Ruoanlaitto

Aloittaja orion, 06.08.09 - klo:00:55

« edellinen - seuraava »

-Mars-

****
Auktoriteetti
Viestit: 528
Sijainti: Espoo
Kirjattu
Hetken mielijohteesta ostin hirven lapaa. Suosituksia?
--
-Mars-

flashman

*
Edistynyt
Viestit: 146
Kirjattu
^itsellä menee lähinnä patoihin tai käristelihaksi. Itseasiassa aika usein myös intialaisiin ruokiin mutta sellaista vinkkiä tuskin hait...

salaryman

*****
Legenda
Viestit: 3772
Kirjattu
Spontaani vastaus olisi kärsivällinen hauduttaminen alhaisessa lämpötilassa: Pitkään ja hartaasti kasvisten ja yrttien kanssa vaikkapa savipadassa jos taloudesta ei crock potia (vielä) löydy.
"It's nice to be important but it's more important to be nice" John Cassis

-Mars-

****
Auktoriteetti
Viestit: 528
Sijainti: Espoo
Kirjattu
Lainaus käyttäjältä: salaryman - 25.10.14 - klo:21:11
Spontaani vastaus olisi kärsivällinen hauduttaminen alhaisessa lämpötilassa: Pitkään ja hartaasti kasvisten ja yrttien kanssa vaikkapa savipadassa jos taloudesta ei crock potia (vielä) löydy.

Tämä oli minullakin perusvaihtoehto. Taidanpa hauduttaa oluessa tuoreiden yrttien, sipulien ja juuresten kanssa.
--
-Mars-

Lh

Yleisvalvoja
*****
Legenda
Viestit: 2583
Kirjattu

Jape

**
Flanööri
Viestit: 224
Kirjattu
^Mutta mitä jos kuitenkin haluaa leikkiä kirveen kanssa? :-)  Noei, tuo on tosi hieno! Taidan harkita ensi kesänä synttärilahjaksi itselleni. Kerrohan jokunen käyttäkokemus sitten joskus.

Wolf

Yleisvalvoja
*****
Legenda
Viestit: 2005
Sijainti: Lohja
Kirjattu
Tuohan rupesi kiinnostamaan hankkia  :)

Salama

****
Auktoriteetti
Viestit: 937
Kirjattu

Salama

****
Auktoriteetti
Viestit: 937
Kirjattu
[spoiler=Varoitus, raakaa matskua!][/spoiler]

Pitää alkaa karitsareseptejä miettiä.

Arska

*****
Legenda
Viestit: 4736
Sijainti: Helsinki
Kirjattu
Millä vuosisadalla olet ottanut tuon kuvan?
Suositellaan täysraittiutta.

paddington

****
Auktoriteetti
Viestit: 778
Kirjattu
#970
Lainaus käyttäjältä: Arska - 16.11.14 - klo:11:55
Millä vuosisadalla olet ottanut tuon kuvan?

Ikean hyllynkannakkeet viittaavat kahdenteenkymmenenteen ensimmäiseen vuosisataan.
Varsin tunnelmallinen kuva, ja lihansyöntiä aidoimmillaan. Herkästi sitä unohtaa että se filepihvi lautasella on joskus lyöty hengiltä ja avattu.

Edit: typo

domppa

***
Eleganssin esitaistelija
Viestit: 473
Kirjattu

Bordeaux

*****
Legenda
Viestit: 1746
Kirjattu
Suosituksia hyvän hinta/laatusuhteen hiiliteräspannusta? Kotimaasta.  Myös yksi pinnoitettu pannu pitäisi saada, ja olen huomannut että kalliskaan sellainen ei ole pitkäikäinen, joten sopuhintainen saisi olla sekin. Ehkä tällä kertaa jotain muuta kuin Hackmania.

O.R.

Kisälli
Viestit: 2
Kirjattu
Hiiliteräksen puolesta deBuyer on toiminut erittäin hyvin. Hintaa muistaakseni 60-70�,�.
Jos pinnoitetun pannun ainoa tarkoitus on olla non-stick, nämä ajavat sitäkin virkaa.

Wolf

Yleisvalvoja
*****
Legenda
Viestit: 2005
Sijainti: Lohja
Kirjattu
Eiringistä DeBuyer, pärjäät loppuelämän.