys: 53,5,  Hartialeveys: 48,5, Selkä: 79, hiha: 63,5

Caramelo pikkutakki
- koko 52
Caramelo paitatakki
- koko L
- väljä leikkaus, joten sopii mielestäni 52 kokoiselle
- 40% polyesteri, 35% villa, 15% polyamidi, 10% viskoosi

Thaimaassa teetetty pellava pikkutakki
- vastaa kokoa 50
- sopii erittäin hyvin rokkihenkiseen kokonaisuuteen

KENGÄT


Moreschi kengät MYYTY
- koko EU 10 / 11 US
- tummanruskeat
- Blake-rakenteiset reunoskengät
- valmistajan puolipohjaamat
Moreschi kengät MYYTY
- koko EU 9½ / 10½ US
- mustat
- Blake-rakenteiset reunoskengät
- valmistajan puolipohjaamat

[IMG=http://img20.imageshack.us/img20/5593/imgp2010r.th.jpg]http://[/img]


Giorgio Armani kengät
- koko 44
- mustat
- Blake-rakenteiset reunoskengät
- Kuvissa näkyy sisällä irralliset silikonipohjalliset, jotka eivät kuulu kauppaan
Tiger of Sweden sandaalit MYYTY
- koko 42
- huippuhienot, en ole nähnyt paremman näköisiä sandaaleja missään
 MYYTYMUUTA

Tommy Hilfiger olkalaukku MYYTY
- farkkukangasta
- hinta 10€11
Asut ja pukineet / Kuinka rakentaisit kenkävarastosi?
« : 23.04.10 - klo:12:51 »
Kuinka rakentaisit kenkävarastosi, jos hyökyaalto tulisi ja veisi pois kaikki kenkäsi?

Aloitan:

1. Mustat oxfordit - käytän työssä pukua, joten näille on tarvetta
2. Tummanruskeat broguet - käyvät puvun kanssa töissä ja tarvittaessa vaikka farkkujen kanssa. Käytännössä 2 ekaa paria ostettaisiin yhtä aikaa, koska kenkiä pitäisi vaihdella vuoropäivin.
3. Tumman- tai keskiruskeat mokkaoxfordit crepe-pohjalla - fakkujen, chinojen ja vaikka pikkutakin kanssa
4. Simppelit klassiset lenkkarit (Adidas Gazelle tai Samba), värinä valko-navy, valko-harmaa tai valko-ruskea - farkkujen ja kevyempien puuvilla tai pellavahousujen kanssa
5. Tummanruskeat kiiltonahka chukkat tai chelseat, jos sattuisi löytymään istuvat - rennomman pukusetin tai farkkujen tai pikkutakin kanssa

Kaikki kengät olisivat ei-nahkapohjilla. Tuolla yhdistelmällä porskuttaisin pitkälle. Nyt kenkähyllyssä on aivan liikaa selkeitä päällekäisyyksiä ja kompromisseja. Olisin onnellisempi viiden erinomaisen parin kanssa.

Jos listaa pitäisi jatkaa niin:

6. Keskiruskeat munkkikengät nahkapohjilla - kevyemmän keskivaalean puvun kanssa ja muutenkin aurinkoiseen vapaa-aikaan.
7. Menevämmät mustat nahkakengät hillityllä koristelulla ja nahkapohjilla - sliipatumman puvusetin kanssa työhön tai radalle
8. Beiget tai vaaleanharmaat kevytlinjaiset mokkakengät mielellään nahkapohjilla - kesäliihotteluun
9. ???
10. Krokoloaferit!

12
Linkit ja vinkit / Ebay hakujen tehokas seuraaminen
« : 21.03.10 - klo:15:06 »
Idea

Ebayn seuraaminen on työlästä hyvistä hakuominaisuuksista huolimatta. Ebayn tarjoamat seurantamahdolisuudet ovat näet vahvuuksistaan huolimatta puutteellisia, kun muistetaan tavaran valtava määrä. Sähköpostiin tilattavat päivitykset uusista kohteista eivät toimi kovin kätevästi.

Ebay tarjoaa mahdollisuuden RSS-syötteen tilaamiseen. RSS on kätevä tapa pysyä kärryillä sivuilla tapahtuneista muutoksista. Ebayn tapauksessa RSS-syöte tilataan tehdystä hausta, joita voi olla lukuisia erilaisia.

Selaimet osaavat itsekin lukea RSS-syötteitä, mutta paljon kätevämmin RSS-syötteen lukeminen onnistuu touhuun tarkoitetuilla välineillä. Google Reader on yksi niistä ja sitä pidetään eräänä parhaista. Google Reader toimii tuttuun Googlen tyylin selaimella, eli Google Reraderia on kätevä käyttää miltä tahansa koneelta.

Hakujen tekeminen

Ideana on tehdä tehdä varsin kattavia hakuja, koska hakutuloksia aiotaan seurata RSS-syötteen lukijalla. Hakuja kannattaa myös tehdä paljon, kun kerran on leikkiin ryhtynyt. Jokaisen haun tulee kuitenkin olla järkevä kokonaisuus, jotta seuraaminen on mahdollista. Esim. kengissä voi olla ihan järkevää tehdä erikseen haut loafereille ja full wingeille. Myöhemmässä vaiheessa on nimittäin tärkeää, että tietää koko ajan mitä syötettä katsoo ja mihin silmän pitäisi kuvissa kiinnittyä. HUOM: Mikäli on hakemassa jotain hyvin harvinaista, niin silloin sähköpostiin tuleva muistutus toimii paremmin kuin RSS, koska hakua ei tarvitse itse muistaa, vaan voi pistää hauksi "blue crocodile loafers" ja kappas, sähköpostiin pompsahtaa ilmoitus sitten 4 kk päästä kun moiset Ebayhyn ilmestyvät.

Hakujen muodostamiseen kannattaa käyttää suosiolla Advanced Searchia kunnes hakukentän syntaksin on oppinut. Muista valita "Any word, any order" hakukentän viereisestä valikosta. Yleensä on tärkeää ruksittaa hakukentän viereinen boksi: "Include title and description".

Hakusanakenttään kirjoittavan tekstin määrä on rajattu. Kenttä loppuu helposti kesken, mikäli tarkoitus on esimerkiksi tehdä kaikki kenkämerkit kattava haku. Rajoitteen voi kiertää lisäämällä hakusanat suoraan URL-osoitteeseen.

Tässä muutama valmis haku

Hyviä kenkiä - US (Styleforumilta napattu haku)

Hyviä kenkiä - UK (Samat merkit kuin edellä)

Hyviä pukuja - US (Perustuu tähän: http://www.styleforum.net/showpost.php?p=432389&postcount=3)

Hyviä pikkutakkeja - US (Perustuu tähän: http://www.styleforum.net/showpost.php?p=432389&postcount=3)

Omien isojen hakujen väsääminen URL:in kautta.

URL:iin kannattaa kajota vasta kun hakukenttä tulee täyteen. Ainakin us ja uk Ebayt muodostavat URL:in eri tavoin, joten tämä vielä vähän vaikeuttaa asioita.

Kun ebayssa tekee haun, on tuloksen URL seuraavanlainen:

http://clothing.shop.ebay.com/i.html?_nkw=boss+vass&_in_kw=1&_ex_kw=&_sacat=63850&_okw=boss+vass&_oexkw=&_udlo=&_udhi=&_ftrt=901&_ftrv=1&_sabdlo=&_sabdhi=&_samilow=&_samihi=&_sadis=200&_fpos=Zip+code&_fsct=&LH_SALE_CURRENCY=0&_sop=1&_dmd=1&_ipg=50

Tuossa tuo nkw= jälkeinen osa on se, josta olemme kiinnostuneita. Tuo on se teksti, joka hakukentässä näkyy. Alla kuvatuilla ohjeilla tuohon saa enemmän tekstiä kuin mitä hakukentän kautta olisi mahdollista.

US - ebay.com
Tehdään haku, joka hakee kaikki sanat:
1. Kirjoita haku tekstinkäsitelyohjelmaan muodossa: (nimi, "kaksiosainen nimi", nimi)
2. Korvaa välimerkit alla näkyvän kaavan mukaan:
3. Lisää koko rimpsu nkw= kohdan jälkeen

%28 = (
%29 = )
%22 = "
%20 = väli
%2C = pilkku

UK - ebay.co.uk
Britit ovat fiksuja. Kaikki hakusanat hakeva URL muodostuu helposti ilman tekstieditoriakin. URL:iin lisättävä osa on muotoa: (nimi+nimi+"kaksiosainen+nimi"+nimi). 3. Lisää tuo rimpsu nkw= kohdan jälkeen.

Haun tilaaminen RSS-syötteenä

1. Kirjaudu ensin Google Readeriin. Tämä on pikkujuttu, jos käytössä on jo Googlen käyttäjätili.
2. Tee haluamasi haku. Haut kannattaa tallentaa, vaikka hakuja seuraisi jatkossa Google Readerilla. Tallentaminen helpottaa uusien hakujen rakentamista.
3. Paina haun alareunassa näkyvää oranssia RSS-nappia. Ebay antaa mahdollisuuden tilata syöte jonnekin, valitse Google.
4. Ta-daa! Nyt voit käydä Google Readerin puolella ihastelmassa tilaustasi.

RSS-syötteen lukija

- Ensimmäiseksi syötteet kannattaa nimetä kuvaavalla tavalla: klikkaa ylälaidan syöteasetukset-nappia ja nimeä syöte uudelleen.
- Kohteet merkataan oletusarvoisesti luetuiksi kun näkymää vieritetään niiden ohi. Tämä on ihan kätevä juttu. Vaihtoehtona on muuttaa luetuiksi merkkaaminen manuaaliseksi aivan yläreunasta näkyvien asetusten alta (valitse valikosta syötteenlukija-asetukset), mutta se on työlästä jos syötteitä on paljon ja niitä lukee usein.

Loppusanat

Tämä homma on helpompaa kuin miltä alkuun näyttää.  Sitten vain hakuja tekemään! Muistutus: isot ja laajat haut RSS:nä, täsmähaut sähköpostimuitutuksina.

Jos joku jaksaa tehdä listoja eri valmistajista, niin päivitän tuonne ylös mielelläni lisää hakuja.

13
Linkit ja vinkit / Jotain hienoa: Kuvaketju
« : 30.03.09 - klo:23:01 »
Tähän ketjuun hyviä kuvia mistä tahansa tyylikkäästä.

Armahdetaan ensin palstalaiset rumista kengistä. Tässä galleria ebay-kauppa worldclassconsignment.com:in myymistä kengistä:
http://http://shoes1.worldclassconsignment.com/

Näyte:

15
Tässä hyvä askandyn artikkeli erilaisista kenkien rakenteista. Goodyer on tyypillinen brittikengän rakenne ja Blake italialaisen. Norwegian on kahta edellistä harvinaisempi italialainen erikoisuus, mutta norjalaisrakenteiset kengät ovat aina laadukkaita ja yleensä parempia kuin saman valmistajan Goodyer tai Blake. Bologna on neljäs laatujalkineissa käytetty rakenne, joka on toinen italialaisten erikoisuuksista. Bologna on käsittääkseni harvinaisempi kuin norjalainen.

Laatukenkien rakenteet:
http://www.askandyaboutclothes.com/Tutorials/JCuseySHOEconstruction.htm

Ranskalaisen kenkäkaupan lyhyt selite kaikista rakenteista esim. liimattu, mokkasiini, jne. (oikealla alhaalla):
http://www.la-botte.com/club/blake_us.shtml

Goodyer


Blake


Norwegian


EDIT: 31.12.2010

Tässä vielä styleforumilta bongatut linkit japanilaiseen lehteen, joka esittelee eri tyylien variaatioita:


Goodyear
Blake ja vastaavat
'Käänteinen veltti' ja vastaavat (Reverse welts)
Veldtschoen ja vastaavat

Sivuja: [1] 2