Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Calle

Sivuja: 1 ... 48 49 [50] 51 52
736
Asut ja pukineet / Re: Solmiot
« : 12.04.09 - klo:21:49 »
En kiistä etteikö Stockalta ostettu halpa solmio voi olla laadukas, ja on niitä itselläkin kaapissa. Toisaalta niitä kävelee vastaan turhan usein.Yksivärisesssä saman solmion kohtaaminen ei tietenkään ole ongelma. Jos taas löytää itsensä samasta tilaisuudesta toisen kanssa jolla on sama kuvioitu solmio niin tilanne on jokseenkin nolo. Itseä harmittaa etenkin jos vielä toinen solmion kantaja ei muuten ole tyylikkäästi pukeutunut, oma solmio  'devalvoituu' kun joutuu katselemaan sitä huonoissa 'raameissa'.  Kerran tämän tilanteen kokeneena olen ehkä tullut paranoidiksi ja siksi olen suosinut solmioita jotka kieltämättä ovat ylihintaisia jos pelkää laatua pitää kriteerinä.

737
Asut ja pukineet / Re: Aurinkolasit
« : 02.04.09 - klo:11:53 »
Lainaus käyttäjältä: "Ville"
Huh, siinäpä hurjat klasit. Eittämättä joku muodinluoja päättää jossain vaiheessa tuoda nuo asusteet katukuvaankin.
Muistuttavat hieman Gaultierin laseja  joita oli Helsingissäkin myynnissä 80-90 luvun vaihteessa. Ne olivat toki hieman hillitymmät.

738
Asut ja pukineet / Re: Mitä tänään on päälläsi?
« : 02.04.09 - klo:11:50 »
En tiedä onko etikettiä tuosta vyön suunnasta mutta yleensä kai miehillä se on toisin päin kuin Villellä kuvassa. Syyt tähän ovat tietääkseni historialliset: Aseet kannetaan vasemmalla joten vasemmalta pujotettu vyö on vähemmän tiellä asetta vedettäessä. Toinen syy kai on se että oikeakätisen on helpompi avata ja kiristää vyötä kun se on tuolla tavalla (vrt. napit, naisillahan on napit toisin päin koska oletus oli että naisilla on pukija). Tämän päivän androgyynissä maailmassa tuolla vyön suunnalla ei liene suurempaa merkitystä, en tosin tiedä viestiikö joku alakulttuuri  sillä jotain toisilleen.

739
Asut ja pukineet / Re: Mitä tänään on päälläsi?
« : 01.04.09 - klo:22:03 »
Ville, onko sulla aina vyö tuohon suuntaa vyötettynä? Jos niin onko syy erottautuminen, vasenkätisyys, pukijan palveluiden käyttö vai joku muu?

Kesti tovin huomata tuo yksityiskohta kun toi crew cut vei huomion ;)

740
Asut ja pukineet / Re: Mitä tänään on päälläsi?
« : 31.03.09 - klo:21:51 »
Itse suosin aikanani kulmikasta crew cutia 80 ja 90 luvuilla. Ehkä pehmenin vuosien myötä  ja silmissäni crew cut tätä nykyä viestii turhan kovia arvoja. Ehkä toinen syy on se että jos näkee porukkaa noilla hiuksilla rapakon takana niin pojat ovat joko tulossa tai menossa Afganistaniin tai Irakiin.

741
Asut ja pukineet / Re: Mitä tänään on päälläsi?
« : 31.03.09 - klo:21:34 »
Komppaan: Hienot housut ja vyö. Tosin suosittelisin hiusmuotoilijan vaihtoa...

742
Asut ja pukineet / Re: Charles Tyrwhitt
« : 31.03.09 - klo:21:30 »
Ihan vaan varoituksen sana: Iän myötä kaulan paksuus on kasvanut, vaikka olenkin pysynyt lähes samassa painossa, enkä ole ainakaan lisännyt punttiskertoja. Samankaltainen ilmiö kengissä, jalka pidentyi muutamassa vuodessa niin että kenkiä meni uusintaan ihan sen takia etteivät mahtuneet jalkaan.  Eli nuorena ei kannata vielä ihan koko vaatekaappia täyttää kengillä ja paidoilla ...

743
Asut ja pukineet / Re: Laatupaidan tunnusmerkit
« : 31.03.09 - klo:15:54 »
Onko tuo että ei löydä valmispaitoja niin huono tilanne sittenkään? Tilaamalla saa juuri sellaiset  paidat kuin haluaa, joskus voi kankaan valinnan vaikeus tosin olla huomattava. Nykyään löytyy vaihoehtoja jopa Helsingistä mukavanlaisesti. Jos paikallinen tarjonta ei riitä niin saa hyvän syyn käydä esim. Lontoossa tilaamassa paitoja.  

Oma tilanne on sellainen että jotkut valmispaidat käyvät suoraan päälle mutta onhan se aina mukavampaa tilata paita omilla mitoilla. Ja löytämistäni valmispaidoista parhaiten istuva maksaa täyteen hintaan saman kuin erittäin hyvälaatuinen mittapaita.

744
Asut ja pukineet / Re: Laatupaidan tunnusmerkit
« : 31.03.09 - klo:13:02 »
Tuosta kohdistetusta kuviosta: Lienee fyysisesti mahdotonta kohdistaa kuviot koko hartian alueelta. Väkisinkin hiha menee hartiakappaleen alle ja sisemmän ja ulomman kankaat 'kulkevat ' eri matkan (eri määrän kuvion periodeja).

745
Linkit ja vinkit / Re: Jotain kamalaa: kuvaketju
« : 29.03.09 - klo:23:32 »
Tuolla designilla päästään jo lähelle sitä tilannetta että kummankin jalan kenkä voidaan tehdä samalla lestillä! Näin säästyisi tietenkin valmistuskustannuksia.

746
Asut ja pukineet / Re: Aurinkolasit
« : 28.03.09 - klo:14:02 »
Alain Mikli:llä on persoonallisia ja hyvälaatuisia laseja. Etenkin jos ostaa sarvesta tehdyt niin saa nauttia laadukkaasta käsityöstä myös aurinkolaseissa. Valitettavasti laatu ei ulotu fiman webbisaittiin joka on yksi hirveimmistä näkemistäni.
Urheilulaseissa mieletäni Oakleyn etu on se etta kaarevat linssit saa vahvuuksilla. Oma suosikkisävy firman linsseissä on Gold Iridium joka toimii lähes kaikissa olosuhteissa.

747
Asut ja pukineet / Re: Laatufarkkujen saatavuus??
« : 26.03.09 - klo:16:37 »
Kannattaa tutustua Wikipedian artikkeliin aiheesta 'Denim'.  Farkkukankaaseen pätee varmaan sama totuus kuin muihinkin eli mitä paksumpaa (painavampaa per neliö) sitä kestävämpää. Lisäksi jos kangasta ei ole esikulutettu tai kemiallisesti pehmennetty niin kestävyys on paremmin tallella.

748
Asut ja pukineet / Re: Charles Tyrwhitt
« : 25.03.09 - klo:12:37 »
Tuo poplin kankaan ryppyyntyminen taitaa olla enemmän ominaisuus kuin vika. Kevyt tärkki auttanee asiaa. Tilatessani T&A:n paitaa minua varoitettiin juuri tuosta poplinin ominaisuudesta.

749
Jos olet rap-tähti tai huumekauppias niin miksi ei? Muuten valitsisin jotain vähemmän jalometallista...

750
Asut ja pukineet / Re: Laatufarkkujen saatavuus??
« : 24.03.09 - klo:10:30 »
Farkkujen kestävyyteen vaikuttaa varmaan merkkiä enemmän kankaan pesu. Nyrkkisääntö lienee mitä tummempi (vähemmän käsitelty)  ja karkeampi kangas sitä paremmin kestävät kulutusta. Se haluaako joku sellaisia käyttää on taas täysin toinen asia.
Itse ostan ehkä parit farkut vuodessa. Vaikka käytänkin niitä paljon farkkuja tuntuu kerääntyvän kaappiin nopeammin kuin kuluvat puhki...

Sivuja: 1 ... 48 49 [50] 51 52