Kirjoittaja Aihe: Dunn & Co -päällystakki, Gant blazer, Perry harrington, Paul Smith -paita yms.  (Luettu 1280 kertaa)

i v y m a n

  • Legenda
  • *****
  • Viestejä: 5960
  • button downs weejuns rain macs what else is there?
    • Profiili
    • A / SOPHISTICATED / HOOLIGAN
Tervehdys!

Nyt alkavat Ivysterin syyspoistot. Osassa 1 tarjoamme Teille Mainion Brittivalmistaja Dunn & Co:n tyylikkään päällystakin, Gant-blazerin, Fred Perryn väkivaltapusakan, Paul Smith -paidan ja muuta mukavaa. Toivottavasti lähiaikoina materialisoituvassa kakkososassa tarjolla lisää tavaraa, niin ameriikan kuin muunkin maailman herkkuja.

Dunn & Co raglanhihainen päällystakki
Tässä rotsissa olet kova kaveri, olipa sitten ihanteenasi Reggie ja Ronnie Kray, Sherlock Holmes tai Symond The Suedehead - tällä päällystakilla kaikki käy. Kyseessä on brittiläisen muinaisaikojen laatuvalmistaja Dunn & Companyn raglanhihainen ohut villakangastakki 60-luvun loppuvuosilta. Takki on laatutyötä, kuten Dunn-vainaalta saattaa odottaa. Päälikangas täyttä villaa, vuori viskoosia. Aikanaan takki on myös käsitelty vedenpitäväksi - kyseessä kun on eräänlainen heavy duty rain mac, eikä kylmimpien talvikuukausien varuste. Vedenpitävyyttä en ole testannut. Klassiset yksityiskohdat kuten vuorin läpi menevät taskut, piilonapitus et cetera. Taskujen reunoissa (sisäpuolella) pienet reiät, jotka on helppo fiksata itse tai laitattaa ompelijalla.

Takin koko on uk 42 l eli eurooppalaisittain isohko 52. Tämä ei ole pienten poikien takki. Laiskana miehenä otan tarkat mitat mikäli viestilaatikkooni alkaa tulla ilmauksia kiinnostuneisuudesta.

Ja miksikö myyn pois? Tällaiselle räyhäranelle kuin minä takki on yksinkertaisesti turhan hienostunut.

Hintapyyntö 50 erkkiä + postit, Turussa pääsee sovittamaan.Gant Blazer MYYTY


Fred Perry harrington  MYYTY


Pahoittelen kuvien laatua: aamulla valaistusolosuhteet olivat vähemmän optimaaliset.

Ja lisää tavaraa tulossa lähiaikoina.


« Viimeksi muokattu: 31.10.11 - klo:09:26 kirjoittanut ivyman »
get your kicks on route six six six