Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Carlos B

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Asut ja pukineet / Vs: Silmälasit
« : 27.10.14 - klo:12:31 »
Itsellä on kuvatun kaltaiset hengettömät titaanilasit vissiin kahdeksatta vuotta. Nyt tarvitsee linssit vaihtaa, kun ovat kuluneet. En vain löydä vanhoja laseja mistään, ei huvittais olla sokeana vaihtoaikaa.

2
Asut ja pukineet / Vs: Täällä rakastamme Uniqloa.
« : 14.06.14 - klo:23:10 »
Meikäläisen eniten pidetty bleiseri on Uniqlolta vissiin kolmen vuoden takaa, viimeks torstaina firman kesäjuhlissa päällä. Minimalistisen tummansininen, vuoraamaton ja muistaakseni tekokuitua. Hengittää kuitenkin ja lämmittää sopivassa suhteessa. Ei rypisty juurikaan ja voi pestä koneessa. Kapeahkot kauluskäänteet ja puoli berberiä näkyy, mutta toisaalta menee myös lyhyemmän päällystakin alla hyvin. Kangas joustaa mukavasti, mikä auttaa istuvuuteen. Ja hintaa 50-60 euroa.

3
[quote author=Ville link=topic=2572.msg170351#msg170351 date=1400325120

Paha-paha...tämä on totisesti merkki jostakin korkeammalta, ettei mustaa pukua sinun tule pitämän. Tummansininen taas sopii kaikkeen eikä kanna mielleyhtymiä hautajaisista.
[/quote]
Mjoo, olen panostanut enemmän rentoihin irtotakkeihin ja sellaisiin, kun näitä virallisia tilaisuuksia tulee kuitenkin niin vähän. Mutta kahtotaan, kunhan tulee sopiva vastaan.

4
Oli pojan ristiäiset tossa männäviikolla. Kävin mustassa puvussa hakemassa kukkia Pasilan asemalta, kun joku huutaa hei ja koputtaa olkapäähän. Pari Jehovan todistajaa oli erehtynyt henkilöstä :)

5
Kaunis elämä / Vs: Suomen paras hampurilainen
« : 30.11.13 - klo:15:16 »
Kallioon jos eksyt, Street Gastro Vaasankadulla tarjoilee mukavaa burgeria, pulled pork mukaan lukien. Olikohan 9 euroa, lisukkeet erikseen.

6
Hetken jo harkitsin, mutta mitat on pyöreesti samat, niin ei taida kannattaa.

7
Ehkä tuo armeijatakki voisi mennä jossain boheemissa kokonaisuudessa, jos sattuisi olemaan esimerkiksi harvinaisten kirjojen hankkija Dean Corso kylmemmällä kelillä:

8
Kaunis elämä / Vs: Suomen paras hampurilainen
« : 16.09.13 - klo:19:42 »
Mukavaa, porukoilla on asuntovaunu muutaman sadan metrin päässä. (Loma-asuntona, loma-asuntona!)

9
Heh, ite vetelen noiden Gladstonejen näkösillä kengillä sekä tummien farkkujen että suorat housut ja irtotakki -kombon kanssa. Farkkujen kanssa ei yleensä jaksa kiillotella.

10
Jos aurinkovoide ei riitä, niin napit kiinni tai varjoon istumaan. En usko että vaikka kesäisen, kuvioidun pellavapaidan kanssa on tuota kuvan mukaista vaikutelmaa. Palaminen ei ole herkkua.

11
Kaunis elämä / Vs: Suomen paras hampurilainen
« : 31.07.13 - klo:16:00 »
Jos Amsterdamissa liikutte, kannattaa tsekata Burgermeester. Biefburger Royaal sisälsi mm. tryffelimunakasta, alle yhdeksällä eurolla.

12
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 24.07.13 - klo:15:03 »
Nyt vasta sain sukkahousut kiillotusvälineeksi ja onhan tämä nyt ihan mahtavaa puuvillasukkiin verrattuna. Suosittelen ja ihmettelen, miksei sukkahousukangasta tule kenkien mukana valmiiksi, jos kerran lankkiakin tulee.

13
Huomaan joutuneeni metsästämään uusia (käytettyjä) kenkiä ja leveä 43 kuulostaa hyvältä, joskin olen F-leveydelläkin pärjännyt. Voisiko joitain noista tulla sovittamaan tässä päivänä muutamana?

14
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 08.07.13 - klo:21:21 »
Yhdet kesähousut ja yksi talvi-irtotakki on Dussimon Matilta, hyvää kamaa.

15
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 14.06.13 - klo:17:33 »
^ Piiloscifinörtti se siellä lukee SFX-lehteä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 6