Ginit ja muu siihen liittyvä

Aloittaja Wolf, 04.01.14 - klo:14:44

« edellinen - seuraava »

Wolf

Yleisvalvoja
*****
Legenda
Viestit: 2005
Sijainti: Lohja
Kirjattu
Tässä taas näytille hienoja makuelämyksiä tarjoavia ginejä:






Wolf

Yleisvalvoja
*****
Legenda
Viestit: 2005
Sijainti: Lohja
Kirjattu
Ja uutuus Tukholmasta. Stockholms Brännerin Oak Gin, kypsytetty 2kk Bourbon tynnyreissä.


RexMundi

**
Flanööri
Viestit: 314
Kirjattu
Viikonloppun valinta oli tällä Williams Pink Grapefruit Gin. Sisänsä maku oli sitä mitä luvataankin, verigreippiä ja runsaasti. Ehkä jopa liian dominoivasti ja läpitunkevasti greippinen omaan makuun.
Ensimmäisen kierroksen jälkeen sanoisin, että jos hillittyjä verigreippisäväyksiä haluaa, parempi GT tulee Helsinki Dry Ginin tai Cotswold'sin kanssa.

Bordeaux

*****
Legenda
Viestit: 1746
Kirjattu
Tällaista viikonloppuna. Napue oli väärä gin tämän tonicin kanssa, mutta sitä en vielä tiennyt kuvaa ottaessa.


Alhazen

*****
Legenda
Viestit: 1050
Kirjattu
BTW:stä jäi positiivinen fiilis kun itse kokeilin, mutta paritus oli Tanqueray 10. Tuota saa näköjään myös makusiirappina jos haluaa sekoitella tonicit itse haluamaansa soodaveteen.

Jarmo

***
Eleganssin esitaistelija
Viestit: 374
Kirjattu
Tänään testissä Kyrön Koskue. Mausteina rosmariinin oksa ja kumkvatti. Tonicina Fever Tree Premium Indian Tonic. Toimii!

Laurentius

*****
Legenda
Viestit: 2460
Kirjattu
Kun tällainen arkkikonservatiivi kuin minä tyystin muutan gintonic -tottumuksiani, on syytä take note:

Ennen: limesiivu
Nykyään: tuore rosmariinin oksa, pakkasesta karpaloita (ns. Napue -resepti)

Tuntuu toimivan kaikilla gin- ja tonic -yhdistelmillä.

Wolf

Yleisvalvoja
*****
Legenda
Viestit: 2005
Sijainti: Lohja
Kirjattu
^Rosmariini on mahtava, toinen suuri rakkaus on basilika.

Tässä viimeaikaisia tutkimusretkiä:














Tumppi$

*****
Legenda
Viestit: 1703
Kirjattu
#1013
^^ On muuten hyvän näköinen asetelmakin!

EDITS: Näköjään siis kaikilla kolmella herralla... Eikun kahdella...
VASTATUULEEN!

Laurentius

*****
Legenda
Viestit: 2460
Kirjattu
Lainaus käyttäjältä: Wolf - 30.09.17 - klo:21:18
^Rosmariini on mahtava, toinen suuri rakkaus on basilika.



Basilikaa pitää kokeilla. Pidän siitä todella paljon, mutta kokemuspohja on ainoastaan tuorepastan (siis itsetehdyn, tietenkin) ja oliiviöljyn kaverina.

Rosmariinissa on jokin katajainen elementti mikä tekeekin siitä niin sopivan gt-koristeeksi. Hieron ja rapsuttelen lehtiä vielä hetken ennenkuin laitan lasiin, tuoksu on lähes huumaava tuolloin!

Wolf

Yleisvalvoja
*****
Legenda
Viestit: 2005
Sijainti: Lohja
Kirjattu
#1015
Tänään ostin Piccolo Basilikaa, tuoksu vielä huumaavampi. Kassalla basilikat tuoksuivat kuin hienoin parfyymi.
Nyt lasissa Negroni, tätä luonnehtisin intohimoisimmaksi drinkiksi. Gin Basil Smash kenties intensiivisin.

Sardinialaisen Pigskin ginin pihkainen tuoksu ja maku toimii täydellisesti Negronissa.

Laurentius

*****
Legenda
Viestit: 2460
Kirjattu
^ Negroni on todella maistuva ja tyylikäs drinkki.

Teen joskus myös hyvin märän ja makean Martinin: samassa suhteessa giniä, kuivaa vermuttia ja makeaa vermuttia (biancoa tai rossoa) sekä jäitä. Joskus tipan angosturaa mukaan.

kapten GT

*****
Legenda
Viestit: 2908
Stiff Upper Lip
Kirjattu
Inspiroiduin. Kotiin päästyäni ohjelmassa negroni.
Sivistyneen ihmisen kvartaali on 25 vuotta

Wolf

Yleisvalvoja
*****
Legenda
Viestit: 2005
Sijainti: Lohja
Kirjattu

Wolf

Yleisvalvoja
*****
Legenda
Viestit: 2005
Sijainti: Lohja
Kirjattu
Pohjoismaisia virvokkeita.