Ruokalistat ovat niin erilaiset (Purpur paljon lihapainotteisempi), että minusta ravintoloita ei ole mitään järkeä vertailla keskenään.
Mielenkiintoista...
... käsittääkseni Helsingissä on kolme ravintolaa, jotka väittävät olevansa Georgiaan päin kallellaan:
- Hämeentien georgialainen perheravintola, tämä oli se surullinen tapaus jonka auki saanti kesti yli vuoden:
http://www.georgianhouse.fi/(tästä en sano arviota, en ole itse käynyt syömässä, paljon olen kuullut)
- Restamaxin Purpur, jossa on palkattuna keulakuvana tämä naapurimaassa kuuluisa näyttelijä:
http://purpur.fi/- Finnjävelnin ylijäämäkapakka Bystro, joka on enemmän slaavilaista määritelmänsä mukaan:
"Bystron slaavilainen tunnelma kutsuu sinut nauttimaan ennenkokemattomista venäläis-kaukaasialaisen keittiön..."
http://www.bystro.fi/Onko näitä ravintoloita järkeä vertailla keskenään?
Mielestäni on, maantieteellinen ulottuvuus on yksi selkeä kriteeri ruokaravintolalle.
Lisäksi kaikki ovat ns oman kukkaron paikkoja.