Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - MrDapper

Sivuja: [1]
1
Laatutori / tämän voi poistaa
« : 29.12.17 - klo:19:14 »
.

2
Asut ja pukineet / homburg-hattu
« : 12.12.17 - klo:18:02 »
Tämä on ketju kaikille Keikarin homburg-entusiasteille, joihin ehdottomasti itse lukeudun. Itseltäni tosiaan löytyy vuosi sitten Helsingistä E.R. Wahlmanilta hankittu musta Wegenerin homburg, joka maksoi 150€. Hankintalistalla seuraavana on keski/vaaleanharmaa yksilö, kunhan Wahlman taas saa niitä valikoimiinsa.
Homburgiani olen vuoden aikana käyttänyt jo 11 kertaa aina kun (toistaiseksi, mutta ei kauaa) ainoa tumma pukuni on ylläni ollut. Pällystakki on ollut musta villakangastakki tai beige balmacaan vuodenajasta riippuen.

Kertokaa toki omista homburgeistanne mitä haluatte. Olisi mukava tietää, kuinka yleinen kyseinen päähine Suomessa nykyään on, kun olen vain neljä kertaa Helsingissä havainnut homburgin itseni lisäksi vuoden mittaan.
Ensimmäinen havainto oli Koiviston hautajaisista, jossa Ylen haastattelussa oli mustaa homburgia mustan puvun kanssa pitänyt n. nelikymmenvuotias mies, toinen Eduskunnan avoimista ovista syksyllä, jossa eläkeläismies piti mustaa homburgia ruskean pusakan kanssa. Kontulassa vanhus piti pitkän takin kanssa, ja yliopiston kansalaisjuhlassa n.viisikymmenvuotias mies tumman puvun ja harmaan trenssin kanssa mustaa homburgin kanssa.

3
Asut ja pukineet / lounaspuku
« : 12.12.17 - klo:17:44 »
Jäsen AT:n ehdotuksesta aloitan uuden ketjun aiheesta lounaspuku, ja vastaan tässä hänen uusimpaan viestiinsä aiheesta, jonka hän lähetti ketjuun lounaspuku.
Viesti:
"Solmiota käytän erittäin harvoin. Tuolloin värivälinta on todennäköisimmin sininen. Pääsääntöisesti käytän solmuketta väreinä mm. sininen, punainen, keltainen ja vihreä. Takissa on pystykäänteet, kaksi nappia, läpättömät taskut eikä siinä ole halkiota. Liivissä on takin kääneitä mukailevat pystykäänteet. Homburgeista käytän lounaspuvun kanssa vaaleanharmaata yksilöä jossa on musta nauha, talvisaikaan tosin useimmin mustaa knallia. Kesällä vaihtoehtona on myös boater. Päällystakkina musta chesterfield. Sekä takin että päällystakin taskussa pellavainen taskuliina, väri aina valkoinen. Lisäsin "Mitä tänään on päälläsi" -keskusteluun pikaisesti otetun kuvan aiheesta jos sen on joku kiinnostunut näkemään.

Muiden kommenteista ei ole juurikaan mitään erityistä jäänyt mieleen. Mihinkään negatiiviseen en muista törmänneeni. En tosin muiden mielipiteistä ole kiinnostunut - jos olisin, todennäköisesti pukeutuisin jotenkin toisin."

Itsekin suosin sinivalkoisia solmioita lounaspuvun kanssa, ynnä mustavalkoisia. Päähineenä musta homburg, vaaleanharmaankin olen aikeissa hankkia kunhan niitä taas Wahlmanilta saa. Mitä päällystakkia käytät keväisin ja syksyisin, kun chesterfield ei tule kyseeseen? Kävisikö tummansininen balmacaan lounaspuvun kanssa mielestäsi? Oma virallinen päällystakkini on musta kolminappinen villakangastakki lovikauluksin, ulottuu hiukan polven yläpuolelle.

Hyvä kuulla, että kielteisiä kommentteja et ole saanut. Tälläkin forumilla nähty lounaspuvun demonisointi on mielestäni tarpeetonta, semmonkin kun ei siihen edes huomiota kiinnitetä näköjään siellä kymenlaaksossakaan, saati täällä isolla kirkolla.

Sivuja: [1]