Keikari > Etiketti

Ristiäiset - etiketti?

<< < (2/3) > >>

Hidas:
Juhlava pukeutuminen on oikein. Jos olet mennyt tummalla puvulla, olet tehnyt aivan oikein. Kristillisistä juhlista kaste on ehdottomasti suurin ja arvokkain, joten siitä lähtökohdasta pukeutuminen saa olla juhlavaa. Kaste on kuitenkin iloinen juhla ja elämän juhla, eli musta ei ole se osuvin väri. Noista ajatuksista rakentaen osuu oikeaan. Mustaa pukua näkee kuitenkin aika paljon kastejuhlissakin.

Lisäkysymykseen vastaan että munkkikenkä on ok.

erno:
^Kuulostaa hyviltä ohjeilta. Harkintaa kannattaa tietysti noudattaa lisäksi, kastejuhlahan on hyvin perhekeskeinen tapahtuma. Jos kutsu on suvun liberaalikristityn hippihaaran kastejuhlaan, saattaa tummassa puvussa tuntea joissain tapauksissa olonsa hieman muusta juhlaväestä poikkeavaksi. Väärä asu se ei varmasti ole silloinkaan.

buli:

--- Lainaus käyttäjältä: erno - 27.03.12 - klo:14:38 ---^Kuulostaa hyviltä ohjeilta. Harkintaa kannattaa tietysti noudattaa lisäksi, kastejuhlahan on hyvin perhekeskeinen tapahtuma. Jos kutsu on suvun liberaalikristityn hippihaaran kastejuhlaan, saattaa tummassa puvussa tuntea joissain tapauksissa olonsa hieman muusta juhlaväestä poikkeavaksi. Väärä asu se ei varmasti ole silloinkaan.

--- Lainaus päättyy ---

Melko paljon näkee varsinkin nuoremmilla miehillä aivan arkipukeutumista. Läheskään kaikilla joilla on suorat housut ei ole takkia tai liiviä. Paljon ovat vieraat sukkasillaan kodeissa.

Hoopi:
Lauantaina on kunnia toimia kummina kastejuhlissa, missä lapsen vanhemmat myös vihitään. Nyt mietinkin, että voiko juhliin osallistua harmaalla puvulla vai pitäisikö varustautua tummaan pukuun? Olisin asiasta varmempi, jos juhlat järjestettäisiin kesällä, mutta jotenkin syksyinen ajankohta mietityttää harmaan puvun kohdalla.

Muutenhan tuolla ei olisi suurta merkitystä, mutta harmaa pukuni on tummaa versiota laadukkaampi, istuvampi ja huomattavasti mielyttävämpi käyttää. 

-Mars-:
Ei kai ristiäiset tai häät ole tumman puvun juhla, vai mitä kutsussa sanotaan? Älä ainakaan mustaa pukua laita.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta