Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - henkkaa

Sivuja: 1 [2]
16
Asut ja pukineet / Classic Manin mittatilauspäivät
« : 08.11.09 - klo:23:20 »
Hei!

Ilmoitus koskee lähinnä Turun seudun kanssafoorumisteja, eli Humalistonkadun mainiossa Classic Manissa on 9.11.-14.11. mittatilauspäivät. Mainoksen mukaan heillä on runsas valikoima englantilaisia ja italialaisia (mm. Dormeuil, Zenga, Reede Taylor) mittatilauspuku- ja irtotakkikankaita. Alennus päivien ajan -30%. Lisäksi puvun tai irtotakin ostajalle tarjotaan kaupan päälle asuun sopiva solmio.

Itseäni ilmoitus ei henkilökohtaisesti koske, vaan joudun suuntaamaan ajatukseni hamaan tulevaisuuteen, jolloin tämä opiskelijanrenttu on valmistunut ja voi astella ylpein mielin liikkeeseen valitsemaan mieleistä kangasta. Mutta ehkä muita foorumistejä!

17
Asut ja pukineet / Turun jalkinetarjonnasta
« : 14.08.09 - klo:20:45 »
Hei vaan!

Haluaisin tiedustella turkulaisilta kanssakeskustelijoilta Turun seudulta löytyviä laatujalkinemyymälöitä. Sokoksen ja Stockmannin valikoimasta ainoa (ulkoisesti) tyydyttävä valmistaja on Left, jota foorumin perusteella kannattaa välttää (?). Muut valmistajat taitavat tunnistaa värivaihtoehdoikseen ainoastaan mustan ja tummanruskean. Hakusessa on siis vaaleanruskea semi-broguepari.

Houkutus verkkoshoppailuun on kova, mutten uskalla ostaa sikaa säkissä. Onkohan täysin utopistista kuvitella, että Varsinais-Suomessa myytäisiin esimerkiksi Loaken jalkineita?

Jos ongelmaan ei löydy ratkaisua, ainoaksi vaihtoehdoksi jää suunnistaa Kapteenskaan ja maksaa suurta ylihintaa heidän tarjoamista Barbourin kengistä. Todennäköisesti tämäkin olisi parempi diili kuin Leftin tarjoama, muttei sekään houkuta.

Sivuja: 1 [2]