Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Partasuti

Sivuja: 1 [2]
16
Asut ja pukineet / Kalvosin ja nappi ne yhteen soppii
« : 23.04.12 - klo:18:20 »
Luullakseni tältä foorumilta puuttuu vielä kalvosinnappien ja kalvosinten yhteissäie. Täällä tarkoitus on esitellä omasta mielestään erityisen toimivia edellä mainittujen yhdistelmiä. Ainakin minä käytän aina kun vain mahdollista ranskalaisia käänteitä paidoissani ja sovitan niihin sopivat pitimet. Tapa ei enää nykyisin ole kovin yleinen, mutta näkee sitä silti hienompien ja hienostelevimpien ihmisten käyttäminä. Mielestäni piru on yksityiskohdissa ja hyvä niin.

Aloitan sillä mitä kutsun Leif Fagernäs -paidaksi ja siihen sopivalla kalvosinnapilla. Napin väri vivahtaa hieman turkoosiin, kun taas muut yhdistelmän osaset ovat selkeästi sinisiä. Kaikki toimivat silti kokonaisuutena.[spoiler=Merkit]Nappi: Façonnable | Paita: Pal Zileri | Puku: Ermenegildo Zegna[/spoiler]

17
Laatutori / M: Voyage d'Hermès 35 ml EdT -tuoksu [myyty]
« : 18.03.12 - klo:14:52 »
Jos olet aina halunnut sukeltaa Hermèsin maailmaan muttet ole uskaltanut, on nyt siihen edullinen tilaisuus. Hajuvettä on suihkuteltu muutamaan otteeseen, mutta ei sitä määrästä pysty näkemään.

Pyydän tästä viisi euroa, jolla katan postitus­kustannukset. Yhteydenotot yksityisviestitse, vastauksena tähän ketjuun tai osoitteeseen lauri ätät partasuti piste fi.

Päivitys: myyty.


18
Asut ja pukineet / Monofix
« : 08.06.11 - klo:17:55 »
Kävin eilen kauppakeskus Arabiassa aikeinani viedä Monofixiin kengät korjattaviksi. Siellä näin, että liiketila ammotti tyhjyyttään. Pelkästään puoli tuntia ruuhkassa seisominen olisi ollut sinne pääsemisen arvoista, mutta jäi nyt turhaksi. Tietääkö kukaan aikooko Monofix avata myymälänsä muualla uudestaan? Tällä kertaa korkolapun vaihto onnistuu missä tahansa suutarissa, mutta koko pohjan vaihtaminen ei taidakaan enää.

Sivuja: 1 [2]