Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Calle

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 52
16
Asut ja pukineet / Vs: Neuleet
« : 13.09.12 - klo:13:16 »
^Smedley koossa S, sopii oikein hyvin meille rintakehättömille. Mitoitus vaihtelee malleittain - jos mittoja ei ole ilmoitettu, käsiin voi päätyä löysä malli. Outletissa mittoja ei edes anneta.

Kannattaa opetella itselleen sopivien mallien nimet. Esim Bobby:n mitoitus ei vaihtele vuodesta toiseen. Tämän jälkeen vaan outletista vaanimaan sopivaa alennusmyyntiä.

17
Asut ja pukineet / Vs: Merinovillaisia pukusukkia
« : 10.09.12 - klo:14:57 »
Vaikkeivät puhdasta merinovillaa olekaan voin lämpimästi suositella Falken wool-cotton mix sukkia.

18
Linkit ja vinkit / Vs: Vinkkejä Skotlantiin
« : 04.09.12 - klo:15:35 »
Islay:lla kannattaa käydä tislaamojen ja Port Charlotte hotellin ravintolan lisäksi Islay Woolen Mills kutomossa jossa viktoriaanisen ajan koneet kutoo hienoja tweed-kankaita.


19
Asut ja pukineet / Vs: Allen-Edmonds
« : 29.08.12 - klo:14:24 »
Näyttäisi olevan todellakin E levyinen tuo 358. Mutta toimii oman kokemuksen mukaan suht hyvin kapeammassakin jalassa. Minulla matala jalkapöytä tuottaa eniten ongelmia ja pidänkin noissa tongue padiä jotta istuisivat paremmin.

20
Asut ja pukineet / Vs: Allen-Edmonds
« : 29.08.12 - klo:10:13 »
Kapealestisiä metsästävän kannattaa huomioida myös Crockett & Jones. Jotkut handgrade lestit, esim 358(D) ovat kapeita. Lisäksi joitain kenkiä tehdään vielä kapeammalla C lestillä joka on lähellä jenkki B/C leveyttä. 

21
Asut ja pukineet / Vs: Allen-Edmonds
« : 24.08.12 - klo:15:40 »
Vasta tänään tuli koekäveltyä muutama sata metriä Kenwoodeilla autolta töihin. Sen perustella tuntuu, että näiden kokojen kanssa ei olekaan aivan niin suoraviivaista kuin luulin.
...
Onko näissä AE:n kokomerkintätavoissa jotain erikoista, vai enkö vain ymmärrä?

AE:n koot vastaavat kokemukseni mukaan hyvin mittarin antamia lukemia. Olin itse ostanut kokoa 42-43 kenkia liian leveällä lestillä. Mittarin antama lukema oli niinkin huima kuin 10 1/2 B, eli EU 44 1/2 !!

22
Asut ja pukineet / Vs: Molskihousut
« : 10.08.12 - klo:12:22 »
Hackett:n ja saksalaisen Hiltl:n molskihousut ovat laatukamaa. Etenkin Hiltl...

23
Kaksista kengistäni ovat pohjat kuluneet melko paljon (Sanders Jack ja Rockport D2N Wingtip).
Saako noihin laitatettua uudet pohjat (dainite tms.)? Jos saa, onko suosituksia missä Helsingin seudulla ja mihin hintaan?
Pinkomo Roballa tai Monofix Arabian kauppakeskuksessa.  Hinnasta en osaa sanoa. Haku muista ketjuista voi antaa osviittaa..

24
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 04.07.12 - klo:14:21 »
Kiillotuksen ideahan ei ole poistaa tavaraa vaan silittää & levittää sitä. Parhaita kuivakiillotusvälineitä (todettuna) ovat villa(flanelli) ja nylonsukkahousut.
Aikanaan intin sissipipo osoittautui mahtavaksi kiillotuskankaaksi, eli muukin villa kuin flanelli toimii.

25
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 15.06.12 - klo:13:00 »
Nahkakenkien istuvuudesta. Mikä on optimaalinen istuvuus? Saako/pitääkö kenkä olla mielestänne tyköistuva vai mahdollisimman väljä ilman, että kantapää nousee tai jalka heiluu kengän sisällä askeltaessa?

Entäpä loaferit? Jos ei ole välikokoa, niin mielummin hieman puristava koko vai sellainen, josta kantapää saattaa vahingossa nousta?
Kannattaa muistaa että jalka turpoaa päivän mittaan. Eli aamulla tyköistuva voi olla illalla puristava. Kenkä ei myöskään yleensä veny pituussunnassa.
Loaferin venyvyyteen vaikuttaa myös materiaali ja rakenne. Cordovanloaferi ei veny, mokkanahkainen taas voi venyä reilustikin...

26
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 28.05.12 - klo:13:32 »
^ Eiköhän H&M, ole hyvä paikka aloittaa. Harkitsisin myös Zara. Tiikeristä joutuu maksamaan varmaan enemmän, Stockalla Tiikerin lisäksi mm. JLn ja muidenkin nuorisolle suunnattuja pukuja. Solon outletissa voi myös löytää jos käy hyvä mäihä.

27
Asut ja pukineet / Vs: Sukat
« : 17.05.12 - klo:13:21 »
Ei tarvitse valittaa valkioiminen tylsyyttä.On muuten kyllä aivan uskomatonta, ettei Stockkakaan viitsi tuoda tarjolle muuta kuin mustaan ja tummansinistä!!!!
Tuo ei vastaa eilen näkemääni. Falken sukkia oli ainkain sinisten ja mustien lisäksi violettina, vaaleanpunaisena, oranssina jne.. Falken lisäksi myyvät muitakin merkkejä...

28
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 15.05.12 - klo:20:10 »
Sappisaippuaa on vaikuttavana aineena monessa nestemäisessä tahranpoistoaineessa. Jotkut tahrat vaativat sappisaippuakäsittelyn jälkeen altistusta auringonvalolle hävitäkseen.

29
Asut ja pukineet / Vs: Tupsuavokkaiden arvostusketju
« : 26.04.12 - klo:21:26 »
Tämän setin kanssa varmaan tupsuloaferit!

30
Asut ja pukineet / Vs: Autenttista trenssiä etsimässä
« : 26.04.12 - klo:10:36 »
Hakusessa edullinen slimmi trenssi. Uniqlon versio olisi varmasti bang for the buck, mutta ei ole löytynyt proxya toimittamaan sellaista tänne Suomeen. Mistä Helsingissä kannattaisi lähteä hakemaan? Onko esim Brothersilla tällä hetkellä tuollaista valikoimassa? Selectedin ja Zaran valikoima olivat todella huonolaatuista tavaraa ja muiden muotimerkkien kohdalla hinta pomppaa turhan korkealle. eBayta on kytätty, mutta ei ole sopivia diilejä sattunut kohdalle...
Aquascutumin Bladen on slimmi trenssi, hieman Kingsgatea lyhyempi muttei kuitenkaan varsinaisesti lyhyt. Luulisi että lähiaikoina voivat liikkua kilpailukykyiseen hintaan.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 52