Kirjoittaja Aihe: Muuttomyynti (Brooks Brothers, Frye, Bexley... 46-48, UK8)  (Luettu 1217 kertaa)

moonshine

  • Auktoriteetti
  • ****
  • Viestejä: 563
    • Profiili
Myydään vääränkokoista ja vähälle käytölle jäänyttä tavaraa. Mieluiten nouto Matinkylästä, mutta kustikin polkee tarvittaessa.

Kuvat artikkeleihin löytyy täältä: https://www.dropbox.com/sh/fvnuy5bd8rjx7cg/AAD1UOL21_bG55AGuO_uj_M7a?dl=0

Frye oliivit mountaneering bootsit, UK8, TTS. Käyttöä nähneet, mutta jääneet viime aikoina pois rotaatiosta. Ottaen huomioon kenkätyypin, hyvä kun sisäänajettu! Toisen kengän kieli on hieman revennyt, muttei näy eikä tunnu käytössä, halutessaan helppo fiksata. Made in USA. 40 e.

Bexley navyt mokkadriverit, UK8, TTS. Sama stoori, käyttöä nähneet jne., mutta kunto edelleen sen verran hyvä, että nämä kehtaa myydä, jos jonkun jalassa vielä käyttöä saisivat enemmänkin. 25 e.

Carieri & Carieri harmaa crewneck - MYYTY

Massimo dutti harmaansininen crewneck, M, 100 % merino. Täsmälleen sama stoori kuin yllä. Liian napakka omaan makuun. Muutenhan tässä on speksit kohdillaan, siisti harmaansininen sävy ja mukava tekstuuri. Kunto käytetty mutta oikein hyvä. 25 e.

Brooks Brother OCBD, M, extra slim fit. Mitä tästä nyt sanois: erittäin jepa peruspaita, joka itellä ei näe tarpeeksi käyttöä. BB Extra slim fit suomennettuna tarkoittaa hyvää leikkausta, joka natsaa parhaiten 48:lle. Sanoisin, että fitti aika samaa kuin esim. kaapista löytyvistä ruggereista. Ei pussita muttei myöskään kirraa. Kunto: erittäin hyvä. 30 e.


Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla: [email protected]; matkalla 20.7. asti, minkä jälkeen hoidetaan loput diilit.
« Viimeksi muokattu: 08.07.16 - klo:11:06 kirjoittanut moonshine »

Aleksanteri

  • Kisälli
  • Viestejä: 23
    • Profiili
Vs: Muuttomyynti (Brooks Brothers, Frye, Bexley... 46-48, UK8)
« Vastaus #1 : 07.07.16 - klo:15:23 »
Yv lähetetty!
"Sattuma suosii valmistautunutta mieltä."
                                      - Louis Pasteur