Kirjoittaja Aihe: Klassisen vaatekaapin ABC  (Luettu 3855 kertaa)

Tumppi$

  • Legenda
  • *****
  • Viestejä: 1698
    • Profiili
Klassisen vaatekaapin ABC
« : 20.03.23 - klo:16:14 »
Olisiko tällaisessa ketjussa mitään järkeä ihan tuohon pysyvien aiheiden listalle asti?

Eli ajatuksena olisi antaa suuntaviivoja aivan alusta lähtien klassisen tyylin vaatekaapin pitkäjänteisessä rakentamisessa.

Nämä kaikki tiedot ovat toki jo nyt löydettävissä sieltä täältä. Mutta mielestäni koottu, aivan alkutekijöistä lähtevä pysyväiskeskustelu voisi kuitenkin olla monia helpottava lisä, vai kuinka?

Jotta kupletin juoni avautuisi niin sanotusti kaljaksi ja makkaraksi, niin voisin tähän samalla aloittaa siitä ensimmäisestä ja aivan pakollisesta, (muttei ollenkaan tylsästä, kun vain tietää ja omaksuu knopit) eli tummasta puvusta.

Linkki keskusteluun Tumma Puku:
https://www.keikari.com/foorumi/index.php/topic,99.0.html

Mitä kaikkea tuo kyseinen asukokonaisuus pitää sisällään, mistä lähteä liikkeelle, mitä on syytä ottaa huomioon, mitkä ovat niitä ensiarvoisen tärkeitä seikkoja, mitkä vasta toissijaisia? Mitä erityispiirteitä ja lisätarpeita selkeästi toisistaan erottuvat vuodenajat tuovat tullessaan? Kuinka varmistua kokonaisuuden toimivuudesta ja maksimaalisen pitkästä elinkaaresta niin kestävyyden kuin myös tyyliseikkojen ja yksityiskohtien osalta? Mitä karikoita ja mahdollisia "ansoja" on syytä välttää?
« Viimeksi muokattu: 20.03.23 - klo:16:24 kirjoittanut Tumppi$ »
VASTATUULEEN!