Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Etiketti / Vs: Tumma puku
« Uusin viesti kirjoittanut salaryman 15.09.21 - klo:21:26 »
Pukukoodi tumma puku tai m/58 kunniamerkein on tullut itselle vastaan jonkin kerran.
92
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« Uusin viesti kirjoittanut Partasuti 15.09.21 - klo:16:20 »
93
Etiketti / Vs: Tumma puku
« Uusin viesti kirjoittanut Alhazen 15.09.21 - klo:15:49 »
Tuo kävisi järkeen - kun yritin aiemmin miettiä, minkälaisissa tilaisuuksissa suomalaisittain tiukasti määriteltyä tummaa pukua toivotaan ja käytetään tänä päivänä, jonkun veteraanijärjestön itsenäisyyspäiväjuhla välähti esimerkinomaisesti mielessä. Olin kohta parikymmentä vuotta sitten varusmiehenä pikkukaupungissa sellaisen portieerina ja vanhat herrat, jos eivät olleet evp. ja sen mukaisessa univormussa, saapuivat paikalle juuri kuvauksen mukaisina.
94
Hintoja laskettu.
95
Laatutori / Crockett & Jones Swansea, Dark Brown Calf + Dainite UK10.5
« Uusin viesti kirjoittanut pendejo 15.09.21 - klo:09:04 »
Vähälle käytölle jääneet (oman hankalan jalan takia) upeat Englantilaiset derbyt! Sävy hieno tummanruskea, pohjassa täysi Dainite tulevia kosteita kelejä varten. Kenkiä käytetty ulkona max 500 metrin matkan verran, lähinnä muuten töissä sisällä. Kengät ei ole vielä ehtineet kulua joten kunto ei paljoa uudelle kalpene.

(kuvat ilmoituksen lopussa)

Lesti : 341
Koko : UK 10.5 / EU 45

OVH : 580 €
HP : 200€

https://eu.crockettandjones.com/products/swansea-darkbrown-calf?eu=yes

Noudot Ullanlinnasta, Helsingistä tai postilla kengät kulkevat halki maan 7,90 euron kuluilla.
96
Asut ja pukineet / Vs: Hatut
« Uusin viesti kirjoittanut Jacomus 14.09.21 - klo:22:50 »
Täältäkin ääni lätsälle. Itsellä käytössä kesällä pellavainen, syksyllä sitten paksumpi villainen. Tykästyin kovasti, näiden hankkimisen jälkeen olen ollut ulkona paljain päin lähinnä lenkkeillessä.
97
Etiketti / Vs: Tumma puku
« Uusin viesti kirjoittanut salaryman 14.09.21 - klo:20:25 »
Lisättäköön vielä vähän provokatiivisesti, että tällainen tiukasti määritelty tumma puku on käsittääkseni uudempi suomalainen erikoisuus, jota en ole löytänyt ulkomaisesta tai vanhemmasta kotimaisesta etiketti- tai pukeutumiskirjallisuudesta. Sitä ei myöskään tunneta esimerkiksi Ruotsissa tai saksankielisessä Euroopassa, joissa ”mörk kostym” ja ”dunkler Anzug” tarkoittaa nykyisin lähinnä tummansinistä tai -harmaata tai harvemmin mustaa pukua mieluiten valkoisella paidalla ja hillityllä solmiolla, ja joissa toisaalta juhlapukuja ei voi periaatteessa korvata minkäänlaisella puvulla väristä ja solmiosta riippumatta.

Taitaa olla perua sotaveteraanien virallisemmista kokoontumisista joissa suomalaistulkinta tummasta puvusta korvasi sotilasunivormun kunniamerkkien taustana.
98
Asut ja pukineet / Vs: Turo Tailorin paluu
« Uusin viesti kirjoittanut salaryman 14.09.21 - klo:20:09 »
Suurin osa ellei kaikki Turon villakangas tulee Vitale Barberis Canonicolta tai Marzottolta eli aika samoilta toimittajilta kuin samassa hintaluokassa muutenkin. Leikkaus on ”moderni” samalla tavalla kuin ruotsalaisilla tai vaikka isossa osassa SuitSupplyn malleja, eli takit ovat perusmittaisina lyhyitä ja napituspiste korkea.

Tjaa, puvun takki on kyllä ihan normipituinen, ei mitään moitittavaa sen suhteen. Istuu vanhan äijän päälle ihan siedettävästi ilman mitään nuorisolaisten kotkotuksia muutamalla liikkeen ompelijan tekemällä perussäädöllä.

Valmistettu jossain Elboniassa ja kangas on sekoitekangasta. Kuten viestissäni mainitsin, tarvitsin mustan puvun nopeasti ja sain mitä tilasin. Saratorialiset hienoudet eivät olleet tuossa tilanteessa mielessäni päällimmäisenä.

Hautajaispukua en toivo vetäväni kovinkaan usein päälleni, tämä puku hoiti hommansa enkä siltä sen enempää odotakaan.
99
Walker Slaterin tweed-takki lisätty ja hintoja laskettu.
100
Laatutori / M: Gant (XL), Peak Performance (XL)
« Uusin viesti kirjoittanut Metsis 11.09.21 - klo:15:19 »
Vähälle käytölle jäänyttä vaatetta taas pois kaapista lojumasta.

Gantin OBDC-tyylinen kauluspaita, koko XL. Kunto hyvä. HP: 20 EUR

Peakin oranssi lampaanvillaneule. Kangas on hiukan karhean tuntuinen, mutta todella lämmin. Kainaloissa ja vatsakummun kohdalla on pientä nukkaantumista havaittavissa, muttei mielestäni mitään häiritsevää. Allekirjoittaneella ei ole suuria valokuvaustaitoja, joten neuleen väri on oikeasti hieman tummempi, kuin mitä kuvista käy ilmi. Koko XL. HP: 30 EUR

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]