Kirjoittaja Aihe: M US11/L-koko. Paraboot, Ivy-rotsia, housuja +tyylit-kamaa  (Luettu 1222 kertaa)

bowtiepasta

  • Legenda
  • *****
  • Viestejä: 2071
  • champion, undefeated
    • Profiili
Kesän kynnyksellä vähän vaatteita myyntiin, jotka syystä tai toisesta ovat jääneet vähemmälle käytölle. Ristipostaus Tyylien puolelta koska noi Epauletin byysat, ivy-rotsi yms menee ehkä paremmin tän foorumin aihepiiriin. Sovitusmahdollisuus HKI Kalliossa tai päivisin Sörkassa.

Paraboot Avoriaz UK10
Useamman vuoden vanhat mutta lesti istuu minulle vähän kehnosti, niin ei ole tullut pitkään aikaan käytettyä. Voisin myydä eteenpäin ennen kuin rupean venyttämään. Hyvässä kunnossa, kaipaavat toki huoltoa kun olleet kaapissa pidempään.

Hp 150€


Alden Indy Chromexcel US10.5
Trubalance-lesti, eli vastaa US11-kokoa. Kuten Avoriazit, nämä istuvat vähän huonosti itselle. Monofixilla laitetut vibram raptor -pohjat, eli liukastelusta ei tarvitse kärsiä. Hyvässä kunnossa, tikkauksia vahvistettu Monofixilla samalla kertaa.

Hp 130€ varattu
New Balance 1500, UK10,5
Vastaa US11-kokoa. Käytetyt, näkyy hinnassa. Halpa portti esim 991-sarjan bensalenkkareihin.

Hp 15€


Mister Freedom Malibu Sea Denim sz 32
Istuvat true-to-size, ihan törkeän siistit, sopivat kaikenlaisiin kesäisiin americana-setteihin. Jääneet kuitenkin vähälle käytölle, kun ei oikein tosta lahjepropagandasta oo päässyt eroon viel. Työnlaatu Mister Freedomin tavoin taas ihan huikeeta.

Hp 90€

Engineered Garments C-1 vest sz L
Valitettavasti miltei käyttämätön, todella siisti liivi. Jos haluat edustaa esim luovan alan toimistoduunissa mutta mennä samoilla kamoilla harrastamaan vaikka SRA-ammuntaa niin tässä mitä mainioin liivi (huom. en harrasta ammuntaa enkä oikeasti tiedä miten hyvin taskut vetävät RK- tai AR-lippaita). Ei ehkä kuitenkaan ihan kauhean hyvin sopinut vaatekaappiini vaikka olisinkin näin halunnut.

Hp 70€Patagonian saderotsi sz L
Muutamia kertoja käytetty, ei käytön jälkiä.

Hp 50€


Neighborhood-shortsit sz 32
Kuvat kertonee kaiken. Suht törkeät, aika kapeasti istuvat. Jos on jäätävät kyykkyreidet niin kandee jättää väliin.

Hp 40€Rapha merino undershirt sz L
Hyvä aluspaita, ei pelkästään pyöräilyyn. Itselle tämänlainen kaipais poolokaulusta, joten olen käyttänyt ehkä pari kertaa.

Hp 30€ MYYTYEpaulet-housut, Rudy-leikkaus sz 32
Nämä sen sijaan sopivat erityisen hyvin jos löytyy jaloista pihviä. Itse valitettavasti sen verran kuihtunut, että eivät enää ihan kauhean hyvin natsaa. Superlaadukkaat ja toi kangas on 5/5.

70€Ivy-rotsi (amalgamated clothing) 40R
Autenttinen Ivy-takki kaikilla olennaisilla detskuilla. Union made, tietysti. Ihan todella nätti lajinsa edustaja, itselläkin kun on kuitenkin jonkun verran ivy-rotseja käynyt kääntymässä.

60€Buzz Rickson punainen loopwheel-kollari sz L
Tästä en muistanut ottaa vielä kuvaa. Malli on sama kuin alemmassa tuotekuvassa mutta kollari on vanhempi ja väri selkeästi kirkkaammanpunainen. Vähän kutistunut käytön myötä, aika pieni L parhaillaan, sopisi ehkä paremmin M-kokoiselle.

50€
Suurinta kaikessa...Miehuudessa...On olla Jumalan rakastaja!