Kirjoittaja Aihe: M: Laatukenkiä 41-43: Crockett & Jones, Santoni, J.M. Weston, Forzieri, Polo RL  (Luettu 1226 kertaa)

AJK

 • Kisälli
 • Viestejä: 19
  • Profiili
Myyntiin kenkiä, jotka ovat joko liian isoja tai pieniä omaan jalkaani. Nouto Helsingin Pakilasta tai Viikistä, myös postitus onnistuu ostajan kustannuksella. Käyn myös keskustassa pari-kolme kertaa viikossa arkisin. Kenkiä saa halutessaan tulla sovittamaan Pakilaan tai Viikkiin ennen ostopäätöstä.

Crockett & Jones Belgrave suede, koko 7,5 (vastaa kokoa 41,5), hinta 199 €

Hienot keskiruskeat mokkanahkaiset kengät, jotka sopivat sekä rennompiin että hieman muodollisempiin asukokonaisuuksiin. Lesti on leveydeltään normaali, ja muodoltaan ns. soft square -tyylinen. Kengät ovat oikein hyvässä kunnossa, käytetty maltillisesti. Nahkapohjassa ja päällisessä on pientä käytönjälkeä, mikä toivottavasti tulee ottamistani kuvista ilmi. Lepolestit eivät kuulu hintaan. Kuvia: https://imgur.com/a/lrHMac0

Santoni koko 7 (vastaa noin kokoa 41,5 tai 42), hinta 189 € (aiemmin 199 €)

Italiassa valmistetut keskiruskeat loaferit goodyear-ommellulla nahkapohjalla. Pehmeässä päällisnahassa on ns. pebble grain -tekstuuri sekä patina-efekti, joka toivon mukaan näkyy kuvista. Kengät istuvat Santonille tyypilliseen tapaan hieman kokomerkintäänsä suuremmin. Yleensä koko UK 7 vastaa kokoa 41, mutta nämä vastaavat ennemmin kokoa 41,5 tai 42. Kengät ovat erinomaisessa kunnossa, nahkapohjassa on vähän käytönjälkeä. Kuvia: https://imgur.com/a/siEoZnB. Parempia kuvia brittiläisen verkkokaupan sivulla: https://www.robertold.co.uk/mcnc15609-phc45.

Forzieri koko 8 (vastaa noin kokoa 42 tai 42,5), hinta 179 € (aiemmin 199 € -> 189 €)

Hienot spectator-kengät oxford-nauhoituksella ja nahkapohjalla. Kunto erinomainen, pohjassa vähäistä käytönjälkeä. Lesti on melko tilava, käytän yleensä kokoa UK 8 / EU 42, ja nämä ovat aavistuksen liian isot omaan jalkaani. Kengät valmistajan omalla sivulla: https://www.forzieri.com/mens-shoes/forzieri/fz43114-010-03. Omat kuvat kengistä: https://imgur.com/a/n8Yg2Qm. Lepolestit eivät sisälly hintaan.

J.M. Weston koko 9E (vastaa noin kokoa 42 tai 42,5), hinta 139 € (aiemmin 159 € -> 149 €)

Ranskalaisen laatuvalmistajan ruskeat oxford-kengät nahkapohjalla ja brogue-koristelulla. Kengät ovat kokoa 9E, joka vastaa noin kokoa 42 tai 42,5 (käytän yleensä kokoa UK 8 / 42, ja nämä ovat minulle aavistuksen liian suuret). Kengät ovat vintagea, ja niissä on toisaalta hienoa patinaa, mutta myös kulumaa nahkapohjassa sekä pari minimaalista nirhaumaa kantapäässä/kärjessä, koitin saada nämä näkyviin kuvissa. Pohjia ei kuitenkaan tarvitse vielä vaihtaa, vaan niissä on vielä hyvin kilometrejä jäljellä. Kuvat Imgurissa: https://imgur.com/a/p4SzESq. Lepolestit eivät sisälly hintaan.

Polo Ralph Lauren nilkkurit koko US 8D (vastaa noin kokoa 41), hinta 139 € (aiemmin 159 € -> 149 €)

Upeat keskiruskeat goodyear-ommellut nilkkurit solkikiinnityksellä, valmistettu Englannissa. Samanlaisia ei tule todennäköisesti kadulla vastaan, ovat ehdottomasti mielenkiintoisempi vaihtoehto esimerkiksi chelsea-nilkkureille. Kengät ovat vintagea, mutta silti erittäin hyvässä kunnossa. Nahkapohjissa käytön jälkeä, kestävät kuitenkin vielä kauan. Kengät on todennäköisesti valmistanut Ralph Laurenille englantilainen Crockett & Jones, mutta tästä en mene takuuseen, sillä C&J logoa ei ole näkyvillä. Käytän yleensä kokoa 42 ja nämä ovat harmilllisesti omaan jalkaani liian pienet, joten sopivat paremmin 41-kokoa käyttävälle. Kuvia: https://imgur.com/a/tKByuqV.

Sutor Mantellassi loaferit koko 41, hinta 79 € (aiemmin 99 € -> 89 €)

Mustat loaferit solkikiinnityksellä ja sirolla lestillä italialaiselta Sutor Mantellassilta. Päällisessä ja nahkapohjassa on käytönjälkeä, mutta ovat kokonaisuutena oikein hyvässä kuosissa. Koko on himppusen liian pieni omaan jalkaani, nämä sopivat parhaiten 41-kokoa käyttävälle. Kuvia: https://imgur.com/a/rVUykFk. Lepolestit eivät sisälly hintaan.
« Viimeksi muokattu: 18.09.23 - klo:14:13 kirjoittanut AJK »

AJK

 • Kisälli
 • Viestejä: 19
  • Profiili
Lisäsin Santonin ruskeat loaferit myytäväksi. Laskin hieman aiemmin ilmoitettujen kenkien hintoja. Carminat menivät kaupaksi.

AJK

 • Kisälli
 • Viestejä: 19
  • Profiili
Mokkanahkaiset Crockett & Jonesit lisätty myyntiin. Kaupaksi menneet poistettu, ja muiden aiemmin ilmoitettujen hintoja laskettu kympillä.