Kirjoittaja Aihe: Allen-Edmonds / J Press  (Luettu 1455 kertaa)

i v y m a n

  • Legenda
  • *****
  • Viestejä: 5960
  • button downs weejuns rain macs what else is there?
    • Profiili
    • A / SOPHISTICATED / HOOLIGAN
Allen-Edmonds / J Press
« : 02.02.14 - klo:22:39 »
Lisää roinaa kaupan! SPEND SPEND SPEND

ALLEN EDMONDS split-toes koko us 11.5 D

Nyt kaupan foorumijäsen Tommilta aikanaan (talvi 2012) hankkimani Allen-Edmondsit. Koko on sitten kuitenkin aavistuksen liian suuri, joten nämä on jääneet vähälle käytölle, vaikka perusmeininki näisä on hel-vetin hyvä. Pientä skrubua ja naarmua - kuten lähikuvista näkyy - mutta varmasti on kilometreja vielä edessä. Käytetyt Allut on varmasti parempi valinta kuin jobbarilta hommattu käytetty Audi. Suosi ulkomaista - halveksi saksalaista. Osta Allen Edmonds!

Hinta 60 eikkaa + postit. Jotain sen suuntaista taisin Tommille aikanaan maksaa.


J Press slimfit-bd, koko 15 1/2 / 34 / new-ish w/ tags

Myös tämän foorumin kautta joulukuussa 2012 hankittua tavaraa - keneltä - en enää muista. Pressin uustuotantoa oleva slimmi paita, jonka hankkiessani kuvittelin tyhmyyksissäni olevani jotain muuta kuin kaljaa kittaava fatso ja oikeasti mahtuvani tuohon paitaan. Niin ei  kuitenkaan käynyt, kuvastin kertoo eikä Jumala välitä tai maailma kuuntele. Pelasta itsepetokseen sortunut typerä persläpi (yours truly) synkkyydeltä ja osta tämä pois! Homman nimihän on se, että käyttäisin tätä paitaa, jos siihen saatana mahtuisin. Nätti tattersall ja kaikki.

Eli paitaa on kerran sovitettu päälle - ja yritetty toisenkin kerran, mutta käytössä ei ole ollut. Myymälän laput tallella. Uutena maksanut amerikan ihmemaassa muistaakseni sata taalaa, itse taisin maksaa jonnin verran vähemmän. Nyt menis neljän kympin asevelihintaan. Mittoja privana jos / kun tarvista.
get your kicks on route six six six