Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - abc66

Sivuja: 1 [2] 3 4
16
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 22.04.16 - klo:08:20 »
Toinen vaihtoehto on lähetystyä talotehtaita ja heidän suunnittelijoitaan, ja pyytää heiltä ehdotuksia tuo julkisivun muokkaamiseen. Jos talon peruspohja pysyy samana, voi tuota julkkaria muokata aika vapaasti ja silloin siitä on mahdollista saada haluamansa (tietysti budjetin rajoissa).
Pohjaratkaisu ei kuitenkaan katso aikakautta, jos ei ota huomioon näitä nykyisiä avokeittiötä.
Juuri tämän kaltaista ratkaisua olen pitänyt parhaana vaihtoehtona. Yksityiskohtiin pitäisi kiinnittää paljon huomiota ja niihin varmasti uppoaisi jonkun verran rahaa. Uskoisin kyllä, että vielä nykypäivänä klassisen tyylinen talo olisi toteutettavissa ilman, että se aiheuttaisi suunnatonta myötähäpeää. Käsintehdyt hieman epätasaiset ikkunalasit, messinkiset pukinsarvihilat oviin ja ikkunoihin, pensselillä maalatut massiivipeiliovet ja valurautapatterit. Jos kaiken tekisi kunnon materiaaleista ja talon pinnat käsittelisi niin, että siinä näkyy käden jälki, voisi lopputulos olla hyvän näköinen. Tällaisessa toiveessa ainakin elän.

Kaikkihan on mahdollista. Etenkin jos taloudellisia rajoitteita ei ole. Tärkeintähän on se, että itse on tyytyväinen siihen mitä lopulta saa. Riskinä kaavailuissasi on helposti se, että lopputulos on tyylikäs kuin venäläisen oligarkin datsha.

Koska tuossa aiemmin mainitset budjetin, niin oletan että taloudelliset reunaehdot ovat olemassa. Rakentaminen ja rakennuttaminen on nykyään kallista huvia ja tulet kyllä huomaamaan, että kaavailemasi vaihtoehdot ovat sellaisia, että niiden tarjoajat osaavat kyllä hinnoittelun.

Ennen kuin etenet, kannattaa tarkkaan miettiä mitä haluat ja mihin rahkeet riiittävät.

17
Asut ja pukineet / Vs: Meermin-kengät
« : 24.01.16 - klo:13:12 »
Ihan mielenkiintoinen toi Ebay viritelmä. Muutamasta parista tein tarjoukset. Hinnat on vaan jo noussut tuonne reilun 120 euron tuntumaan + postikulut, joten en näe järkeä tuolla hinnalla ostaa "b-kappaleita", kun saa itse kaupasta 40 euroa kalliimmalla.

Tässä säikeessä käydyn keskustelun pohjalta en olisi ehkä hankkinut Meerminin kenkiä, mutta uteliaisuuttani tulin kokeilleeksi niitä juuri tuon ebay-kaupan kautta. Kakkoslaatuisuus ei kyllä osunut silmään. Muutenkin työnjälki vaikutti varsin samanlaiselta kuin UK:n toimijoiden tuotteet. Ja hinta ainakin omassa koossani oli vähintäänkin kilpailukykyinen, joten minusta ostos oli hyvä diili. Ja toisaalta olisi kyllä ihan normihintaankin jopa.
Paljon maksoit tuolla Ebayssa? Ei itsellänikään ole merkistä mitään pahaa sanottavaa. Ulkonäkö miellytää monesti enemmän kuin klassisten brittivalmistajien jalkineet.

Piti ihan tarkistaa. Muistelin maksaneeni enemmän, mutta näkyy olleen vähän yli 50€ + pk. Olivatpa edulliset. Ei ihme, että jäi onnistuneen ostoksen vaikutelma.

18
Asut ja pukineet / Vs: Meermin-kengät
« : 24.01.16 - klo:11:29 »
Ihan mielenkiintoinen toi Ebay viritelmä. Muutamasta parista tein tarjoukset. Hinnat on vaan jo noussut tuonne reilun 120 euron tuntumaan + postikulut, joten en näe järkeä tuolla hinnalla ostaa "b-kappaleita", kun saa itse kaupasta 40 euroa kalliimmalla.

Tässä säikeessä käydyn keskustelun pohjalta en olisi ehkä hankkinut Meerminin kenkiä, mutta uteliaisuuttani tulin kokeilleeksi niitä juuri tuon ebay-kaupan kautta. Kakkoslaatuisuus ei kyllä osunut silmään. Muutenkin työnjälki vaikutti varsin samanlaiselta kuin UK:n toimijoiden tuotteet. Ja hinta ainakin omassa koossani oli vähintäänkin kilpailukykyinen, joten minusta ostos oli hyvä diili. Ja toisaalta olisi kyllä ihan normihintaankin jopa.

19
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 25.10.15 - klo:16:40 »


Sunnuntaihienostelemattomuutta.

Erityisesti lahkeet ovat leikkaukseltaan tyylikkäät ja sopivat kokonaisuuteen perin oivallisesti.

20
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 14.09.15 - klo:22:23 »
Onko kenelläkään kokemusta B-uhr lentäjänkellosta? Ulkonäkö kiehtoo, mutta ei tarvitse olla aito. Reproja löytynee monenlaisia, joten onko jotain jota suosittelette?

Miten olisi: http://www.archimede-uhren.de/uhren/pilot/pilot-42-b-automatic-b-watch.html ?

Ickler on ymärtääkseni arvostettu toimija.

21
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 15.06.15 - klo:20:38 »
Samaa mieltä tämän nyt eläköityvän vaatturin mielipiteistä nykyisestä slim-fit tyylistä.

Juttu on hyvin kirjoitettu, oikea toimittaja asialla:
http://yle.fi/uutiset/puku_on_pilattu__miehet_nayttavat_madoilta/8037634

Allekirjoitan. Hyvä teksti muutenkin.

Kuin myös. Kiintoisasti kirjoitettu.

22
Kaunis elämä / Vs: Taskuveitsi
« : 12.05.15 - klo:13:12 »
Otterin Ankermesser kulkee aina taskussa mukana. Opinel laukussa.Kuinka taajaan ja mihin tuollaista veistä arkielämässä tarvitaan, kun sitä kuljetetaan aina taskussa mukana?

23
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 21.04.15 - klo:08:50 »
Minkälaisia kokemuksia porukalla on Charles Tyrwhitin kenkistä?
Alla olevat kengät ovat kiikarissa. Saa myös ehdottaa vastaavia edullisemman puolen kenkiä. Bexleyltä löytyy mutta taitavat olla liian kapeat, koska minulla on leveä jalka.

http://www.ctshirts.co.uk/mens-shoes/mens-business-shoes/Brown-Carlton-toe-cap-Oxford-shoes?q=gbpdefault||ml111brn|||||391,421,||||||||

Kokemuksen perusteella yleisesti ottaen ihan asiallisia kenkiä. Ovat hinnan ja laadun suhteen aika linjassa muun UK-peräisen tarjonnan kanssa. UK:ssa valmistetut ovat tyyriimpiä ja halvemmat ovat peräisin muista maista.

24
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 06.01.15 - klo:10:40 »
^Prospexit ovat hyvässä maineessa ja etuna on se, että Seikot eivät pompi silmille samalla tavalla kuin monet muut tuotemerkit. 009 on muotoilultaan ehkä enemmän "ammattimaisempi" kuin 001. Jos itselleni olisin hankkimassa prospexia, tuo 001 olisi valintani. Monipuolisuudesta en olisi huolissani, koska arkikäytössä tuossa on mukana tiettyä statementtiä, joka aukeaa lähinnä asianharrastajille. Ymmärrän kyllä spring driven kiehtovuuden.

Juhlakäyttöön prospex ei tietenkään sovi, kuten ei mikään muukaan sukeltajankello. Sen toki tiesitkin. Kelloharrastajilla tosin tapaa olla useita kelloja eri tilanteisiin, joten...

Mitä hintaluokkaan tulee, sitä sinun pitää itse arvioida oman taloudellisen tilanteesi valossa. Hinta on aina suhteellista.

25
Asut ja pukineet / Vs: Pikkutakin oikea istuvuus.
« : 16.12.14 - klo:10:52 »
Istuvuus on arkikäyttöön ihan riittävä. Ei napituspiste nyt kovin paha ole, eikä kohtuudella suuria muutostarpeita juurikaan ole. Mielestäni tuon kyllä voi pitää.

26
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 11.09.14 - klo:21:35 »
Heh, unohdin kokonaan tekstiosuuden.
Postasin tuon kuvan omista popoistani, koska mietityttää tuon koron korkeus. Onko liian matala vai näyttääkö asento hyvältä.
Alkuperäistä korkoa hieman poistettiin, laitettiin kumia tilalle ja lisättiin puolipohjat. Alkuperäistä korkoa poistettiin hieman koska tämän kantaan laitetun kumilapun paksuus suurempi kuin puolipohjien.

U-haul, kyllä reunaa on kevyesti viistottu.

Riittävän tasapainoisen näköinen kokonaisuus. Jos ns. jalkatuntuma ei paljasta mitään ongelmaa, niin nuo kengät eivät ole muuta kuin kovaa käyttöä vailla.

27
Asut ja pukineet / Vs: Wool Overs-neuleet
« : 10.09.14 - klo:15:14 »
Helposti uniqlo, and it's not close. Wooloversin materiaalit ja leikkaukset eivät ole vakuuttaneet.

Voin yhtyä Uniqlon hinta/laatusuhteen kehumiseen. Kohtuuhintaisia, materiaali vaikuttaa miellyttävältä ja leikkaus riittävän hyvältä.

28
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 30.08.14 - klo:14:09 »
Kehtaako täällä kysyä suosituksia budjettikellon hankkimiseen? Budjetti max 200e mut mieluiten paljon alle sen. Haluan jotain ei täysin tökeröä ranteeseeni ettei tarvi kaivaa älypuhelinta esille. Laatukellot.fi ssä oli jotain seikoja alennuksilla, mutta vaikea saada itse googlettamalla kovin hyvää kuvaa tilanteesta, varsinkaan kun ei ole asiantuntemusta ja kiinnostustakin on rajallisesti. Osoittakaa hyödyllisyytenne keikarilaiset :)

Tuossa hintaluokassa itse valitsisin automaattiseikon. Divereistä esim SKX007 (http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-divers-skx007k2-mens-watch-1167.html) tai Seiko Monster (http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-monster-divers-srp309k1-3588.html). Kautta linjan Seikon laatu on hyvää, etenkin Monster on laadultaan hintaansa nähden varsin kelpo kello.

29
Pari puolivillaista:

Mistä saisi kunnollisia ja ennen kaikkia kestäviä sukkia? Olen käyttänyt pääasiassa urheilu-/tennissukkia, mutta ne eivät tietenkään oikein sovi aikuisen miehen jalkaan muulloin kuin urheillessa. Ostin Brothers-liikkeestä ohuita ja hyvän näköisiä sukkia, mutta ryökäleet ovat parin konepesun jälkeen lurpsahtaneet aika surkeiksi ilmestyksiksi.


Varustelekasta: http://www.varusteleka.fi/fi/product/varusteleka-merinosukat/23121

30
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 23.08.14 - klo:16:29 »
...kyllä noin 200 punnalla saa myös pintanahkakenkiä, jotka ikääntyvät ja kestävät paremmin kuin pinnoitetut, esimerkiksi Tyrwhittin valikoimassa on sekä Barkerin että Loaken vasikannahkapopoja.

Ja reilusti allekin, kunhan ostaa alennus- tai poistomyynneistä.

Sivuja: 1 [2] 3 4