Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Riku

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
Sepäs kävi sähäkästi. Laita toimitusosoite viestillä, niin pistän paketin matkaan.

2
Laatutori / M: Church Gunthorpe R, 9.5G, Tobacco Brown
« : 02.09.12 - klo:16:09 »
Myytävänä vähällä käytöllä olleet Churchin Guntrorpe -kengät, koska ovat lopulta kuitenkin omaan jalkaan liian kapeat (tässä syy myös vähäiseen käyttöön, mutta en ole raaskinut luopua koska "jospa ne nyt siitä" jne.). Koko 9.5G, 108 lesti, single dainite sole -kumipohja, väri tobacco brown, materiaali Nevada calf. Värin ja pohjan puolesta syksyyn hyvin sopivat. Ostettu virheettöminä Churchin myymälästä Lontoosta muutamia vuosia sitten.

Hintapyyntö 140e, sisältäen kuvissa näkyvät lepolestit, kenkäpussit ja purkin Churchin tobacco-väristä kenkävoidetta. Sijainti Porin seudulla, voin tarvittaessa lähettää postin tai Matkahuollon kautta.Riku

3
Asut ja pukineet / Vs: Solkikengät
« : 24.10.11 - klo:23:31 »
mutta mutta, uudet lobbit.

Kukkaro ja järjen ääni kiittävät, ettei osoite ole enää Lontoossa. Mahdollisimman tuollaiset tahtoisin ensi kesäksi. Alkaa ison kirkonkylän AS -trunk show kiinnostaa yhä enemmän.

4
Asut ja pukineet / Vs: Solkikengät
« : 24.10.11 - klo:23:21 »
Osaako joku sanoa, että saako noissa merkittävästi lisäarvoa verrattuna esim. Church'siin tai C&J:iin jos niiltä löytyy miellyttävä väri ja istuva malli? Ilmeisesti kustoimoitua näissä on vain nahan valinta.

Ainakin pari vuotta sitten C&J teki myös MTO-kenkiä, jolloin valitsemaan pystyi kengän mallin lisäksi leveyden, materiaalin, värin, pohjan jne. Hintaluokka vain oli jo tuolloin luokkaa £450, joten AS voinee olla hintakilpailukykyisempi (etenkin jos/kun pääsee trunk show:ssa kokeilemaan ja ostamaan).

Ja kumipohjista vielä: jostain syystä "dainite-pohjalla" tarkoitetaan nykyään järjestään studded-pohjaa. Edelleen valikoimissa ovat myös ainakin "single dainite", commando ja ridgeway:


Esim. sukkaketjuun postaamassani kuvassa on Churchin broguet single dainite -pohjalla ja onhan se siro verrattuna studded-pohjaan, muttei silti aivan niin kevyt kuin nahkapohja:


Jos tahtoo käyttää solkikenkiä muulloinkin kuin kesällä, on tuo ohut dainite kelpo valinta.


6
Jostain syystä kuva tykkää linkitettynä kiertyä 90 astetta, mutta menköön (edit: kiertyminen fiksattu):


7
Asut ja pukineet / Vs: Huviretki Northamptoniin
« : 25.03.11 - klo:12:09 »
Tuohan on ollut mainio onnistuminen muistaen, että hukkareissu on aina mahdollista tehtailla käydessä.

8
Asut ja pukineet / Vs: Edulliset kenkäkaupat Lontoossa
« : 13.03.11 - klo:17:15 »
Jermyn Streetillähän on sitten ainakin yksi ihan pelkästään kenkiin keskittynyt kauppa, mutta sen hintataso oli viimeksi vähän yli budjetin.

Edward Green, John Lobb vai Church ;)

Vaiko Trickers, Crockett & Jones tai Barkers?

No joo, ei Jermyn Streetiltä varmaankaan paljain jaloin tarvitse poistua.Riku

9
Asut ja pukineet / Vs: Viccel-sukat
« : 11.09.10 - klo:18:35 »
Yhdestä paristani on kärki antautunut isovarpaan kohdalta, mutten osaa varmasti laittaa syytä sukalle, koska varpaankynnen, kengän ja pitkän kävelymatkan yhdistelmä on saattanut laittaa sukan koville.

Nyt täytyy oikaista omia puheitani: Tein sukkainventaariota ja tuo rikki mennyt pari ei ollut Viccelin sukkia, vaan M&S:n vastaavahko ohut pari. Viccelit ovat täydessä iskussa.


Riku

10
Asut ja pukineet / Vs: Viccel-sukat
« : 05.08.10 - klo:14:17 »
Yhdestä paristani on kärki antautunut isovarpaan kohdalta, mutten osaa varmasti laittaa syytä sukalle, koska varpaankynnen, kengän ja pitkän kävelymatkan yhdistelmä on saattanut laittaa sukan koville. Jos muut kolme paria kestävät, on hinta-laatu -suhteeseen syytä olla tyytyväinen. Mukavia ovat jalassa ja kerrankin ohuetkin sukat riittävän pitkiä.Riku

11
Laatutori / Vs: M: Church's Consul Navy Fume 9G
« : 05.08.10 - klo:13:56 »
Herringilla on jotain fumeja kaupan, esim.:
http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?brandID=4&catID=46&shoeID=3698&selectedSizeID=10&selectedFitID=3&seconds=1

Hieno kenkä hyvään hintaan, "onneksi" Churchin (1)73-lesti ei oikein sovi jalkaani ja onhan tuo vielä puoli kokoa liian pienikin :)

Edit: toinenkin Herringilla:
http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?brandID=4&catID=6&shoeID=3912&selectedSizeID=9&selectedFitID=2&seconds=0
Riku

12
Asut ja pukineet / Vs: solmioliike.fi
« : 04.06.10 - klo:00:43 »
Solmioliike.fi:n mainoksia radiosta kuulleena kävin katsomassa sivuja, ja vaikuttaa aika kova Suomi-preemio hinnoissa olevan. Vastaavia (luultavasti kiinalaisia) solmioita saa ebaystakin, ja hintatasoa voi tarkastella esim. täältä:

http://stores.ebay.co.uk/cocotiewholesale

13
Linkit ja vinkit / Vs: Aukioloajat Lontoossa
« : 12.05.10 - klo:13:55 »
Erikoisliikkeet (mm. Jermyn Streetilla) tapaavat olla arkisin avoinna iltakuuteen. Suuremmat tavaratalot, vaateliikeketjut ja vaikkapa ostoskeskuksissa sijaitsevat paita- ja kenkäkaupat ovat avoinna pitempään, kunkin ostoskompleksin aukioloa seuraten.

M&S on kelvollinen vaatemyyjä mutta ostajan kannattaa tutkia tuotteita lähemmin, koska materiaali- ja hintaskaala on suuri. M&S ei ehkä ole kovin suuressa huudossa "paremmin pukeutuvien" brittien keskuudessa, koska täsmälleen samoja vaatteita voi niin helposti nähdä muiden yllä. Suomessa tämä ei liene ongelma, ennemminkin olen rajoittanut Tyrwhittiltä ostamista, koska niitä haalivat tällä foorumilla "kaikki" :) M&S:n lippulaivamyymälässä Marble Archin lähellä on (tietysti) paras valikoima.

Austin Reed on käymisen arvoinen paikka ilman muuta, jos vaikka jotain alennuskampanjan rippeitä olisi edelleen tarjolla. Normaalihintaan AR:n tuotteet eivät mielestäni ole varsinaisia löytöjä, ellei sitten osu kohdalle juuri toivottu kuosi tms.

Lontoon keskustan kierrokseksi suosittelisin Oxford Streetin, Regent Streetin (Austin Reed, Hackett, Brooks Brothers ja monia muita), Pall Mallin ja St. James + Old/New Bond Streetin sisälle jäävää aluetta, jolle osuvat myös Jermyn Street ja Savile Row:Monipuolisin myöhään auki oleva ostoskeskus lähellä keskustaa olisi luultavasti Westfield (http://uk.westfield.com/london/).

14
Asut ja pukineet / Vs: Sukat
« : 05.05.10 - klo:21:59 »
Tähän asti olen ollut japanilaisen Tabion sukkien (www.tabio.com) ystävä, mutta tilasin nyt kokeeksi muutaman parin Vicceliltä. Hinta houkuttelee ja jos laatu on sopivaa, niin Tabiot jäävät jatkossa vähemmälle.

Tabion laadussa ei ole ollut moitittavaa; sukat istuvat hyvin, pysyvät ylhäällä sekä kestävät kulutusta ja pesua. Värejä, kuvioita ja pituuksiakin on (ainakin myymälässä) tarjolla yllin kyllin.

15
Asut ja pukineet / Vs: Huviretki Northamptoniin
« : 29.04.10 - klo:21:35 »
Jo vain; Lobb, C&J, Tricker's ja Church ovat käytävissä kävellen, mutta jos kaikkiin tahtoo, on mentävä perjantaina. Muistaakseni C&J on auki vain pe-la, ja Tricker's ma-pe. Huomioikaa nyt keväällä myös paikallinen bank holiday 31.5., joka maanantaille osuessaan saattaa vaikuttaa edeltävän perjantain ja lauantain aukioloihin (pitkä viikonloppu, jona moni lähtee hieman kauemmas vapaalle).

Muut kuin Lobb on nopeasti nähty, koska kengät ovat esillä kokojen mukaan lajiteltuna. Lobbilla en ole itse käynyt, mutta laatikkopinoja penkoessa aikaa vierähtää helposti enemmän. Saati jos ja kun joutuu (pääsee) ostopäätösten kanssa painimaan.

Ajan ja ostovoiman salliessa voi tehtailta palatessa poiketa Northamptonin aseman lähellä TK Maxx -outletissa, jos siellä sattuisi olemaan edullisesti sopivia housuja, takkeja, paitoja tai muuta.


Sivuja: [1] 2 3 ... 7