Äskeinen itse kokattu ja syöty ateria:
Aperitiivi:
Dry martini Tanqueraysta ja Noilly Pratista. Kerrankin tein ravistamalla normaalin sekoittamisen sijaan (vaihtelu virkistää).
Alkuruoka:
Grillattua parsaa käärittynä ilmakuivattuun kinkkuun, kreikkalaista neitsytoliiviöljyä ja 30kk kypsytetystä parmesaanista vuoltuja lastuja, päälle ripoteltu merisuolaa sekä puristettu sitruunasta mehua. Parsa on pahamaineisen vaikea yhdistää viinin kanssa, niin ruokajuomana oli kuiva vermutti (edelleen Noilly Prat).
Pääruoka:
Salaatti, jossa savuchiliöljyssä marinoitua fetaa, grillattua paprikaa, punasipulia, kurkkua ja kahta eri salaattia (jääsalaatti & lollo rosso).
Naudan paahtopaistia rosmariini-hunaja-punaviinikastikkeella ja puikulaperunamuusilla.
Ruokajuomana tylsästi kivennäisvesi sitruunalohkoilla, kun alkoi ateriaa edeltäneet gin & tonicit (Tanqueray & Fentimans) vähän kihahtamaan kupoliin.
Jälkiruoka:
Italialaista vanilijajäätelöä crema di aceto balsamico peperoncinolla (eli chili-balsamicolla).
Juomana Glenfarclas 21yo.
Ateria nautittiin raikkaassa ulkoilmassa, taustamusiikkina punakylkirastaiden ja satakielien laulu.