Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - bowtiepasta

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Käynnissä oman kenkäkaapin karsiminen. Käytännössä katsoen nykyään 80% omasta kenkäin käytöstä on New Balancea ja nahkakengissä olen huomannut, että Alden on ainoita joissa fitti on oikeasti mukava. Parabootitkin vaan vähän sinnepäin.

Siispä nyt lähtee myyntiin oikeastaan kaikki muu. Pelottavan paljon löytyi kenkiä joita yhdistää se, et käyttö on jäänyt todella vähäiseksi. Tyylien puolella meni jo Vibergit, mutta loput kamat istunevat tänne paremmin.

Kenkien fitistä sen verran, että olen yleensä UK10/US11. C&J:t vähän kapeampi lesti, siksi puoli kokoa suurempi istunut hyvin.

Crockett & Jones - Connaught (UK10,5)

Todella nätit oxfordit hienossa kunnossa, jopa vielä legendaarisen foorumihahmo Taunon viimeistelemä (joku sauman shoe care -event tjsp) kiillotus päällä. Toecapista voi parhaillaan vaikka peilata pärstäänsä. Vähän turhan siistit olleet omaan käyttöön. Kaipaisivat pukua tai ees kapeita farkkuja.
hp 150e

Astorflex - Desert boots (UK10)

Laadukkaampaa dessua, eli italiassa valmistettu klassikko. Miltei käyttämättömät.
hp 80e

Meermin - Oxford (UK10)

Eipä näissä ihmeempiä, johonkin juhlaan hankitut ja sittemmin unohdetut perus-oxfordit.
hp 70e

2
Pyrkimys typistää vaatekaappi vain niihin rätteihin, jotka ovat viikottaisessa käytössä. Vähemmän yllättäen löytyikin kasa kamaa, joiden käyttö on jäänyt suurinpiirtein vuosittaiseksi. Itse olen yleensä suht vakaasti L-kokoinen, 183cm, 80kg, vyötärö 32 ja kaikki vaatteet istuvat, poislukien ne joissa mainittu toisin.

Pakettidiilejä suositaan hinnoittelussa, (miltei) kaiken on mentävä. Jos Streetwear-kama kiinnostaa, sama ilmoitus Stonarilla + Nikellä löytyy sieltä toiselta foorumilta.

J.Press erittäin autenttinen ivy-puku sack-leikkauksella yms, koko n. 40-42
Kaikki olennaiset detskut löytyy, napitus tietty 3-roll-2, muotolaskoksista ei ole kuultukaan ja kangas on todella nättiä. Sack-leikkauksesta huolimatta tämä on oikeasti todella hyvin istuva vaikka roikkuisikin vähän atleettisemman kehon päällä. Itselleni tässä on yksi selkeä ongelma, jonka takia lähtee myyntiin, eli hihat ovat minulle liian lyhyet. Niitä on pidennetty sen verran mitä kangasta on, mutta mulla on sen verran pitkät gorillakädet, että vähän hihat jäävät vajaiksi. En usko, että useimmilla samaa ongelmaa vastaan tulee, ihan normaalimittaiset nyt ovat.
100€
Suitsupply Sienna 52
Suittarin peruspuku useamman vuoden takaa nätillä birdseye-kuvionnilla. On nähnyt käyttöä kolmisen kertaa -  yhdet häät, yhdet hautajaiset ja yhdet sitsit. Sitseiltäkin puku selvisi vahingoittumattomana, joten kunto on erittäin hyvä. Housujen vyötäröä on kavennettu n. 34:stä lähemmäs 32:ta ja takin ylintä nappia siirretty vähän (helppo siirtää takaisin). Suittari ei vaan ole enää oma juttuni, mutta joku toinen saa tästä kätevästi ja halvalla hyvän arkipuvun.
70€


Trad-henkiset flanellihousut 32
Flat front, nätti kangas, hyvä fitti, en tiedä mitä näistä enempää sanoisi. Veikkaisin, että 60-luvulta. Leikkaus lähempänä lahjepropagandaa kuin slim fittiä, mutta hillitysti.
40€

Nigel Cabourn Formal Pant 32
Nämä eivät edusta mitenkään perinteistä Cabourn-fittiä, vaan ovat päinvastoin suht kapeaksi leikatut, kuten kuvasta näkyy. Kangas on ihan omia suosikkeja, todella nätti donegal. Itse käytän nykyään housuja vähän reilummalla leikkauksella, joten nämä ovat jääneet tosi vähälle käytölle vuosien varrella. Kunto moitteeton.
80€Yritin löytää kuvaa joka kuvaisi parhaiten fittiä:
https://www.cabourn.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/-/p-2-formal-slt-04.jpg

Our Legacy -kollari L-koko
Siisti kollari villasekoitteesta. Jos et osaa päättää, pistääkö aamulla päälle neule vaiko kollari, tarvitset tämän. Ei ole mun käyttöön oikein sopinut, joten käyttökerrat voi laskea yhden käden sormilla.
40€Uniqlon neuleita, merinopoolo ja lampaanvilla raglan-hihoilla. M
Pari uniqlon klassikkomallia joita ei taida löytyä tällä hetkellä mallistosta. Molemmat istuvat L-kokoiselle hyvin.
20€/kplTrickers MTO UK10
Parhaat viimeiseksi...Juuh, eli olen oikeasti tilannut joskus tällaiset Shoehealerilta kustomina. Waxed leather + olive canvas. Jos spectator-buutsit kiinnostavat, niin nämä ovat ihan helvetin hienot. Vaatii ehkä vähän räväkämpää vaatekaappia kuin mulla, vois esim sopia johonkin kunnon Iron Heart denimbro-menoon hyvin. Ei vaan kuulu omaan vaatekaappiin ollenkaan + että toi lesti on mun jalkaan ihan toivoton. Aikoinaan käytin noita jonkin aikaa kiukulla kun oli tullut maksettua niin helvetisti, mutta sit hyväksyin että ei toimi jalkaan. Olleet kaapissa viimeiset viisi vuotta.
140€


3
Kesän kynnyksellä vähän vaatteita myyntiin, jotka syystä tai toisesta ovat jääneet vähemmälle käytölle. Ristipostaus Tyylien puolelta koska noi Epauletin byysat, ivy-rotsi yms menee ehkä paremmin tän foorumin aihepiiriin. Sovitusmahdollisuus HKI Kalliossa tai päivisin Sörkassa.

Paraboot Avoriaz UK10
Useamman vuoden vanhat mutta lesti istuu minulle vähän kehnosti, niin ei ole tullut pitkään aikaan käytettyä. Voisin myydä eteenpäin ennen kuin rupean venyttämään. Hyvässä kunnossa, kaipaavat toki huoltoa kun olleet kaapissa pidempään.

Hp 150€


Alden Indy Chromexcel US10.5
Trubalance-lesti, eli vastaa US11-kokoa. Kuten Avoriazit, nämä istuvat vähän huonosti itselle. Monofixilla laitetut vibram raptor -pohjat, eli liukastelusta ei tarvitse kärsiä. Hyvässä kunnossa, tikkauksia vahvistettu Monofixilla samalla kertaa.

Hp 130€ varattu
New Balance 1500, UK10,5
Vastaa US11-kokoa. Käytetyt, näkyy hinnassa. Halpa portti esim 991-sarjan bensalenkkareihin.

Hp 15€


Mister Freedom Malibu Sea Denim sz 32
Istuvat true-to-size, ihan törkeän siistit, sopivat kaikenlaisiin kesäisiin americana-setteihin. Jääneet kuitenkin vähälle käytölle, kun ei oikein tosta lahjepropagandasta oo päässyt eroon viel. Työnlaatu Mister Freedomin tavoin taas ihan huikeeta.

Hp 90€

Engineered Garments C-1 vest sz L
Valitettavasti miltei käyttämätön, todella siisti liivi. Jos haluat edustaa esim luovan alan toimistoduunissa mutta mennä samoilla kamoilla harrastamaan vaikka SRA-ammuntaa niin tässä mitä mainioin liivi (huom. en harrasta ammuntaa enkä oikeasti tiedä miten hyvin taskut vetävät RK- tai AR-lippaita). Ei ehkä kuitenkaan ihan kauhean hyvin sopinut vaatekaappiini vaikka olisinkin näin halunnut.

Hp 70€Patagonian saderotsi sz L
Muutamia kertoja käytetty, ei käytön jälkiä.

Hp 50€


Neighborhood-shortsit sz 32
Kuvat kertonee kaiken. Suht törkeät, aika kapeasti istuvat. Jos on jäätävät kyykkyreidet niin kandee jättää väliin.

Hp 40€Rapha merino undershirt sz L
Hyvä aluspaita, ei pelkästään pyöräilyyn. Itselle tämänlainen kaipais poolokaulusta, joten olen käyttänyt ehkä pari kertaa.

Hp 30€ MYYTYEpaulet-housut, Rudy-leikkaus sz 32
Nämä sen sijaan sopivat erityisen hyvin jos löytyy jaloista pihviä. Itse valitettavasti sen verran kuihtunut, että eivät enää ihan kauhean hyvin natsaa. Superlaadukkaat ja toi kangas on 5/5.

70€Ivy-rotsi (amalgamated clothing) 40R
Autenttinen Ivy-takki kaikilla olennaisilla detskuilla. Union made, tietysti. Ihan todella nätti lajinsa edustaja, itselläkin kun on kuitenkin jonkun verran ivy-rotseja käynyt kääntymässä.

60€Buzz Rickson punainen loopwheel-kollari sz L
Tästä en muistanut ottaa vielä kuvaa. Malli on sama kuin alemmassa tuotekuvassa mutta kollari on vanhempi ja väri selkeästi kirkkaammanpunainen. Vähän kutistunut käytön myötä, aika pieni L parhaillaan, sopisi ehkä paremmin M-kokoiselle.

50€

4
Tuttu meno, eli copypaste tyylein puolelta, poistin jo myydyt kamat listalta. Karsitaan vaatekaapista kamaa jota ei niin tule käytettyä. Koska alemyynnit, on hinnat pistetty valmiiksi aika alas. Kandee skippaa kuppaiset -25% alet ja poistaa laatukamaa oikeasti todella halvalla. Vaatteet sijaitsevat Helsingissä.

edit: pahoittelut paskoista kuvia neuleiden ja massimon chinojen suhteen. pyrin ottaa uudet kuvat asap, mut aika yllätyksetöntä peruskamaa istuvuuden puolesta toki, ei mitään erikoismiesten fittejä.

Trickersin Logger-buutsit, värinä Marron, koko uk10. Todella siistit, nahka huippulaatuista ja värisävy oikein kaunis. Ikääntynevät nätisti, ainakin käyttäjä Veijon loggerit ovat todella eeppiset. Itsellä nämä kuitenkin jääneet miltei kokonaan käyttämättä, koska lesti on mulle vähän hankala. Oon varmaan n.10-15 kertaa kokeillu ja käyttänyt paksujen sukkien tai pohjallisten kanssa, eli miltei uudenveroiset. Nyt kun tuli noi Vibergit hankittua niin aika pistää nää eteenpäin. hp 180€
Margielan v-aukkoinen neule, koko L, hyvinkin true to size. Nätti mut ei sovi omiin tyyleihin, liian skarppi. Miltei käyttämätön, 70€.


Massimo Duttin siniset chinot, koko 34 (mut jos on yhtään reisissä kokoa niin nää sopii paremmin 32-kokoiselle). Ostin itse hetken mielenjohteesta ku tarvitsin lomareissussa siistejä puuvillahousuja, mut ei sittemmin tullu juurikaan käytettyä. Hyväkuntoiset, hp 35€.


Bluebluejapanin sashiko vest, koko 4. Porter-poistojen sarja jatkuu. Ei fitin puolesta sovi ihan mulle, tarttis sellaiset 5-10 kg lisää pihviä ainakin. Koko jossain L:n ja XL:n välissä, mulle liian suuri. Kannattaa tsiigaa erityisesti toi kangas, ihan huikeaa. Tämä liivi tosiaan enemmän mahdollisuus kuin uhka, hp 90€. MYYTY
Mujin pitkähihainen breton-paita, koko L. Japsimitoitus, eli paremminkin vähän reilu M. Jännä, todella tiheä kangas ja Mujin tapaan kova hinta/laatu. Siisti, mut itselle liian pieni. Hp 25€ VARATTU.Our Legacyn v-aukkoinen pellavasekoiteneule. Koko M, mut aika loose-fitti, sopii hyvin myös L-kokoisille. En ole paljoa käyttänyt. Hp 45€.


OL:n kreisi afrikkapaita. Unohtunut kaapin pohjille. Koko L, true to size, pellavasekoite. Ei sijaitse parhaillaan kotonani, mut kulkee posteineen hinnalla 35€.Kauppoja voidaan tehdä kasvotusten Helsingissä, mutta vaatteet lähtevät ostajan kustannuksella postilla kyllä liikenteeseen.

5
Vapaa sana / Kotimaan matkailuketju
« : 17.05.15 - klo:18:39 »
Nopealla selauksella ja hakukoneella en löytänyt vastaavaa ketjua, joten perustetaas. Voi olla hyödyllinen jollekin toisellekin. Jos kuitenkin jollain toisella nimellä löytyy jo vastaava, siirtäkää tämä sinne, grazie.

Laiskana kuitenkin x-postaus lähinnä tyylien puolelta. Eli Tyylit x Karhunkierros (halutessaan voi tsekkailla enemmän blogin puolelta Osa1 ja Osa2) lähestyy uhkaavasti ja ens viikon torstaina autolastillinen (tai siis kolme tyyppiä) lähtee kohti Kuusamoa kiusaamaan itseään.

Itse kisa on lauantaina, joten olemme varanneet aikaa hyvin siirtymiseen. Torstaina olisi tarkoituksena taittaa matkaa Helsingistä vähän Kajaanin ohi Hyrynsalmeen asti, perjantaina sit sieltä Kuusamoon.

Nyt haussa matkaohjelmaa! Päästään torstaina lähtemään vasta puolilt päivin, joten ei kauheesti ehdi muuta tekee kuin ajaa, mut kovat ruokapaikat matkan varrella (sillai ettei mielellään tarttee liiemmin kiertää) kiinnostaa. Perjantaina sen sijaan on ihan hyvin mahdollisuuksia tsekkailla paikkoja kun matkaa ei ole kauheesti taitettavaksi ja aikaa on. Nähtävyydet, ruokapaikat, kyldyyri jne kaikki sellainen olis kovia.

6
Kaapin siivousta, keräilen tässä rahaa yhteen poistoon joten nyt myydään taas priimaa.

Stone Island -neule, koko XL (istuu kuten L, kuten SI yleensäkin)
Ostettu joulun alennusmyynneistä. Selkeesti enemmän kesäneuleen tapainen, koska varsin ohut. Mulla melkein samanlainen aiemman malliston neule vihreenä ja tää jäänyt vähälle käytölle. Ei ole itseasiassa edes worn twice, koska oon mielestäni käyttänyt tätä vaan kerran. Koska sopii mulle ja on miltei käyttämätön, en ole valmis myymään tätä mihinkään pilkkahintaan, mutta 80€ lienee varsin kohtuullinen siltikin.
fittikuva (oon itse 183cm, n 77kg)


Engineered Garmentsin E-1 housut (L)
Näiden myynti harmittaa, mutta pakko myöntää et itselle on sen koon verran liian suuret. Vyötärössä on kahdenlaista säätövaraa, eli solmittavat nauhat ja takana cinch-back. Mulla on itsellä vaan turhan kapee vyötärö, joten vaikka saan nämä kyllä niillä istumaan, niin kangasta on silti vähän liikaa mun makuun ja housut valuu liian alas lantiolle. Sanoisin et istuu XL-koon tai 34+ vyötäröiselle tyypille paljon paremmin. Itse mallihan on todella jees ja housut on hyvässä kunnossa (yks snadi rispaantuma lähellä toisen jalan nilkkaa, yritin taltioida yhteen kuvaan). Kangas on tukevaa twilliä(?) ja nämä näyttänee paremmalta vaan käytön myötä. Hintapyyntö 65€.
(seuraavassa kuvassa näkyy em rispaantuminen)

fittikuva


muita E-1 tyylejä ja fittiä voi kuikuilla esim täältä
http://product.nuji.com/large/94ff04b9-09cd-45c4-8f6b-1998c055be8e.jpg
http://is4.revolveclothing.com/images/p/fw/z/ENGI-MP10_V3.jpg
https://b37e2a690c47a2f6ed57-3cb151b8083f8d1f7f63333299fd431c.ssl.cf3.rackcdn.com/products/large/b3fba128123aa249514a3b349fa0ab76.jpg

Uniqlo Selvage Regular Fit (32) (toi tummin, kuluttamaton vaihtoehto)
Hyvät perusfarkut halvalla, ei kuitenkaan mulle kauhean hyvä fitti joten jääneet käyttämättä. Varmaan kerran kokeiltu, toisen kerran käytetty. Unohdin ottaa noista kokokuvan, fitti kandee tsiigaa Uniqlon sivuilta. Hp 30€


http://www.uniqlo.com/uk/store/goods/135738

Uniqlon pellavapaita ja flanellipaita (molemmat L, istuu true to size)
Kaksi miltei käyttämätöntä Uniqlon paitaa. Mitä näistä nyt sanoo, Uniqlolla sekä pellava- että flanellipaidat on mun mielestä lafkan parhaasta päästä. Yksin 25€/kpl, yhteensä 40€.

Brooks Brothersin Makers Made in USA BD-paita. 16-36 koko, eli reiluhko L
Eipä ole tätäkään tullut pitkään aikaan käytettyä, joten pistetään kiertoon. 40€Vanhasta ketjusta myynnissä viel huippuhyvät Mujin chinot ja sit toi Alainin cardigan + kesäksi mcgregorin paita, jos kiinnostaa
http://tyylit.fi/foorumi/viewtopic.php?f=7&t=677

7
Ei ehkä se paras aika myydä kamaa koska alet päällä, mutta pistetään hinnat se huomioiden alas. Kaappia pitää tyhjentää. Osa kamasta ollut aiemminkin myynnissä mutta kaikissa niissä on vedetty hintoja alas.

Iron Heart Triple Works Work Shirt (TWSH-02)
Todella nätti työpaita. L-koko, mutta pesussa kutistunut sen verran et rinnasta vähän kinnaa ja hihat turhan lyhyet. Sanoisin et nykyään aika true to size M. Todella nätti kangas.
MYYTYAPC denim shirt jacket
MYYTYOur Legacy harvest jacket
M-koko, true to size, jäänyt mulle pieneksi. Ajalta jolloin OL oli viel aika heritagekamaa. Erittäin mukava ja nähnyt paljon käyttöäkin. Hyväkuntoinen kuitenkin, todella jees kevyeksi kesärotsiksi. Feilasin toisen kuvan kanssa, pistän sen myöh illalla ylös.
MYYTYOur Legacy denim BD
L-koko, mut aika slimmi. Jossain M:n ja L:n välissä paremminkin. Hihat on kapeet varsinkin forkkujen kohdalta. #mustaswag tai #harmaaswag, nätti kuitenkin.
MYYTYSNS Herning
L-koko, mut aika pitkä. Sopinee hyvin pitkälle ja laihahkolle. Itse oon 182 ja koska mulla on viel aika lyhyt selkä niin ei tätä ole tullut montaa kertaa käytettyä. Laadun puolesta taattua SNS:ää.
MYYTYBerg & Berg merino/cashmere (90/10) shaalikaulus, HARMAA
L-koko, true to size ja mulle joko suunnasta vähän turhan reilu. Ei kaikkein slimmein fitti, mutta ei mikään löysäkään. Erittäin pehmeä ja muutenkin mukava. Otin kuvat tästä myös mut en saanut niitä viel ulos kamerasta, päivitän ne kunhan saan kameran akut ladattua.
MYYTY


Muji straight leg chinos, L (32)
Todella nätit chinot jotka istuu true to size ja muutenkin oivalliset. Luomupuuvillaa, erityismaininta nätistä kankaasta joka sopis paremmin joihinkin viis kertaa hintavampiin byysiin. Viimeisen laskun mukaan mulla on kuitenkin viis paria khakeja (+yhdet EG:n E-1:t tulossa) joten myydään nää eteenpäin kun on miltei iskemättömät viel. Ei oo edes worn twice, koska vasta kerran käytetyt. Fitti on straight leg ja vaikka #lahjepropaganda, niin eivät nämä kyllä mitkään valtavat ole. Aika trad/ivy-fitti, joten jos ei viitsi pistää paalua joihinkin reproihin niin tästä hyvät.
30€
McGregor Million Mile Scotset lyhythiha-BD
M-koko, vähän reilu mut itselle turhan pieni. Varaslähtö kesään, super authentic polycotton-kangas jne.
15€Alain sweatshirt cardigan
L-koko, istuu true to size. Alain on aika hämärä merkki, jota myytiin yhden kauden ajan Trunkissa. Ei oo kauhean paljon muualla näkynyt.Itse poistin kokeeksi Yooxista. Ei ollut ihan oma juttu, mut kangas on ihan hyvää ja made in italy.
25€C&J Lowndes 10.5UK
Crockett & Jonesin klassikkokenkä, nämä pitäisi myydä. Ei vaan tuu itse käytettyä, liian fiinit, liian sirot ja liian menswearit mulle. Istuu true to size. Jos on oikein levee jalka (kuten esim itsellä), niin sit sopii myös UK10:lle. Ovat käytetyt ja snadia kulumaa/käytön jälkiä, mut hyväkuntoiset.

MYYTY

8
Laatutori / C&J Lowndes 10.5UK
« : 27.01.14 - klo:19:22 »
C&J Lowndes 10.5UK
Crockett & Jonesin klassikkokenkä, nämä pitäisi myydä. Ei vaan tuu itse käytettyä, liian fiinit, liian sirot ja liian menswearit mulle.

Istuu true to size. Jos on oikein levee jalka (kuten esim itsellä), niin sit sopii myös UK10:lle. Ovat käytetyt ja snadia kulumaa/käytön jälkiä, mut hyväkuntoiset.

230€-> 180€, tulkaa joku hakemaan. Halvalla lähtee.

9
On taas aika tyhjentää vaatekaappia. Omat tyylit menneet viimeisen vuoden puolentoista aikana entistä vahvemmin tonne katutyylin puolelle, joten nyt löytyis enemmän noihin italo #menswear / klassisempiin tyyleihin kallellaan olevaa laatukamaa ja toisaalta jonkun verran vaan hyviä rättejä jotka ei koon puolesta sovi mulle. Toisaalta oon myös melko varaton, joten aihetta myynnille on.

Voi olla et ketjuun tulee viel viikon tai seuraavan aikana pari juttuu lisää (ainakin yks härskihkö Margielan neuletakki), en ehtinyt ihan täyttä inventaariota tehdä.

Tarkkasilmäisimmät ehkä kuvien taustoja tsiigaillessaan huomaavat että värejä on vähän käsitelty. Ehkä en vaan osaa, mutta kännykän ruudulla hyviltä näyttävät kuvat muuttuvat nettiin ladattuna kauhean valjuiksi. Päädyin jonkun verran fiksaamaan värejä kohdilleen, eli nyt noi kuvat vastaavat aika hyvin vaatteiden oikeita värejä.

Mittoja voin tietty ottaa tarvittaessa, mut pääsääntöisesti kledjut istuu L-kokoiselle ellei toisin mainittu. Esim Uniqlot taitaa olla kaikki M-kokoa mut U:n neuleet istuu vähän reiluhkosti.

Margiela 10 neule, puuvilla, koko L
Todella nätti, istuu true to size. Tarttis kuitenkin kaverikseen enemmän jotain kevyttä italotyylistä vaatetta kuin mitä meikäläisen vaatekaapista just ny löytyy. Sopii hyvin kerrospukeutumiseen. Porterin alesta joskus -50% tai -70% ostettu, silloinkin hinta tais olla viel jotain 100-120€.

Pistetään hintapyynnöksi 70€.

Rag&Bone shaalikaulusneule L
Tämä on aivan upea. Todella siistiä matskua ja näin chunkyksi neuleeksi järjettömän pehmeä ja mukava. Mulla on kuitenkin aivan liian iso droppi tätä varten, eli pitäis kiikuttaa ompelijalle. Istuu kokonaisuudessaan true to size. Ei mikään säkki, mutta ei mikään kaikkein kapeinkaan vyötäröltä. Ei tosin ton mallisen neuleen kuulu ollakaan.

MYYTY 60€Rag&Bone neuletakki L
Sama valmistaja, mut päinvastainen ongelma. Kapea mitoitus. Vaikka L-kokoa, niin sanoisin et istuu paremmin M-kokoiselle tai jos oikein napakkaa istuvuutta haluaa niin sit toki L-kokoiselle myös. Itsellä vähän liian tiukka rinnanympäryksen kohdilta.

60€ MYYTY

Gant Rugger ruosteenpunainen L
Nätti neule, mulle liian iso.

MYYTY 40€Gant Rugger ruskea/musta L
Sama kuin yllä, mulle liian iso. Todella tuhti, erittäin nätti talvineule ivy/americana-tyyleihin.

MYYTY 40€Uniqlo neuletakki, villa
Ei tuu vaan käyttöä nähneeksi tämä. Yksinään vähän Hockey Night, mut esim pikkutakin alla todella nätti. Mallia voi ottaa vaik oranssifani #1 DresslikeA:n tyyleistä.

20€


Uniqlo poolokaulusneule, merinovilla
Liian #menswear mulle. Istuu enemmänkin kuin kapeahko L. Kuvassa tummanvihreä, sama neule löytyy myös tummansinisenä. Jompikumpi/molemmat myynnissä nyt.

20€


Uniqlo neuletakki, puuvilla
Sama juttu kuin toisella oranssilla neuletakilla, ei vaan näe kauheesti käyttöä.

15€ MYYTY


Muji neuletakki, villa
Japanista asti proxylla tilattu, mutta ei oikein sovi värinä mulle. XL-kokoa, mut japsikoot, eli periaatteessa L.

20€Albam v-aukkoinen neule purppura, koko M.
Purppura on mulle turhan keikari väri. Vaikka Albam on laatuvalmistaja niin nähnyt käyttöä aika vähän ja viettänyt suurimman osan aikaa laatikon pohjalla (kuten rypyistä huomaa). Kaverin kissa kiivennyt kerran tota pitkin, kynnenjäljet saattaa huomata kakkoskuvassa. Ei käytännössä huomaa käytössä mut ilmoitanpahan nyt kuitenkin ja otettu hinnassa huomioon. Istuu true to size M.

15€
https://lh6.googleusercontent.com/IAPbw8jEr3A0HmP8s-WVfXQ5XR_dtWJFipNmD3qrfG8=w667-h889-no[/img]


Brooks Brothers chinot aka chinokset koko 32
Istuvuus jossain siellä klassisen ja kapean välimaastossa. Vähän turhan trad meikäläisen makuun. Maanneet laatikon pohjalla jonkin aikaa, tarvinnevat pesun ja silityksen mut muuten hyvässä kunnossa.

20€

   
C&J Lowndes 10.5UK
Crockett & Jonesin klassikkokenkä, vähän miettiny josko kannattais myydä. Ei vaan tuu itse käytettyä, liian fiinit, liian sirot ja liian menswearit mulle.

Istuu true to size. Jos on oikein levee jalka (kuten esim itsellä), niin sit sopii myös UK10:lle. Ovat käytetyt ja snadia kulumaa/käytön jälkiä, mut hyväkuntoiset.

230€ lienee erittäin kohtuullinen hinta. -> 215€Diileistä voitaneen sopia ainakin jos päätyy ostamaan useamman vaatekappaleen samalla. Tavoitteena olis pistää tavara kiertoon.

10
Laatutori / C&J Lowndes 10.5UK
« : 19.10.13 - klo:17:14 »
Crockett & Jonesin lowndesit koossa 10.5UK, vähän miettiny josko kannattais myydä. Ei vaan tuu itse käytettyä, liian fiinit, liian sirot ja liian menswearit mulle. Klassikkokenkä kuitenkin.

10.5UK, istuu true to size. Jos on oikein levee jalka (kuten esim itsellä), niin sit sopii myös UK10:lle. Ovat käytetyt ja snadia kulumaa/käytön jälkiä, mut hyväkuntoiset. 230€ lienee erittäin kohtuullinen hinta.

Pistän kuvaa myöhemmin tänään.

11
Jep, jep. :(

kuva lainattu jb:ltä, postaan oman kuvan myöhemmin tänään.


http://www.keikari.com/foorumi/index.php?topic=2415.45

Lesti 81 ei vaan sovi meikäläiselle. Olen itse UK10 ja näitä voi pitää jonkun aikaa, mutta työpäivänkin verran jos ovat jalassa niin oikeaa jalkaa pakottaa ja vitutus on kova.

Venyttämisestä vähän paskoja kokemuksia joten mieluummin ehkä tänne myyntiin. Koko on kärjestä kapea UK10. Meikäläisen jalka on leveähkö UK10 ja lesti kapenee kärkeä kohden turhan paljon. Riippuen siis jalan muodosta sanoisin et nää sopii koolle 9.5-10UK, ehkä jos on erityisen kapee jalka varpaiden kohdin ni 10.5.UK menee myös.

Hintapyyntö 270e, todella vähän käytetyt. Helvetin siistit kengät jos vaan toi 81-lesti natsaa.

12
Valuuttavaje on todellinen ja ennenkaikkea kaappia pitäisi muutenkin tyhjentää. Nyt pitäisi saada tavaraa liikkeelle, joten pistän hinnat heti kättelyssä pohjalle. Otan tarvittaessa mittoja, mut käytännössä näissä kaikissa koot natsaa hyvin (poikkeuksista olen ilmoittanut). Ostakaa kerralla enemmän.

Canalin sinertävä kauluspaita koko 39
Made in italy, hieno vähän erikoinen kangas. Vaikea saada taltioitua kuviin, mutta tuollainen sinertävänharmaa. Erittäin mukava ja kesälle sopivan ilmava. 15e MYYTY

J.Crew pellavapaita koko M (kavennettu ompelijalla)
Ompelijalla käyttämisen jälkeen erinomainen kesäinen pellavapaita, ei vaan enää sovi. Slimmi M-koko. 15e MYYTY

Uniqlon kesäinen kashmir/puuvilla neuletakki koko L
Jotenkin tällaiset todella kevyet neuleet ei vaan oikein itselle toimi. Jäänyt vähälle käytölle, hyvä leikkaus, toimii esim irtotakin alla hyvin. 25e


Engineered Garments koko M
Kädet ovat hieman lyhkäiset, mutta muuten aivan mainio paita. Itselleni kuitenkin liian pieni. Tähän hintaan voi vaikka poistaa ja käyttää hihat käärittyinä tai muuttaa lyhythihaiseksi. Mainio paita nimittäin muuten, single needle tailoring ja kaikki muutkin detskut paikallaan. 15e MYYTY

Uniqlo samettipaita koko L
Ei nähnyt ihan kauheesti käyttöä, mutta nätti paita viileämpiin iltoihin. Itse käyttänyt lähinnä overshirttinä, toimii hyvin.

15e

Our Legacy japanese chambray koko L
Älytön diili, poistakaa nyt joku tämä. Hieno paita, jotenkin jäänyt vaan vähemmälle käytölle meikäläisellä. 35e MYYTY

Mujin samettihousut koko 82x85 (eli siinä 31 käytännössä)
Slimmit ja kevyet kevät/kesäsammarit. Miltei käyttämättömät, mutta mulle samettihousut eivät vaan oikein toimi. 25e MYYTY

Engineered Garments Workaday sammarit koko 32 (lätkässä lukee 34, mut Workadayt on ilmoitettua kokoa pienemmät)
Näitä on tullut käytettyä ja takataskussa huomaa vähän kulumaa, mut muuten hyväkuntoiset. Erikoisen hyvä leikkaus, ei ihan slimmi mutta kuitenkin istuu todella hyvin. 30e MYYTY

Vähän kulahtanut Jil Sanderin rotsi (koko S-M riippuen et millaisesta fitistä diggaa)
Materiaali jotain käsiteltyä puuvillaa tjsp. On tosiaan nähnyt aikoinaan käyttöä enkä tästä nykyään kehtaa paljoa pyytää, mut 15 eurolla hyvä diili. Snadi tahra tai värjäytymä toisessa kädessä, mut sitä melko vaikee ylipäätään huomata (tossa tokan kuvan keskellä vähän näkyy). Eli 15e.Gant Ruggerin raskas neule. Koko L.
Ei mitenkään kesäinen vaatekappale, mut valmistautukaa siihen et Suomen kesä lyhyt, ankee ja syksy tulee kuitenkin pian. Todella hyvälaatuinen, naurettava hinta. 20e


edit: uniqlo cardin matsku unohtui. Kandee poistaa, soft as hell.

13
Laatutori / AS:n chukkat (UK9.5), BB:n sack jacket n.40
« : 27.04.13 - klo:12:47 »
Parit vääränkokoiset jutut joista aattelin et voisin pistää eteenpäin jos ostaja löytyy niin ei tarttee viedä suutarille/ompelijalle. Omat kuvat tulossa kunhan pääsen kotiin.

Ekaks AS:n Redgrave-chukkat. Erittäin siistit peruschukkat, dainitepohja. Mietin että nämä veisin venytettäväksi, mutta ehkä ostan vaan uudet samantyyliset puol kokoa suurempana. Olis pitänyt suosiolla ottaa UK10:t mutta koska Chayn mittauksien mukaan olin jtn 8.5/9, niin päädyin ottamaan 9.5UK:t. Mun leveälle räpylälle auttamatta liian kapeat. Sanoisin et toimivat vähän leveämmälle UK9.5:lle tai sit kapeahkolle UK10:lle. Todella hyvät peruschukkat. Eivät ole kauheasti nähneet käyttöä koska tosiaan snadisti liian pienet, sanoisin et mokkaharjalla kun vähän sukii niin näyttänevät about uudenveroisilta.150 euroa. Kengät sijaitsevat helsingissä.


Toisena erittäin authentic ivy-takki kesäksi. Sack-leikkaus, 3-roll-2, kevyehkö hartiarakenne jne all good things. Kangas on jotain vähän chambrayn tapaista, varsin nättiä ja köykäistä. Hihat on kuitenkin lyhyet eli niitä tarttis ainakin itse pidentää (itsellä tosin pitkät gorillakädet, mut on noi oikeasti melko lyhkäiset hihat), hihassa vaikuttais olevan matskua et operaation pitäis onnistuu. Sanoisin et koko on siinä aika hyvin 40R, hihoja lukuunottamatta.Tästä A+ rotsi kesäisiin ivylarppeihin. Hintakin olisi varmaan ihan jees pistää. Sanoisin et 60e erittäin reilu.

14
Laatutori / Pari neuletta: Albam M, Gant Rugger L
« : 22.01.13 - klo:12:33 »
Pari vähälle käytölle jäänyttä neuletta, molemmat istuvat aika true to size:

Albam, koko M (valaistus luo ton gradienttiefektin, neule siis yksivärinen. alareuna antaa parhaan kuvan värityksestä). Laadultaan taattua Albamia.

35e

Gant Rugger, koko L. Istuu true to size normaalimittaiselle L-kokoiselle. Itselle rinnanympärykseltä hyvä (oon ihan vähä bodaillu) mut pituutta valitettavasti liikaa (itse siinä 183 ja lyhkäinen torso) eli vähän pidemmälle pitäis istuu hyvin. Tosin kuten kuvasta näkyy, niin ei tuo mullekaan kauhean pitkä oo, eli menee parhaiten 185-190 mittaisille. Miltei käyttämätön, ajattelin oottaa et kasvaisin tähän neuleeseen mut pakko se uskoo et tässä iässä ei enää pituutta tule lisää.

50e

15
Laatutori / Paketti solmioita (halpa)
« : 22.01.13 - klo:12:11 »
Karsin solmiokokoelmani pariin Berg & Bergin neulesolmioon joten myyn kaikki muut pois pakettina. Mukaan kaupan päälle Trafalgarin laatuolkaimet.

Laihojen hipsterien ei kandee vaivautua, nämä ovat aika äijäkokoisia. Borrelli varsinkin on tollainen levee ja todella power tie-henkinen, mut voi luoja miten siisti sellainen. 6- tai 7-fold rakenteinen (tsiigatkaa kuva, miten noi ny sit meneekään) ja materiaali on kashmirin ja perusvillan sekoitusta. Matskuna yks siisteimpiä solmioissa vastaan tullut. Todella tukeva, tällä saa perus FiH:stäkin kunnon mötikän (hyvällä tapaa). Itsellä vaan ei mitään tarvetta tällaiselle solmiolle koska en oo bisnesmies. Kasuaalikäyttöön tää on ihan liian retee.

Noista muista toi Paul Smith ja Etro on vähän haastavampia (mut laadukkaita toki), mut esim J.Press on hyvä perussolmio.

leveydet siinä 9,5-11cm, kuva vääristää vähän (esim PS kapeampi kuin tuo Borrelli)
ylärivi: Borrelli, Etro, J.Press, Trafalgarin olkaimet
alarivi: Land's End, YSL, Paul Smith

Hinta 50e, sijaitsevat Helsingissä

Sivuja: [1] 2 3 ... 5